- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.181
iyi geceler kızlaaaarrr a.s.
iyiyim tertibim özlem çok dokunmaya başladı yine 43 gün oldu :2: (tabii bu sayı bazı arkadaşlarım için çok komik ama onlara saygım sonsuz.) buyrunnnnnnnnn
:1hug:a.s. canım cnm hoşgeldin
bana da dokunuyoonapalım canım sabretcez ben 30 ocağa kadar göremicem
sen uzun süre üst üste gördün uzun süre göremeyeceksin demi boshayallersmile
benim de hiç belli değil ne zaman görebileceğim.
evet canım ya hep bir sebeple görüştük canımla ama şimdi 35 gndür görmüyorum 100 gün daha görmücem :gitme: Allah yardım etsin hepimize
Amin tertibim yaa.bu arada alt devreler de bölüklere geliyo yavaş yavaş bizimkilere rahata erecekler zemuszemus
evet edacım izinleri gittiği gün belli oluyomuş, 30 ocakta 10 gün + 4 gün yol izni var :lepi: ama sevgililer gününde göndercem geri :gitme:
Amin tertibim yaa.bu arada alt devreler de bölüklere geliyo yavaş yavaş bizimkilere rahata erecekler zemuszemus
askerimin orayada alt devreler gelmeye başlamış nasıl sevinç nasıl sevinç :teytey:
iyi hadi sevgililer gününde beraber olacaksınız aklinialirimsmileaklinialirimsmile
napcan cnm ya iyi olsunlarda gerisini pek düşünmemeye çalışacağız.
nasılmış Van'da hava? nişanlımın oraası geceleri berbat soğukmuş.
inşallah canım ama gittiği gün olcakya biraz buruk geçicek neyse buna şükür:2:
evet yeterki iyi olsunlar..
ağrıda canımçok soğuk diyo yarın kalın şeyler alıp yollucam aşkıma:asigim: face'e bir foto koymuş zaten bir tek gözleri gözüküyo gece nöbetinde öyle kalın giyinmiki bitanem içim gitti:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?