Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nem ve barbie o puanların adı rep
mesajın üstündeki terazi gibi yere tıklayarak veriliyor...
katıldığınız ve katılmadığınız yorumlara ordan seçim yaparak rep verebilirsiniz...
katılıyorum dediğiniizde puan artar, katılmıyorum dediğinizde azalır.
kartını alan arkadaşlar güle güle kullanın... a.s.
exorcistcim bana bi düdük falan veren olmadı :sm_confused:
Kazen abi hani benim düdüğüm mafoldumben
tozbibercim o kızarma da nickinin kırmızı görünmesi şekercim :1hug:
nasıl alıcaz bu kartı
hah şu bahsedilen düdük nickinin kırmızı olması yani hı kaydirigubbakcemile3 arkadaşım duydunmu parayı verip sadece kırmısı kırmısı oluyomuşuz, ama söz kargodan karta iliştirilmiş bir düdük çıkmazsa kıyameti kopartcam :dance:
Art niyet kötü bişi insanın bağırsaklarını düğümler, dikkat etmek lazım a.s.
kartımda geldiiiiiiopuyorumnanaktanprofilimde renklendiiiopuyorumnanaktan
a.s.:enbuyukkk:
hayırlı uğurlu olsun kartlarınız..a.s.
cüzdanınızın en görünen kısmında yerini alsın:enbuyukkk:
Lütfen bu cümlenizi açarmısınız ? Çok rica ediyorum. Bu hangi düdükmüş ? Bende merak ettim Para verenlerin ne üstünlüğü varmış Allah rızası için açıklayın.
Sizde rahatlayın bende...
ölmek istiyorum yeter ama artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz esasen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız, şimdilik sitenin bazı bölümleri sadece kart sahibi olanlara açık muhtemelen yakında siteye sadece kk kartı sahibi olanlar giriş yapabilecektir eğer yeni üyelerden ya da farklı amaçlarla üye olanlardan rahatsız olunuyosa eski üyeler belli zaten ben 7 senedir bu sitenin üyesiyim neden şimdi yorum yapabilmek adına kart alayım ki kart sahibi olmak siteye yeni üye olupta site içinde rahatsızlıkları önlemek için yeterli bir çözüm müdür yani ha kartın farklı bir amacı varsa amenna ama o zaman neden bazı bölümler yoruma kapatılmış demek ki amaç benim söylemek istediğimden çok da farklı değil
benimde öğleden sonra geldi
çok şirin cicili bicili
faturası olmayanlardanım ama onuda bekliyorum :)
siz esasen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız, şimdilik sitenin bazı bölümleri sadece kart sahibi olanlara açık muhtemelen yakında siteye sadece kk kartı sahibi olanlar giriş yapabilecektir eğer yeni üyelerden ya da farklı amaçlarla üye olanlardan rahatsız olunuyosa eski üyeler belli zaten ben 7 senedir bu sitenin üyesiyim neden şimdi yorum yapabilmek adına kart alayım ki kart sahibi olmak siteye yeni üye olupta site içinde rahatsızlıkları önlemek için yeterli bir çözüm müdür yani ha kartın farklı bir amacı varsa amenna ama o zaman neden bazı bölümler yoruma kapatılmış demek ki amaç benim söylemek istediğimden çok da farklı değil
hayırlı uğurlu olsun canım ayyy bizede hayırlı olsun ama artık sabırsız hatun smleykartımda geldiiiiiiopuyorumnanaktanprofilimde renklendiiiopuyorumnanaktan
a.s.:enbuyukkk:
hee bencede:kedi:kazen abi kürkümü giydiriversene yayerimseniben
nasilsa kartlar yola cikmis ha bir gün önce ha bir gün sonra ne farkeder:umursamaz:
pufff sıktı artık kazen ve curly milyon defa açıkladı bunusiz esasen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız, şimdilik sitenin bazı bölümleri sadece kart sahibi olanlara açık muhtemelen yakında siteye sadece kk kartı sahibi olanlar giriş yapabilecektir eğer yeni üyelerden ya da farklı amaçlarla üye olanlardan rahatsız olunuyosa eski üyeler belli zaten ben 7 senedir bu sitenin üyesiyim neden şimdi yorum yapabilmek adına kart alayım ki kart sahibi olmak siteye yeni üye olupta site içinde rahatsızlıkları önlemek için yeterli bir çözüm müdür yani ha kartın farklı bir amacı varsa amenna ama o zaman neden bazı bölümler yoruma kapatılmış demek ki amaç benim söylemek istediğimden çok da farklı değil
budur:1closedeyes:Merhaba, Meslek münemcimlik mi ? Sizin böyle bir ön görünüz olabilir. Ama dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz ? Lütfen farazalar üzerine yorum yapmayın. Madem bu siteyi 7 senedir takip ediyorsunuz ozaman genel taammüle göre ön görüde bulunun lütfen.. / senedir paralı olmadı şimdi mi olacak ?
Yeni üeylerden rahatsız olunduğunu size kim söyledi. Bunun aksine ben şahsen kendi adıma defalarca benim çin eski üyenin hiç bir ayrıcalığı yok çok okunan konu açan kullanıcı benim için daha önemli dediğimi hatırlıyorum.
Bu kartın amacının site içindeki rahatsızlıkları önlemek için olduğunu kim söyledi.
Yoruma kapatılan bir yer yok. Kart sahiplerinin yorumuna açılan bir bölüm var. Bakış açınız negatif yani.
Kartın farklı bir amacı var tabiki. Defalarca yazılan amaçları var. Bu kart bir üyelik kartıdır. Bu kartı alan üyeler sitede bazı ek özelliklere sahip olacaklardır. Bu kadar
kimsenin bişeyinin kısatlandığı vya sitenin paralı olduğu yok.
Bu özellikleri kullanmak isterseniz kartı alırsınız yok ben almak istemiyorum, bu özellikler benim işime gelmiyor derseniz siteyi eskiden kullandığınız gibi kullanırsınız.
Lütfen şuna dikkat edin :
Kimsenin özel mesaj atma hakkı kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin 600 sn. bekleme süresi kısaltıldı.
Kimsenin profil sayfası kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin profil sayfalarını renklendirmeleri için değişiklik yapıldı.
Yani sizin elinizden alınan bişey yok.
Sitede paralı olmayacak.
....
Yazamadım bende Kazen abi sağolasın kartım gelmiş daha almadım arkadaştan ama o da bu ne dedi bayılmış dizayna:)
Faturası yokmuş ama benim için önemli değil işyerinde gider yazılmıyor zaten:)