- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.761
benimki de parmağını kırmış,10 gün arayla rapor yazıyorlar sırf hava değişimi vermemek için![]()
lafımı hemen geri aldım
kırığa bile aynı muamele yaa
bunlara ancak :mymeka:
çok geçmiş olsun canım askerine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de parmağını kırmış,10 gün arayla rapor yazıyorlar sırf hava değişimi vermemek için![]()
lafımı hemen geri aldım
kırığa bile aynı muamele yaa
bunlara ancak :mymeka:
çok geçmiş olsun canım askerine
selam kızlaaar ii geceler hepinize Allahım çok şükür bugünde bitti şafak 392 dememe çok az kaldı bugün aşkım aradı çok rahatmış van nası mutluydu anlatamam bende öyle mutlu oldumki anlatamam size dünyayı elimin içine verdiler sanki tek sıkıntım hasreti şuan... bu arada ASKERİ HASTA OLANLAR HEPİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN .... ASKERİ DAĞDA OLANLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SİZİZNDE ASKERİNİZİNDE.... SAĞ SAĞLİM GÖREVLERİNİ YAPIP İNMEYİ NASİP ETSİN RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... biliyomusunuz sizi, bu siteyi topiği çok seviyorum ben yaa...Şeniz:asigim:
balbarem ne yaptı aradı mı askerin merak ettim.mühürlükaderim gözün aydın canım ya.inşalalh hepimiz tez zamanda kavuşuruz.demothy geçmiş olsun senin askerinede.benim kuzumda grip olmuş ilaç yazmamışlar bile kuzuma.burda okumuştum birisinin askerinin revirinde bayan hemşireler varmış.bende sordum benimkine.''yok ya nerde bizde o sanş bizimkiler hep askerlerden oluşuo''dedi.gıcık bu benim sevgilim.askerden gelirkende bana izmir'in en meşhur ne varsa ondan getircekmiş.Çok kaydirigubbakcemile:mymeka:
canım ya ben de seviyorum çalışmalarım dışında buraya geliyorum hep
ayy çok dertliydim valla sevindim bak senin için bi an önce kavuş inşallah nişanlına
benim bebeğim de bi gelsin şu acemilikten bıktım konuşamadık içim acıyo yaasenağlama
canım yerleri ne zaman belli oluyo tahminen
bizim 33 günümüz var acemiliğin bitmesine
balbarem ne yaptı aradı mı askerin merak ettim.mühürlükaderim gözün aydın canım ya.inşalalh hepimiz tez zamanda kavuşuruz.demothy geçmiş olsun senin askerinede.benim kuzumda grip olmuş ilaç yazmamışlar bile kuzuma.burda okumuştum birisinin askerinin revirinde bayan hemşireler varmış.bende sordum benimkine.''yok ya nerde bizde o sanş bizimkiler hep askerlerden oluşuo''dedi.gıcık bu benim sevgilim.askerden gelirkende bana izmir'in en meşhur ne varsa ondan getircekmiş.Çok kaydirigubbakcemile:mymeka:
şafak 42------ konyaya selamlar.
son 15 günde belli olması lazım cnm
ooooooooooooh maşalla maşallah darısı başımıza inşallah...![]()
evet canım 15 gün deil ama bi hafta öncesinden belli oluyo ay inşallah ii bi yere düşer canım yaa...
saol canım
tim olarak gidicekler bakalım nolucak
rüyasını bile gördüm malatya diyo ona komutanı o kadar net duyuyorum ki bi de içim bi huzur doldu uyandığımda ama ihtimal vermiyorum manisadan sonrası sürgün gibi:1no2: