• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok kızlar kısalmaz bu askerlik gene oynadılar duygularımızla helal olsun baska bısey demıyorum..ızledım haberlerı bellı bısey yok..sağolsunlar ya sinirlerimizi laçka ettiler artık.!

aynenn mafoldumben
off Allah bunları nasıl bılıyorsa öyle yapsın zaten özlemden kafayı yedık bırde bu haberler mahvediyo bizi neyse toparlanalım kızlar :teselli:

Hiç böyle haberleri çıkamasalar bu kadar üzmülmeyiz biz zaten göze almışız 15 ay beklmeyi
ama böyle söylentiler insanı yıpratıyo gerçekten

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :

ya kızlar bu yazı sızdede varmı yoksa bı bendemı anlamadım

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :

ya kızlar bu yazı sızdede varmı yoksa bı bendemı anlamadım
Herkesde var canım o yazı

basolkubra arkadaşınızın yazdığı yorum yüzünden gerçekten gözlerim doldu....
benim erkek arkadaşım doğuda askerlik yapıyor gece nöbet tutuyor bazen öğlenden akşama,bazen gece sabaha kadar bazı arkadaşlar kısa dönem askerlerin askerlik yapmadığını yan gelip yattıklarını sanıyorlar...olay hiçde bildiğiniz gibi değil bütün gün taş taşıyıp taş götürüyorlar onbaşı olduğu halde benim erkek arkadaşım asker değilmi şimdi ??? kim için nöbet tutuyor benim içinmi hayır tabii ki hepimiz için...erkek arkadaşım uzun dönem askerlerle çok iyi anlaştığını aralarında sen uzunsun ben kısayım diye bir kavga bile olmuyormuş neden hepsinin bu vatana borcu askerlik ne demişler her türk asker doğar...neden sen uzunsun sen kısasın ayrımı yapılıyor inanın anlamıyorum bizler her defasında 15 ayı uzun bulduk 12 aya düşsün dedik ama hükümet bizimkileri uzattı uzun dönemi kısaltmaya çalıştı...bizimkiler asker değil dimi ondan bu kadar kısa dönemin çoğu doğuda görev yapıyor erkek arkadaşım acemiliği kastamonuda yaptı 3000 kısa dönem doğuya verildi kimisi tunceli,kimisi şırnak,kimisi hakkari kimisi ağrı kimisi diyarbakır hepsi ana baba evladı değilmi ??? hepsi bu bayrağın altında nöbet tutmuyormu ???

gerçekten gözlerim doldu inanamadım ******** lafı bir asker için kullanılacak kelimemi her gün mayın tehlikesi olan yerlerde yürütülen geceleri dağlarda bazı gözler bize doğru bakıyor diyor askerlerimiz bize.. her ne kadar sizin acaba korkularınız bizdede var...bizlerde her gece onlarla nöbet tutuyoruz...erkek arkadaşımın bazı günler yemekhanede yemek yemediği su ile beslendiğini duyuyorum dağa çıkıcak uzun dönem arkadaşının önüne 1 tas çorba götürüp ye arkadaşım diyen askerim kendi uzun dönem arkadaşına düşman değilken sizin bize olan düşmanlığınız niye ???

inşallah 12 aya düşersiniz bizimkiler uzasın 3 sizden 3 ay geri kalan kısmı bizim kısa dönem(düşman olduğunuz )askerlerimiz tamamlasın....
amacım kimseyi rencide etmek değil ama arkadaşınızın yazdığı ******** kelimesi kanımı dondurduuuuu hepinizden özür dilerim yazım için ama sesszi kalamzdım şikeyeti olan lütfen kötü içerik butonumu kullansın beni banlandırsın ben kimseye sen 15 aysın asker değilsin demedim dememde bana yakışmaz onlar sayesinde bu ülkede yataklarımzıda rahat rahat uyuyoruz...
hepinize iyi akşamlar

Back
X