Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sormak istiyorum, 15 gün oldu başvurumu dolduralı eve gelicekti kartım ama gelen giden yada gelicek diye email falan hiçbişey yokk.
bilgilendirirseniz sevinirimm
Yazamadım bende Kazen abi sağolasın kartım gelmiş daha almadım arkadaştan ama o da bu ne dedi bayılmış dizayna:)
Faturası yokmuş ama benim için önemli değil işyerinde gider yazılmıyor zaten:)
çok beğendiyse hemen üye olsun
hemen kart alsın onunda olsun:jeyyar:
canım yoldadır büyük olasılıkla, en geç pazartesi- salı falan gelir...
teşkür ederim çenebazz :)
Merhaba, Meslek münemcimlik mi ? Sizin böyle bir ön görünüz olabilir. Ama dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz ? Lütfen farazalar üzerine yorum yapmayın. Madem bu siteyi 7 senedir takip ediyorsunuz ozaman genel taammüle göre ön görüde bulunun lütfen.. / senedir paralı olmadı şimdi mi olacak ?
Yeni üeylerden rahatsız olunduğunu size kim söyledi. Bunun aksine ben şahsen kendi adıma defalarca benim çin eski üyenin hiç bir ayrıcalığı yok çok okunan konu açan kullanıcı benim için daha önemli dediğimi hatırlıyorum.
Bu kartın amacının site içindeki rahatsızlıkları önlemek için olduğunu kim söyledi.
Yoruma kapatılan bir yer yok. Kart sahiplerinin yorumuna açılan bir bölüm var. Bakış açınız negatif yani.
Kartın farklı bir amacı var tabiki. Defalarca yazılan amaçları var. Bu kart bir üyelik kartıdır. Bu kartı alan üyeler sitede bazı ek özelliklere sahip olacaklardır. Bu kadar
kimsenin bişeyinin kısatlandığı vya sitenin paralı olduğu yok.
Bu özellikleri kullanmak isterseniz kartı alırsınız yok ben almak istemiyorum, bu özellikler benim işime gelmiyor derseniz siteyi eskiden kullandığınız gibi kullanırsınız.
Lütfen şuna dikkat edin :
Kimsenin özel mesaj atma hakkı kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin 600 sn. bekleme süresi kısaltıldı.
Kimsenin profil sayfası kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin profil sayfalarını renklendirmeleri için değişiklik yapıldı.
Yani sizin elinizden alınan bişey yok.
Sitede paralı olmayacak.
....
http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18/245667-304351te-erkeklerin-beyni.html
Exorcist, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
1. Başka bir Kullanıcının yazmış olduğu Mesajı değiştirmek veya Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış veya Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
3. Bu bölüme sadece KK Kulüp Kart sahiplerine paylaşım hakkı verilmiş olabilir. KK Kulüp Kart detaylı bilgi için tıklayın.
uzun zamandır üyesi olduğum bir sitede bir fotoğrafa yorum yapamıyosam ve cevap yazmak istediğimde bu sayfa önüme çıkıyosa tepkimi gödteririm ya sizler beni anlamak istemiyosunuz ya da anlamak işinize gelmiyo eğer uzun zamandır üye isem ve kadınsam ve sitede şimdiye kadar olumsuz hiç bir tavrım olmamışsa buna rağmen yorum yazamıyosam daha farklı düşünemem ve yoruma kapatılan bir yer yok diyorsunuz hala ha ben müneccim değilim arkadaşım öğretmenim ve dereyi görmeden paçayı falan sıvamıyorum önce denememi yaptım bazı yorumları okudum ondan sonra tepkimşi gösterdim bakış açımın negatif olduğunu hiç sanmıyorum eğer cinsellik bölümü sadece kart üyelerinin yorumuna açık bırakılmışsa tek bir bölüm dahi olsa site içinde özgürce yorum yapmam kısatlanmış demektir
her neyse lafı çok da fazla uzatmaya gerek yok nasılsa benim dışımda herkes halinden memnun internetteki tek kadın sitesi de burası değil tek üzüldüğüm nokta burayı seviyor olmam ama bu haliyle değil
bu kart herkese gelecekmi bi başvuru falanmı yapmak gerekiyo bende istiyorum...herkese gelecekse sıramı beklerim napiim...buyrunnnnnnnnnücreti falan varmı biriniz banada bilgi verir misiniz fisfisfisopuyorumnanaktan
evet canım başvurmak gerekiyor. 15 tl kapıda ödeme kargo dahil fiyatı. almak zorunda değilsin tabi ama bazı ayrıcalıkları da var. ben aldım kartımı aktivasyonu bekliyorum.
konu başlığı çok güzel olmu bu arada
İŞTE KK KARTIMIZ MERAKLISINA.......
teşekkür ederim bu kartlar çok güzel oldu değişik ayrıcalıklar verilmiş verilmese bile gene isterdim kk dan bi anı çok hoş bi hatıra kalacak.sonuçta eşim askerde ve ben en zor günlerimi kk sayesinde burdaki arkadaşlarım sayesinde daha kolay geçirebiliyorum .11 ayımı geçirdim 4 ayım kaldı eminimki kalan günlerimde burda çok güzel geçecek.eşim gelincede burdayım.KK AıLESıNE TEŞEKKÜRLERRR..
yok canım herkese değil, başvurana...
başvuruyu nasıl yapacağın hakkında ayrıntılı bilgi istiyorsan
http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/284763-kadinlar-kulubu-uyelik-kart-formu.html
buraya bak...
teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3
meraklısına dedim merak etmeyenler ilgilenmek zorunda değil diye yerimseniben
yenı gordumm pardonnn yaaaaaa:kedi: