Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboovvvvvvv dedim ahha bu gacı ne yapmış büle,hatta gızımıda çaardım didim gel gızım bag Elossa dezzen sonunda pastasını paylaşmış,anacım ne görücük açmasammı tüm heyecanım biter oylamaya kader en iyisi bagıp muralimi bozmuum dedim.
Yok anacım şeytan alttan alttan dürteyo didim bagmag lazım,iresimlere bagmadan malzemler beni pek bir heyacana sürükledi.
Tamam didim sonunda şölen var.Kele KK nın lugusunu gürdüm nayır nolamaz bakamıyciim derken aradaki resimler olmayınca ahanda böyle oldum
Gııı Elossaaaa sen nittin böyle gocana pek gızdık çok gızdım valla,olmadı böyle sevgili gocacınaaa BİZİMLAAA DEYILSIN diyorum
Canım,ellerine sağlık görüntü güzel keşke tam halide olsaydı.Emeğine sağlık.
Bu pastaya sevgili halacığım yorum yapacak olsaydı şöyle gonşurdu,
Anasını bacısını hepiciğinin gadalaırnı aldıglarıım, bu avrat iresimleri çekerken gocasının aglı nirdemişte gadının hevesini gursanda gomuş.Valla accık daha mısmılırak davransaaadı da dikkat edeydi ya.Bir gaymon incirin içine etmişimiş kele.
Çok güzel düşünülmüş bir fikir ve dilimlerinden nasıl bir bütün olduğunu anlamak hayal etmek hiç te zor değil ayrıca aksilikler olabilir ama emek ortada bu da yeter bence ellerine sağlık elossa gerçekten düşüncen çok güzel
ellerine sağlık elossa
biras atraksiyon olmuş ama sağlık olsun, gözümde canlandırabiliyorumm
yarışmada başarılar dilerimm
Çok teşekkür ederim canım,beğenmene çok sevindim...
Evet o dilimler kürkün yaka kısmı,keşke bitmeye yakında çekseymişim bi daha yerken bile çekicem ne olur ne olmaz:52
Evet dilimden kürkün yaka kısmı olduğu anladım dedim ya hayal ettim bütünü :13::13::13:
Bir de sayende birşey öğrendim lokum ile şeker hamuru yapmak hemde gıda boyası olmadan ve bundan sonra bu tarifle deneyecem normal şeker hamurlu pastaların şeker hamurlarını sıyırarak yiyebiliyorum rezil ediyorum tabağımdaki dilimi ayıklama yapacam diye gıda boyasız olması süpperrrr teşekkürler fikir için
nasıl üzülüyorum aslında,ben nasıl böyle bi hataya düştüm diye.
kardeşime kıyamadım uyandırmayım diye yaşadım bu stresli sorunu.
ama olsun sağlık olsun,dediğin gibi hayal etmek çok kolay zaten arada sadece tam hali ve süsleyip püslediğim servis tabaklarım yok
diğer herşeyim A-Z ye tamam
bu şeker hamuru çok sağlıklı canım,dediğin gibi asla katkı yok,gıda boyası yok.
ve gönül rahatlığıyla çocuklarınıza da yedirebilirsiniz.
pudra şekeri ve nişasta ile yoğurulduğundan tadıda bi harika,sıyırmaya gerek yok yani
benim eşimde bende diğer şeker hamurlarını hiç sevmiyoruz,senin yöntemle hemen tabağın kenarına itiveriyoruz yerken.
ama bunu resmen götürdü eşimmmm
tekrar teşekkür ediyorum,denediğinde sonucu bildirirsen çok mutlu olurum canım
ellerine saglik,son halini göremesemde kafamda canlandirdim.
eminim tadida harikadir.yarismada basarilar..
hiç üzülme herşey ortada bence yapım aşaması belli detayına kadar hemde... evet son halide olsa görsellik kısmınıda görsek iyiydi ama sırf son halini göremedik diye emek verdiğin asıl önemli kısmı atlayamayız en azından kendi adıma böyle...herşeyden önce fikir çok güzel beni kk pro kürkünden pasta ve şeker hamurunun lokumla yapılması kısmı etkiledi...denediğimde bir fotosunu yemek topiğinde paylaşıcam
Ellerine sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Canım benimm çok güzel olmus eline saglık tadını tahmin bile edemiyorum.. Pasta kategorisinde 1 2 pasta dışında hoşuma giden olmamıstı kii sen yayınlayana kadar :)) Malzemelerin kaliteliği, sunumun, fikrin açısından seni kutluyorum bebegm ve yarısmada basarılar dılıyorum:)
elossa neredeyse her gün baktım bu konuya ne zaman ekleyeceksin diye
pek de merak etmiştim farklı bir şey yapacağını söyleyince
nasip diyelim demek ki son halini göreceğimiz yokmuş ne yapalım
ama tahmin edebiliyorum sanırım bu dilimler logonun omuz kısmı:44:
aşamalarını çekmiş olman da artı puandır en azından yarışmada başarılar
ellerine saglik ne kadar ugrasmissin cok zahmetli ama cok guzel olmustur
Çok enteresan lokumlu pasta eline sağlık
eline sağlık ablacım
bende son halini merakla bekleyerek aşağıya indim ama göremeyince bir an şok oldum valla
neyse kısmet değilmiş
başarılar dilerim
Hem çikolatalı,hem frambuazlı hemde antep fıstıklı pasta Bayılırım bayılırııımmm Ama son halini göremediğimiz için çok üzüldüm gerçektende Eminim harika bir görüntüsü olmuştur,tadı zaten malzemelerden belli Ama son halinin olmaması puanları kıracaktır sanki :26:
Nazar var kuzum sende Bir daha bir kategoriye başvurmadan önce oku üfle ne biliyim bir çocuğu falan sevindir,kurşun döktür Bir aksiliktir gidiyor sende,ben bunu gözlemledim sende ..
Ellerine,emeğine sağlık..Yarışmadada başarılar diliyorum canım benim
Elossacıım
Büyük bir heyecanla baktım pastana ve beni çok şaşırttın.
Şaşırdım çünkü kk logosunu yapacağını hiç düşünmemiştim
Ne kadar güzel bir fikir böyle, tebrik ediyorum doğrusu.
Bu sanırım siteye bir hediye
Ayrıca çok da güzel olduğunu tahmin ediyorum.
Sen bize yine yap da topiğinde bakınalım biz
Ayrıca konu başlığına da bayıldım :)
Yarışmada başarılar diliyorum canım
Hem çikolatalı,hem frambuazlı hemde antep fıstıklı pasta Bayılırım bayılırııımmm Ama son halini göremediğimiz için çok üzüldüm gerçektende Eminim harika bir görüntüsü olmuştur,tadı zaten malzemelerden belli Ama son halinin olmaması puanları kıracaktır sanki :26:
Nazar var kuzum sende Bir daha bir kategoriye başvurmadan önce oku üfle ne biliyim bir çocuğu falan sevindir,kurşun döktür Bir aksiliktir gidiyor sende,ben bunu gözlemledim sende ..
Ellerine,emeğine sağlık..Yarışmadada başarılar diliyorum canım benim
Canım benimm çok sağol teşekkür ederim,evet siteme jest olsun istedim
düşündüm düşündüm ekrana bakarken dalmışım,Allahım değişik ne yapabilirim diye öyle bi dalmışım ki logoya dikkatimi çekti gözbebeklerim büyüdü
şöylee bi düşündüm neden olmasın dedim,eşime bahsettiğim gün bana sen delisin hatun yaparsın dedi
konu başlığımı ben buldum canımcım,en yakışanı ve beni en iyi anlatan bi isim olmasını istedim:)
nasipse yapacağım tekrar çok istiyorum,eşim benden daha çok istiyor çünkü bu pasta bi harikaaaa,çok lezzetlii..
keşke imkan olsada ikram edebilsem canımm