Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen tatlım allah şaşırtmasın valla.. güvenimiz var tabii ki ama bi yerde de dur demeli arada yerimseniben biz de paylaşırız fikirlerimiz kız güzelse güzeldir o bakmasa ben gösteririm ki zaten o çoktan görmüş olur hııı der, yakışıklı birini de gösteririm ben dah yakışıklıyım der geçiştirir konuyu ama kıskanıp da kriz geçimez yanii.. baştan o demişti zaten gösteririz birbirimize bakarız allah sahibine bağışlasın deriz diye kaydirigubbakcemile3

evet bizde böyleyiz canım. arabayla giderken mesela güzel bi kız geçiyodur çaktırmadan bakarım nişanlımın gözlerine böyle gözleri kayıyorsa " e haketti ama bu kız" derim kaydirigubbakcemile3 yakışıklılar içinde çaktırmadanyan gözle bakmak lazım tabi :1:
çok şükür bizde bu konular yüzünden sorunlar yaşamadık hiç. aksine böyle tadında olunca eğlenceli oluyor.
bide sanırım nişanlım beni pek kıskandırmadığından kıskanma duygumu ara sıra düretsim geliyor bu yüzden oluyor böyle boshayallersmile

ben senin gibisini görmedim valla naptın sen kıskançlık damarlarınımı aldırdın nee:uhm:

bende nişanlıma buna benzer şeyler yaparım onu kışkırtırım böyle şeylerde üstüne giderim :1: güzel bi kız için bile ortak fikirlerimizi paylaştığımız olur kaydirigubbakcemile3 ona güvenim olsada yinede Allah şaşırtmasın diyorum tabikide yerimseniben

babikim sevgili kocanı ayakta alkışlıyorum :1closedeyes:
sende niye sokuyosun adamın aklına böyle şeyleri ya :kızgın:

aşkım dansöze para vercek allah sorasınııııı düşünmek bile istemiom ya ayrılırım ya daaaaa burnundan getiririmmm yanniiii anam ben çok kıskanç bi gacıyımmm eyvahedigeldismile

Kizlar bende cok kiskancimm.. hele baya cok..
Askim baya tanilmis bir insan oldugu icin.. baya kizlar hoslaniyor askimdan.. msne ekleme talebeleri vs..
Ama o Dansöz konusu makara yaa.. yanimdaydiii.. bisey olmaz beaa..

Bendeeeeeeeee inanılmaz kıskancım ama öyle böyle değilllllsempatiksalakcinni Yolda yuruken aşkım kımseye bakmasada artık gerilirrrrr karsıdan bırı falan gelseeeeeee ama anca yuzume bakıp sırııtırrrrrr,hoşuna gıdıyo cok kıskanc olmammkaydirigubbakcemile2

Bendeeeeeeeee inanılmaz kıskancım ama öyle böyle değilllllsempatiksalakcinni Yolda yuruken aşkım kımseye bakmasada artık gerilirrrrr karsıdan bırı falan gelseeeeeee ama anca yuzume bakıp sırııtırrrrrr,hoşuna gıdıyo cok kıskanc olmammkaydirigubbakcemile2

VALA BNDE COOOK KISKANCIM BNIMKI BNDEN DAHADDAAAA KISKANC FELAKET VALA BAZEN BUNALTIOO BILE TER DIOOORUM YANI OKADAR ohaoldumsmile

Kızlarrrrrr yarın yola çıkıcaz öğlen askerim cumartesı buyuk ıhtımal çarşım dedııı of ama çok korkuyorummm ya cumartesı olmassa daha bıletı almadık bgun orgeneral falan gelcekmiş benı arayamaybılır ama araması lazm offfmafoldumben Çok heycanlıyım.

Kızlarrrrrr yarın yola çıkıcaz öğlen askerim cumartesı buyuk ıhtımal çarşım dedııı of ama çok korkuyorummm ya cumartesı olmassa daha bıletı almadık bgun orgeneral falan gelcekmiş benı arayamaybılır ama araması lazm offfmafoldumben Çok heycanlıyım.

canım nereye gidiyorsunuz hayırdır? çarşı izninde mi görüşceksin?

üzülme canım yarına kadarr çıkıp çıkamayacağı kesinleşir haber verir askerin....
bende gitmek istiyorum askımın yanına offfffffffff

üzülme canım yarına kadarr çıkıp çıkamayacağı kesinleşir haber verir askerin....
bende gitmek istiyorum askımın yanına offfffffffff
Canım ıns ya dun dedıkı buyuk ıhtımal cumartesı cıkıcaz dedıııı fakat cuma ıntıkal varms ya cıkartmaslarsa bızım bılet almamz lazmmm kalmaz falan korkuyorum.Sende gıdersın ıns cnm.
canım nereye gidiyorsunuz hayırdır? çarşı izninde mi görüşceksin?

Evet pisssyım dha 2 gun oldu gelelı ama blıyon cok kötuleşmiştim ablamla askermn ikizi de dayanmadı onlar götryo ama bı kesınleşşse ah.

Canım ıns ya dun dedıkı buyuk ıhtımal cumartesı cıkıcaz dedıııı fakat cuma ıntıkal varms ya cıkartmaslarsa bızım bılet almamz lazmmm kalmaz falan korkuyorum.Sende gıdersın ıns cnm.

Evet pisssyım dha 2 gun oldu gelelı ama blıyon cok kötuleşmiştim ablamla askermn ikizi de dayanmadı onlar götryo ama bı kesınleşşse ah.

canım ilk çarşısımı askerinin?

kıyamam canım benim yaa biraz daha dayansaydın diyeceğim ama kendini en iyi sen bilirsin tabi :1hug: çarşı izin kağıtları asılması lazım bugün yada yarın. bizim askeriyede öyle oluyor. gerçi geçen hafta cumartesi günü nişanlım çıkacaktı izinler karışmış nişanlım giyinmiş hazır vaziyetteyken çıkamadı pazar gününe çıktı. gönlünü ferah tut tatlım :1hug:
gördükten sonra yine böyle olmamaya çalış ama sonra günler zulüm gelir bilmiyorumkismile

Back
X