- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #95.501
yok kızlar kısalmaz bu askerlik gene oynadılar duygularımızla helal olsun baska bısey demıyorum..ızledım haberlerı bellı bısey yok..sağolsunlar ya sinirlerimizi laçka ettiler artık.!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen sinirlerim bozuldu. mafoldumben
aynenn mafoldumben
off Allah bunları nasıl bılıyorsa öyle yapsın zaten özlemden kafayı yedık bırde bu haberler mahvediyo bizi neyse toparlanalım kızlar :teselli:
Herkesde var canım o yazıÖnemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
ya kızlar bu yazı sızdede varmı yoksa bı bendemı anlamadım
Herkesde var canım o yazı
evet meral dogru o herkeste var konusmalarınıza dıkkat edın kızlar aman diyim
Hayırlı akşamlar kızlar ...
şafak 104 zemuszemus![]()
safak 416 canımmturkbayragi
maşallah.... başlayan bitio eninde sonunda![]()