- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #95.161
kıyamam canım benim yaa biraz daha dayansaydın diyeceğim ama kendini en iyi sen bilirsin tabi :1hug: çarşı izin kağıtları asılması lazım bugün yada yarın. bizim askeriyede öyle oluyor. gerçi geçen hafta cumartesi günü nişanlım çıkacaktı izinler karışmış nişanlım giyinmiş hazır vaziyetteyken çıkamadı pazar gününe çıktı. gönlünü ferah tut tatlım :1hug:
gördükten sonra yine böyle olmamaya çalış ama sonra günler zulüm gelir bilmiyorumkismile
Edirnede değil canım nişanlım plakalarda olduğumuz için öyle yazdım 22 edirne nin plakası : )
Edirnede değil canım nişanlım plakalarda olduğumuz için öyle yazdım 22 edirne nin plakası : )
kızlarrr daha haber yok demi ankaradan
tatlım ya cok korkuyorum sımdı en gec yarın sabah 10 a kadar benı araması lazm ama dun dedkı denetım flan var dedı ama cumrtesı cıkcz byuk ıhtml dedı fakat bz bıletı alıp yola cıkcaz araaması lazm .carsısı olmasa nızmaıyeye gdebılrmıyız acaba canım?
grersınız cnm bız grdık
Kızlar evciyata cıkan askerlerınızzzzzzz diğer hafta carsıya cıkabılmışmıydıııııııııııııı????
Babyke, cagla22, Duygu.C, FgN.SnR, kardelen44, magıcgırl, nuran07, pissy, Thetis, umursuna+, xdurux, zeyneli
hepınıze slm kızlarr
SLM CNM NASILSIN vereliniortak
BIZ BI SEFER EVCIYE CIKTIK SONRAKI HFTA CEZA YEMISTI CARSISI 1 AY KITLNMISTI AMA 15 GUN SNR CKMISTI
:dance:
valla tv'de ne var ne yok bilmiorum evde olanlar bize bilgi versin varsa bişey ama internette görüşmenin başlayıp sürmesiyle ilgili haberler var henüz bitmemiş görüşme sanırım...
Sabah - Bedelli-tek tip görüşmesi başladı
canım hala acıklama yapılmadı habercıler arda bı baglanıp konusuyolar ondada 12 ay ve 8 ay olması konusuluyo dıyolar o kadar
Kızlar evciyata cıkan askerlerınızzzzzzz diğer hafta carsıya cıkabılmışmıydıııııııııııııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?