• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizimkiler de tim orak gitti cnm korkmaa:utangac:
ben de çok rüya gördm ama çıkmadı :)

ay ne biliym sanki çıkmış kadar sevindim valla:utangac:
saol canım ya rahatladım azcık
komando diil jandarma benimki bi karakola atarlar bizi artık diyo:çok üzgünüm:
öyle tuhaf ki bazen diyorum askerde di mi gerçekten gitti 42 günü de bitirdik yani:uhm:

mehtap......33
şafak.........412

senden uzakta hep birşeyler eksik
gönlümde derman yok
inan bir nefeslik
ne bir avuntu,ne de biraz ümit
ne yaptın bana
nedir bu sessizlik
içimde birşey acıyor sen gelince aklıma HERŞEYİMMM:asigim:

**tmyy** çok saol canım desteğin için
bu arada ben rep verdiğim kişilere tekrardan veremiyo muyum çözemedim bu işi
itiraf ediyorum repin ne olduğunu gamze isteyince anladım vallakaydirigubbakcemile3
başkasına vermeden verdiklerime veremiyomuşum öyle uyarı geliyo
tüm foruma rep veremem herhalde :dilcikar:

**tmyy** çok saol canım desteğin için
bu arada ben rep verdiğim kişilere tekrardan veremiyo muyum çözemedim bu işi
itiraf ediyorum repin ne olduğunu gamze isteyince anladım vallakaydirigubbakcemile3
başkasına vermeden verdiklerime veremiyomuşum öyle uyarı geliyo
tüm foruma rep veremem herhalde :dilcikar:

heheheh sağol cnm:) olsun tatlım önemli değil. içimden geliyo veriom ben.
üst üste aynı kişiye rep veremiyosun bi limiti var ondan sonra verebiliyosun. boşver çokda önemli değil.ŞenizŞeniz

sen üzülme olumlu düşün yeter. şuan çok stresli bi dönem geçriyosun çok iyi anlıyorum seni. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.:Saruboceq:

heheheh sağol cnm:) olsun tatlım önemli değil. içimden geliyo veriom ben.
üst üste aynı kişiye rep veremiyosun bi limiti var ondan sonra verebiliyosun. boşver çokda önemli değil.ŞenizŞeniz

sen üzülme olumlu düşün yeter. şuan çok stresli bi dönem geçriyosun çok iyi anlıyorum seni. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.:Saruboceq:

hıı anladım olsun rep de neymiş gönüller bir olsun di misırnaşık şey
amin canım benim hepimizin gönlündekini versin rabbim inşallah
yarın arar benimm herşeyim biliyorum yoksa arıcam artıkk
ankesörlü arıyorum ya devreler falan açıyo kimi konuşuyo çağırıyo hemen kimi meşgule atıyo sanki oynuyorum ben ya :kızgın:
o yüzden 2 defadan sonra aramadım aşkım arıyo saolsunŞeniz

aşkm bu akşam nöbetten geldi aradı beni...
nasıl olduysa ağzından kaçırdı yemekler bitmiş açmış :(:(:(
komutanla konuşcaklardı yemek için inş yemiştir bişiler yaaa...
şimdi yeni uyanmış hazrlanıyodur aşkm 1-5 nöbeti var bu gece
allah yardm etsn...

aşkm bu akşam nöbetten geldi aradı beni...
nasıl olduysa ağzından kaçırdı yemekler bitmiş açmış :(:(:(
komutanla konuşcaklardı yemek için inş yemiştir bişiler yaaa...
şimdi yeni uyanmış hazrlanıyodur aşkm 1-5 nöbeti var bu gece
allah yardm etsn...

nasıl düşünüyosundur şimdi aynı benn
ilk sorduğum şey "yemekleri nasıl aşkım" olmuştu:1rolleyes:
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunnn:Saruboceq:

neler düşünüyorum yedimi
yatağı temizmi uyuyabiliyomu
nöbet zormu
komutanı nasıl davranıyor

acaba diyorum tam tersi olsaydıda biz gitseydik askere onlar bzm kadar ayrntı düşünürlermydi...

3 gündür hergün bir saatten fazla konuşuyoruz hatta dün 90 dk fazla konuştuk gece .....ilk kez bu kadar uzun konuşabilldik walla ...inşallah devamı gelir herkesede nasip olur...tabi bu kadar uzun süre konuşunca arada saçmalanıyor bazen ama olsun ....allaha şükürler olsun ....nete çıkamıyo bari böyle konuşabilelim .....muhammediminde 11-1 nöbeti vardı şimdi bitmiştir yatacaktır bende yatcam şimdi benim nöbette bitti dolayısyla kocişimin koynuna gircem birazdan bende walla. nöbet bitti .... ben rep isterim arkadaş yaaa banane hergün okadar şafak düşürüyorum liste düzenliyorum özel üye olmak istiyorum ben walla...gönüller bir o ayrı ama birbirimizde bu şekilde desteklemek lazım .........desteklerinizi bekliyorum bacularkaydirigubbakcemile3

3 gündür hergün bir saatten fazla konuşuyoruz hatta dün 90 dk fazla konuştuk gece .....ilk kez bu kadar uzun konuşabilldik walla ...inşallah devamı gelir herkesede nasip olur...tabi bu kadar uzun süre konuşunca arada saçmalanıyor bazen ama olsun ....allaha şükürler olsun ....nete çıkamıyo bari böyle konuşabilelim .....muhammediminde 11-1 nöbeti vardı şimdi bitmiştir yatacaktır bende yatcam şimdi benim nöbette bitti dolayısyla kocişimin koynuna gircem birazdan bende walla. nöbet bitti .... ben rep isterim arkadaş yaaa banane hergün okadar şafak düşürüyorum liste düzenliyorum özel üye olmak istiyorum ben walla...gönüller bir o ayrı ama birbirimizde bu şekilde desteklemek lazım .........desteklerinizi bekliyorum bacularkaydirigubbakcemile3

rep nasıl veriliyor tatlım.yukarda bir terazi var.oraya basıyorum.beğendim kısmını işaretliyorum.o mu acaba?
:utangac:biz aşkımla her akşam 30 dk kadar konuştuk gittiğinden beri:)allaha şükür konuşmama gibi dertlerimiz olmadı.allah herkesin sevdiklerinin sesleri doyasıya duymayı nasip etsin.hatta herkes kavuşsun canım.:)yüzyüze göz göze konuşalım dimi.

rep nasıl veriliyor tatlım.yukarda bir terazi var.oraya basıyorum.beğendim kısmını işaretliyorum.o mu acaba?
:utangac:biz aşkımla her akşam 30 dk kadar konuştuk gittiğinden beri:)allaha şükür konuşmama gibi dertlerimiz olmadı.allah herkesin sevdiklerinin sesleri doyasıya duymayı nasip etsin.hatta herkes kavuşsun canım.:)yüzyüze göz göze konuşalım dimi.

fibula askerin nerede askerliğini yapıyo ne güzel hergün bu kadar cok konuşabiliyosunuz. biz 2 günde 1 oda en fazla 5 dk oluyo:(

bu arada herkese desteğinden dolayı teşekkür ederim umarım cabuk iyileşir askım.
şafak412
mehtap 33 olmuyor olmuyor sensiz olmuyor ...

günaydınlarr canlarr kızlar benimki dünde msj attı iyi alıştn dedim bundan sora böle hsta etmeyin lan adamı yazmış delü:):)):
duam kabul oldu attı yine ya sabahda atıo oh maşllah askerlere bak kaçak faln iyi idare ediolar.
hepinizi öpüorum allah sabır versin bunlarla bize:)

selam kızlar ŞAFAK=392:dance: bi günü daha geride bıraktık kızlar. Aşkım aradı bu sabah saat 2_3 arası msn ye gir dedi o saatkerde bilgisayarı ben aldım dedi nası sevindim anlatamam daha ordaki ikinci günü ama rahatlığına bakarmısınız hihoyyytyaa ohhh hep böle gider inşallah yaa...

bide üzülüyodun doğu die yaaaa ben ne dedim sana doğu ama diğer yerlere göre rahat demedimmi bak 2.ci günden msn ye giriyo adam yaaa .....nerde ben günlerdir yüzünü görmedi hatta aylardır....çarşımız falan yok bizim birliktede komandoların bilgisayarı yok piyadelerde herşey varmış ...masa tenisi bile varmış oynuyorlarmış ..komandoların olduğu bölükte hiçbişi yokmuş piyadelerin oraya geçmeyede izin vermiyorlar gidemiyoruz diyo.hem izin verselerde gitsek bile piyadelerden bize sıra gelmzki diyo.....çok özledim çok.net olsada yzünü görebilsem keşke.....canım yanıyo böyle

Back
X