• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞaFFFFFFFFFFaKKKKKKKKKKKKK : 83:teytey:hihoyyyt:hooray::dance::sm_cool: Aşkımlada konuştum uzun bi aradan sonra cepten çok mutluyum sositososito cepten konuşmak ayrı bişi off özlemişiim onun adının telimde çıkmasını :a015:

biten=170
şafak=285
88/3
kars/sarıkamış

içim çok daralıyo yaaa ölcek gibi sanki ara artık be gülüm nolur böyle habersiz ölüyorum bitiyorum
bitirme beni

ayy canım ne kötü bişidir bu durum çok ii bilirim..hiç bişi umrunda olmas..bisürü sorular kafanda döner durur neden aramıo :uhm: die biraz kızarsın ona bu kdr merakta bırakıcak ne durum olabilir die en çokta merak edersin bi sürü karışık duygular ...canın hiç bişi yapmak istemez :1no2: canım üzülme arar mutlaka böle durumların olması normal askerlikte biraz sabret arıcak :Saruboceq::teselli:

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR.......
ŞAFAK:44,Bugün malatyadayız rabbime şükürler olsun
nöbetteyim sokaklarda
gözlerim hep şafaklarda
sense benden uzaklarda
bir gece bekçisi bir ben uykusuzum....

Şafak 370 :çok üzgünüm: mehtap 10..
Acemi birliği: Ankara Mamak
Usta birliği:Şırnak Silopi Muhabere

senle tertibiz canım Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize...

biten: 64

şafak: 368 mehtap: 8

Acemi Birliği : İzmir / Seferihisar
Usta Brliği : Zonguldak Muhabere

senle tertibiz canım Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize...

biten: 64

şafak: 368 mehtap: 8

Acemi Birliği : İzmir / Seferihisar
Usta Brliği : Zonguldak Muhabere

inşallah canım ya artık burda beraber gün sayarız.ama bnmki şırnaka gidicek işte o daha çok koyuyo geri kalan günlere gün katıcak yani orda olması.napalım hayırlısıyla hepsi gitsin gelsin inşallah.inşallah diğer arkadaşla gibi bizde 90ları 80leri görücez.ama seneye.
:))

Back