• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlaaar ii geceler hepinize Allahım çok şükür bugünde bitti şafak 392 dememe çok az kaldı bugün aşkım aradı çok rahatmış van nası mutluydu anlatamam bende öyle mutlu oldumki anlatamam size dünyayı elimin içine verdiler sanki tek sıkıntım hasreti şuan... bu arada ASKERİ HASTA OLANLAR HEPİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN .... ASKERİ DAĞDA OLANLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SİZİZNDE ASKERİNİZİNDE.... SAĞ SAĞLİM GÖREVLERİNİ YAPIP İNMEYİ NASİP ETSİN RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... biliyomusunuz sizi, bu siteyi topiği çok seviyorum ben yaa...Şeniz:nazar::asigim:

selam kızlaaar ii geceler hepinize Allahım çok şükür bugünde bitti şafak 392 dememe çok az kaldı bugün aşkım aradı çok rahatmış van nası mutluydu anlatamam bende öyle mutlu oldumki anlatamam size dünyayı elimin içine verdiler sanki tek sıkıntım hasreti şuan... bu arada ASKERİ HASTA OLANLAR HEPİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN .... ASKERİ DAĞDA OLANLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SİZİZNDE ASKERİNİZİNDE.... SAĞ SAĞLİM GÖREVLERİNİ YAPIP İNMEYİ NASİP ETSİN RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... biliyomusunuz sizi, bu siteyi topiği çok seviyorum ben yaa...Şeniz:nazar::asigim:

canım ya ben de seviyorum çalışmalarım dışında buraya geliyorum hep
ayy çok dertliydim valla sevindim bak senin için bi an önce kavuş inşallah nişanlına
benim bebeğim de bi gelsin şu acemilikten bıktım konuşamadık içim acıyo yaasenağlama

balbarem ne yaptı aradı mı askerin merak ettim.mühürlükaderim gözün aydın canım ya.inşalalh hepimiz tez zamanda kavuşuruz.demothy geçmiş olsun senin askerinede.benim kuzumda grip olmuş ilaç yazmamışlar bile kuzuma.burda okumuştum birisinin askerinin revirinde bayan hemşireler varmış.bende sordum benimkine.''yok ya nerde bizde o sanş bizimkiler hep askerlerden oluşuo''dedi.gıcık bu benim sevgilim.askerden gelirkende bana izmir'in en meşhur ne varsa ondan getircekmiş.Çok kaydirigubbakcemile:mymeka:

balbarem ne yaptı aradı mı askerin merak ettim.mühürlükaderim gözün aydın canım ya.inşalalh hepimiz tez zamanda kavuşuruz.demothy geçmiş olsun senin askerinede.benim kuzumda grip olmuş ilaç yazmamışlar bile kuzuma.burda okumuştum birisinin askerinin revirinde bayan hemşireler varmış.bende sordum benimkine.''yok ya nerde bizde o sanş bizimkiler hep askerlerden oluşuo''dedi.gıcık bu benim sevgilim.askerden gelirkende bana izmir'in en meşhur ne varsa ondan getircekmiş.Çok kaydirigubbakcemile:mymeka:

yok canım bu satte aramaz uyuyodur ya da gece eğitimi vardır
cuma arıcam olmazsa bile ctesi en geç ararım merak etme demişti
keşke beklemeseydim ben arasaydım bitanemi:çok üzgünüm:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:
2.12ocak2009 arsima:nazar:
3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:

4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:
8.18ocak2009 nastasia:nazar:
9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss :nazar:
14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21.29 mart 2009 ggözen:nazar:
22.01 nisan 2009 bebix:nazar:
23.03 NİSAN 2009 JELBY10:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.salihalil=20 DENİZLİYE SELAM :nazar::nazar::nazar::nazar::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif
:nazar:

2.avukat_adayı_aslı=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

3.magiclife=30 HAKKARİYE SELAM :nazar:

4.desert06rose=31 HATAYA SELAM :nazar:

5.p_nr=35 İZMİRE SELAM :nazar:

6.ruh=36 KARSA SELAM :nazar:

7.ZERRAY=39 KIRKLARELİYE SELAM :nazar:

8.GUNİCEN=39 KIRKLARELİYE SELAM :nazar:

9.deymezsin=40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

10.güzeller güzeli=40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

11.maviyeshill= 40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

12.zeynepsude2007=40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

13.elif06= 40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

14.sarissa=40 KIRŞEHİRE SELAM :nazar:

15.tmyy= 41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

16.bengusu=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

17.SEA SEA=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

18.TATLİSKOM=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

19.cimcime2709=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

20.UZUNAL=41 KOCAELİYE SELAM :nazar:

21.cicikız=42 KONYAYA SELAM :nazar:

22.sswweett=42 KONYAYA SELAM :nazar:

23.nergis_20=42 KONYAYA SELAM :nazar:

24.gizze=42 KONYAYA SELAM :nazar:

25.KÜTAHYA=42 KONYAYA SELAM :nazar:

26. GÜLABA=42 KONYAYA SELAM :nazar:

27.aritmansi=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

28.aydasu=43 KÜTAHYAYA SELAM :nazar:

29.nacide48=45 MANİSAYA SELAM :nazar:

30.yesilli=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

31.FİBULA=61 TRABZONA SELAM :nazar:

32.KUJUMM=63 URFAYA SELAM :nazar:

33.MUKORO4=71 KIRIKKALEYE SELAM :nazar:

34.SU KURBAĞASI=73 ŞINAKA SELAM :nazar:

BİTEN=223
ŞAFAK=230:nazar:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

ÖZLEMDEN SAPITIK İYİCE
NERDE DURDUĞUMUZU NAPTIĞIMIZI NE DEDİĞİMİZİ BİLMEZ OLDUK
AMA GEÇECEK BU GÜNLER HEPSİ BİTECEK
YANIMDA OLDUĞUN HER AN YAŞADIĞIMI ANLAYACAĞIM
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ÇOK
ALLAHIMA EMANETİMSİN
:nazar:MUHAMMEDİM:nazar:

catshul.jpg

canım ya ben de seviyorum çalışmalarım dışında buraya geliyorum hep
ayy çok dertliydim valla sevindim bak senin için bi an önce kavuş inşallah nişanlına
benim bebeğim de bi gelsin şu acemilikten bıktım konuşamadık içim acıyo yaasenağlama

meleğim benim inşallah bi an önce geçer zaman da tez zamanda kzvuşuruz hepimiz birden Allahım bize onlardan ayrıyken zamanın nası geçtiğini hissettirmesin inşallah az kaldı canım biraz daha sabır acemi birliği bittimi rahat eder askerlik acemi birliğinde yapılıyo zaten inşallah oda vana düşer kız uzak ama aşırı rahatmış rahatı yerinde olsunda gerisi önemli deil valla...

canım izmirin kızları meşhur gelirken bitene kuma getirmesin bu sana ...kaydirigubbakcemile3

saol canım
tim olarak gidicekler bakalım nolucak
rüyasını bile gördüm malatya diyo ona komutanı o kadar net duyuyorum ki bi de içim bi huzur doldu uyandığımda ama ihtimal vermiyorum manisadan sonrası sürgün gibi:1no2:

bizimkiler de tim orak gitti cnm korkmaa:utangac:
ben de çok rüya gördm ama çıkmadı :)

Back
X