Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

serfsiz onlar götlerinden kıl aldırmıyorlar ne varsa sanki 2 ayda bizimkiler nasıl 15ay yapıyo hiç sesleri çıkmadan askerime söyleyimde ne kadar kısa dönem varsa ezsin burnundan getirsin hepsinin hain bunlar hain
sayın kardelen hanım
üslubnza karşılık size saygı gösteriyorum ama yazdıklarınıza katılmıyorum.
2 ayda neler neler var.7 yıldır evlenmeyi bekliyorum ben mesela. ve sürekli hayallerimi ertelemkten bıktım.
bizim askerlerimize kısa dönem çıktı diye bu lafları sarfetme hakkını kim verdi size sorarım?
kısa dönem de uzun dönem de bizim askerlerimiz.
bu veryansın ne demek oluyor?
15 ay yapan askerlerimize allah sbır versin yapana da bekleyene de çok zor anlıyorum ama olay çıkaran askerlerimiz değil kusura bakmayın ve üslubunuzdan ötürü siz olay çıkarıyorsunuz.
bizim topicle alıp veremediğiniz ne anlamış değilim. gidin bakın bütün sayfaları da okuyun herkes uzun dönemler kısalsın diyor zaten.aleyhinize söylenmiş tek bir laf varsa üyeliğimi sildireceğim.
biri gidip bir şey okuyor gelip buraya yanlış lanse ediyor.kopuyorsunuz sonra.
insanlar cahil değil,kimse kimseyi de okumadı diye yargılayamaz. okumuş okumamış insanlara verilen bazı haklar var.askerlerimiz de bunu icra ediyorlar. hangi dönem çıkarsa çıksın hayırlısıyl yapıp gelecekler.bu yasa bizi vurmasın istiyoruz. o kadar sayılan şafaklar varken üstüne 2 ay ekleme yapılsa sizinklerde kısa dönem olsa siz de istemezdiniz emin olun. biz uzun dönem kısalsın diye dua ederken sizde ki bu nefret neden?
ayrıca şunu belirtmeden geçemicem.bizim askerlerimize verilmiş bir hakken kısa dönem,biz tercih etmişiz gibi neden bizi ve askerlerimizi vatan haini olarak adlandırıyorsunuz?
eşimiz sevgilimiz kısa dönemse,kuzenlerimiz eşimiz dostumuz akrabamız var uzun dönem yapan.biz onları düşünmüyor muyuz sanıyrsunuz. ya da tvde şehit haberi gördüğümüzde,duyduğumuzda önece kısa dönemi, uzun dönemm i bakıp ona göre mi yakıyoruz yüreğimizi,akıtıyoruz gözyaşlarımızı?bencil olduğumuzu düşünürken asıl bencilliğiniz üslubunuza yansımış.söylenecek çok şey var ama bu kadarı yeterli artık sanırım. lütfen bu düşmanlığı bitirin. eğer bizim düşmanlık yptığımızı düşünüyorsanız da gelin buyrun topiğimize,okuyun neler yazılıyo,ona göre sağda solda konuşun.
iyi paylaşımlar diliyorum. eğer bu çirkin üsluplar devam ederse yönetime bildireceğim kusura bakmayın.
hayırlı teskereler diliyorum hepinize.. Allah sağ salim kavuştursun sevdiklerimizi hepimize inşallah....

allahım ne olur su askerlık kısalcaksa kısalsın yeter artık uzun donemdekılerıde kısa donemdekılerınde aılelerı sevdıklerı var yeter artık yaa kabul edın yada etmıyoruz deyın susun

neyın ne olucagı uzalıp kısalacagı bıle bellı degıl bence boyle kımsa bırbırını kırmasın daha once tooıkde tatszı seyler yasandı evet ama hepımız asker beklıyoruz hepımız ıcın hayırlısı olsunn ama suda varkı ne 8 ay nede 12 ay olucagı bellı degıl genel kurmay bu konuda acıklama yapmamıs kımse bırbırnı uzmesın bence

Arkadaşın kendisi burda olmadığı için size cevap veremiycek doğal olarak.
Haklısınız uslübu biraz sert olmuş herhalde biyerlerde bişeyler okumuşdu o yüzden o kadar tepkili bi yazı yazmış.
Sinirlerde laçkalaçtı iyice tabii

canım nerelerdesın uzun zamandır goremıyorum senı burda

haklısın canım bu konu artık herkesın fazlasıyla canını sıkıyo uzattıkca uzattılar bence tamamen secım tuzagı bunlar artık bunu dusunuyorum yanı

canım nerelerdesın uzun zamandır goremıyorum senı burda

tatlım 15gundur ugur burdaydı salı gunu gıttı o yuzden gıremıyordum
bide 3 gun adapazarına gelıyorum bılgısayarım da bozuldu şarj olmuyo o yuzden getıremıyorum . şimdi arkadaşınkınden gırdım
oyle yanı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

he ıyı canım askerınınde yanındaymıs ne guzel senın adına sevındım

tektıp falan yalan olmus yıne esıtlıkmıs yaa bırakın bu ıslerı bısey yapıcagı yok bunların hep aynı seylerı anlatıyolar yaaa dınlemıycem artıkkalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…