Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 108 life city gözün aydın canım bi arkadaşımızın dediği gibi bir gün geldi bir gün kaldı işte allah bizede o günleri göstersin.allah sizide bidaha ayırmasın

Son düzenleme:
ŞAFAKKK 58 ..... :delphin:
safaklar düşüyor günler gecıyor kızlar :Saruboceq: sositososito

denızcım nerelerdesın sen bakıyım :uhm: safagın ıyıce azalmıs bak nası gecıyoo günler yerimseniben

biten=157
şafak=298
88/3
kars/sarıkamış

allahım yaa böyle bir bitmişlik
böyle bir yorgunluk olabilirmi yaa
ne gücüm kaldı nede sabrım.....
tükendim artık
beni ayakta tutan tek şey
canım aslanım bitanem kocam
oda olmasa yıkılırdım...
allahıma sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:
bana yaşama sebebimi muhammedimi :asigim:verdiği için
allahım nazarlardan saklasın..:nazar:

Şafak 178​

Allahım ne zormuş asker yolu beklemeksenağlama zaman geçsin biran önce temmuz gelsin istiyorum:çok üzgünüm:ama zaman durmuş gibi:1no2: offfffffffff........... Özledimm yaaa:((((((senağlama

Geçer tatllım o günleride görürsün bende daha geçenlerde 413-360 diodum bitmez diodum ama şuan 181 şafağımız geçmiyo gibi gelsede günler akıp gidiyo inanmirmirmirmir ama biraz sabır gerekiyo tabi:1no2:

ne bilim cnm 2 senedir beraberiz ve 2 sene içinde sadece 3-4 gün görüşmemişizdir:asigim: her gün görüşüyorduk belkide odandır diyorum ama gerçekten çok zor buram buram tütüyor burnumdasenağlama valla allah sanada sabır versin çoğu gitmiş azı kalmış senindea.s.

ne bilim cnm 2 senedir beraberiz ve 2 sene içinde sadece 3-4 gün görüşmemişizdir:asigim: her gün görüşüyorduk belkide odandır diyorum ama gerçekten çok zor buram buram tütüyor burnumdasenağlama valla allah sanada sabır versin çoğu gitmiş azı kalmış senindea.s.

evet cm çok zor gelmiştir hergün görüşüp birden ayrı düşmek kolay değil ama geçicek biticek hayırlısıylayerimseniben ne kadar morlimiz bozuk olsada onlara en büyük desteği biz veriyoruz bu yüzden güçlü durmalıyız. Ben arada zırlıyom sulu gözlüyüm biraz ama ruhuma yansıtmıyorum sonra üzlüyo senağlama Allah hepimize sabır versin şekerlerrr a.s.

Özlemimmm Nefesimmm Hasretim O Benimm biriciğim en mutlu anlarım sıcacık yatağım sonsuzluklarda seviyorum seni kocacımmmmmmm gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

....................297 .....................

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar
1.12ocak2009 arsima
2.16ocak2009 ıtırbuse
3.17ocak2009 mannak
4.17ocak2009 smoker
5.17ocak2009 yurdaer
6.18ocak2009 mirumo
7.18ocak2009 nastasia
8.20ocak2009 dilek_36
9.23ocak2009 smile
10.29 ocak2009 life city:nazar:
.................................................................................

biten=158
şafak=297
88/3
kars/sarıkamış

bitecek bebeğim bitecek elbet bizede ufakta olsa bi ışık gözükecek az kaldı yarısı bittikten sonra aydınlanacak bu şafak sadece 67 gün sonra yolun yarısı bitmiş ve ışığa yaklaşmış olacağız
allahım o günleri görmeyide nasip eder inşallah
seni seviyorum gülüm
dünyadaki herşeyden herkesten çok seviyorum seni ömrüm
allahım seni bana bağışlasın :nazar:senağlama:delphin:

biten=158
şafak=297
88/3
kars/sarıkamış

bitecek bebeğim bitecek elbet bizede ufakta olsa bi ışık gözükecek az kaldı yarısı bittikten sonra aydınlanacak bu şafak sadece 67 gün sonra yolun yarısı bitmiş ve ışığa yaklaşmış olacağız
allahım o günleri görmeyide nasip eder inşallah
seni seviyorum gülüm
dünyadaki herşeyden herkesten çok seviyorum seni ömrüm
allahım seni bana bağışlasın :nazar:senağlama:delphin:

çok duygulandım yaaaabenneyaptımkisenağlamasenağlama
inş kavuşursunuzz:Saruboceq::Saruboceq:

Back