• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte KK Kartımız :))) Meraklısına....

nem ve barbie o puanların adı rep
mesajın üstündeki terazi gibi yere tıklayarak veriliyor...
katıldığınız ve katılmadığınız yorumlara ordan seçim yaparak rep verebilirsiniz...
katılıyorum dediğiniizde puan artar, katılmıyorum dediğinizde azalır.

kartını alan arkadaşlar güle güle kullanın... a.s.

exorcistcim bana bi düdük falan veren olmadı :sm_confused:

Kazen abi hani benim düdüğüm mafoldumben

tozbibercim o kızarma da nickinin kırmızı görünmesi şekercim :1hug:

hah şu bahsedilen düdük nickinin kırmızı olması yani hı kaydirigubbakcemile3 arkadaşım duydunmu parayı verip sadece kırmısı kırmısı oluyomuşuz, ama söz kargodan karta iliştirilmiş bir düdük çıkmazsa kıyameti kopartcam :dance:
Art niyet kötü bişi insanın bağırsaklarını düğümler, dikkat etmek lazım a.s.

hah şu bahsedilen düdük nickinin kırmızı olması yani hı kaydirigubbakcemile3 arkadaşım duydunmu parayı verip sadece kırmısı kırmısı oluyomuşuz, ama söz kargodan karta iliştirilmiş bir düdük çıkmazsa kıyameti kopartcam :dance:
Art niyet kötü bişi insanın bağırsaklarını düğümler, dikkat etmek lazım a.s.

sanırım düdük o fisfisfis
kırmızı düdük fisfisfis

ama ben onu çalamıyorum ki fisfisfis

kartımda geldiiiiiiopuyorumnanaktanprofilimde renklendiiiopuyorumnanaktan
a.s.:enbuyukkk:

güle güle kullan inşallah kahve delimmm opuyorumnanaktan

kazen abi kürkümü giydiriversene yayerimseniben
nasilsa kartlar yola cikmis ha bir gün önce ha bir gün sonra ne farkeder:umursamaz:

hayırlı uğurlu olsun kartlarınız..a.s.
cüzdanınızın en görünen kısmında yerini alsın:enbuyukkk:

Lütfen bu cümlenizi açarmısınız ? Çok rica ediyorum. Bu hangi düdükmüş ? Bende merak ettim Para verenlerin ne üstünlüğü varmış Allah rızası için açıklayın.

Sizde rahatlayın bende...

siz esasen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız, şimdilik sitenin bazı bölümleri sadece kart sahibi olanlara açık muhtemelen yakında siteye sadece kk kartı sahibi olanlar giriş yapabilecektir eğer yeni üyelerden ya da farklı amaçlarla üye olanlardan rahatsız olunuyosa eski üyeler belli zaten ben 7 senedir bu sitenin üyesiyim neden şimdi yorum yapabilmek adına kart alayım ki kart sahibi olmak siteye yeni üye olupta site içinde rahatsızlıkları önlemek için yeterli bir çözüm müdür yani ha kartın farklı bir amacı varsa amenna ama o zaman neden bazı bölümler yoruma kapatılmış demek ki amaç benim söylemek istediğimden çok da farklı değil

ölmek istiyorum yeter ama artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

onu bunu gectımm ama gercektenn Kazen cok uzulecek sanırım bu defa... :sinifsinif: haklı daa su kart olayı oldu olalı mılyonlarca kezz anlattı acıkladı... ustelıkk okadar cokk ugrasıldı kıı emınım... takıp ettıgıme gore... cok buyuk bır emege saygısızlık... olmuyorr kızlar boyle...

Kazen abiyi 687695639uncu kere yormamak adına bu sefer ben söyleyeyim...
çünkü bu lafı ezberledim artık...

Exorcistcim endişelenme gerçekten, kimsenin varolan hakları elinden alınmayacak diye binlerce defa söylendi...

Yani sen bugün yapabildiğin herhangi bişeyi yarın da yapıcaksın. Bunun teyidi bizzat Kazen tarafından verildi...

Kart çeşitli olanaklar için, isteyen alsın, istemeyen almasın diye yerimseniben

siz esasen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladınız, şimdilik sitenin bazı bölümleri sadece kart sahibi olanlara açık muhtemelen yakında siteye sadece kk kartı sahibi olanlar giriş yapabilecektir eğer yeni üyelerden ya da farklı amaçlarla üye olanlardan rahatsız olunuyosa eski üyeler belli zaten ben 7 senedir bu sitenin üyesiyim neden şimdi yorum yapabilmek adına kart alayım ki kart sahibi olmak siteye yeni üye olupta site içinde rahatsızlıkları önlemek için yeterli bir çözüm müdür yani ha kartın farklı bir amacı varsa amenna ama o zaman neden bazı bölümler yoruma kapatılmış demek ki amaç benim söylemek istediğimden çok da farklı değil

İlk mesajında verdiği tepkiden daha yerinde bir mesaj olmuş bence :) Burası bir kadın platformu ve hepimizde demiyor muyuz? Düşünce özgürlüğü ! ne düşünüyorsak söylemekten kaçmayalım! diye :) E arkadaşta böyle düşünmüş bunu sormuş.
Cevabını Kazen arkadaş verecektir eminimki.
Arkadaş sende keşke düdüğü neyim karıştırmayıp direk türküyü söyleseymişsin. Niye ima ediyonki :)
Bak şimdi ne güzel cevap verilir bu mesaja :)

benimde öğleden sonra geldi
çok şirin cicili bicili
faturası olmayanlardanım ama onuda bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, Meslek münemcimlik mi ? Sizin böyle bir ön görünüz olabilir. Ama dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz ? Lütfen farazalar üzerine yorum yapmayın. Madem bu siteyi 7 senedir takip ediyorsunuz ozaman genel taammüle göre ön görüde bulunun lütfen.. / senedir paralı olmadı şimdi mi olacak ?

Yeni üeylerden rahatsız olunduğunu size kim söyledi. Bunun aksine ben şahsen kendi adıma defalarca benim çin eski üyenin hiç bir ayrıcalığı yok çok okunan konu açan kullanıcı benim için daha önemli dediğimi hatırlıyorum.

Bu kartın amacının site içindeki rahatsızlıkları önlemek için olduğunu kim söyledi.
Yoruma kapatılan bir yer yok. Kart sahiplerinin yorumuna açılan bir bölüm var. Bakış açınız negatif yani.

Kartın farklı bir amacı var tabiki. Defalarca yazılan amaçları var. Bu kart bir üyelik kartıdır. Bu kartı alan üyeler sitede bazı ek özelliklere sahip olacaklardır. Bu kadar
kimsenin bişeyinin kısatlandığı vya sitenin paralı olduğu yok.

Bu özellikleri kullanmak isterseniz kartı alırsınız yok ben almak istemiyorum, bu özellikler benim işime gelmiyor derseniz siteyi eskiden kullandığınız gibi kullanırsınız.

Lütfen şuna dikkat edin :

Kimsenin özel mesaj atma hakkı kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin 600 sn. bekleme süresi kısaltıldı.

Kimsenin profil sayfası kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin profil sayfalarını renklendirmeleri için değişiklik yapıldı.

Yani sizin elinizden alınan bişey yok.

Sitede paralı olmayacak.
....

kartımda geldiiiiiiopuyorumnanaktanprofilimde renklendiiiopuyorumnanaktan
a.s.:enbuyukkk:
hayırlı uğurlu olsun canım ayyy bizede hayırlı olsun ama artık sabırsız hatun smley
kazen abi kürkümü giydiriversene yayerimseniben
nasilsa kartlar yola cikmis ha bir gün önce ha bir gün sonra ne farkeder:umursamaz:
hee bencede:kedi:
pufff sıktı artık kazen ve curly milyon defa açıkladı bunu
Merhaba, Meslek münemcimlik mi ? Sizin böyle bir ön görünüz olabilir. Ama dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz ? Lütfen farazalar üzerine yorum yapmayın. Madem bu siteyi 7 senedir takip ediyorsunuz ozaman genel taammüle göre ön görüde bulunun lütfen.. / senedir paralı olmadı şimdi mi olacak ?

Yeni üeylerden rahatsız olunduğunu size kim söyledi. Bunun aksine ben şahsen kendi adıma defalarca benim çin eski üyenin hiç bir ayrıcalığı yok çok okunan konu açan kullanıcı benim için daha önemli dediğimi hatırlıyorum.

Bu kartın amacının site içindeki rahatsızlıkları önlemek için olduğunu kim söyledi.
Yoruma kapatılan bir yer yok. Kart sahiplerinin yorumuna açılan bir bölüm var. Bakış açınız negatif yani.

Kartın farklı bir amacı var tabiki. Defalarca yazılan amaçları var. Bu kart bir üyelik kartıdır. Bu kartı alan üyeler sitede bazı ek özelliklere sahip olacaklardır. Bu kadar
kimsenin bişeyinin kısatlandığı vya sitenin paralı olduğu yok.

Bu özellikleri kullanmak isterseniz kartı alırsınız yok ben almak istemiyorum, bu özellikler benim işime gelmiyor derseniz siteyi eskiden kullandığınız gibi kullanırsınız.

Lütfen şuna dikkat edin :

Kimsenin özel mesaj atma hakkı kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin 600 sn. bekleme süresi kısaltıldı.

Kimsenin profil sayfası kaldırılmadı. Sadece kart sahiplerinin profil sayfalarını renklendirmeleri için değişiklik yapıldı.

Yani sizin elinizden alınan bişey yok.

Sitede paralı olmayacak.
....
budur:1closedeyes:

Yazamadım bende Kazen abi sağolasın kartım gelmiş daha almadım arkadaştan ama o da bu ne dedi bayılmış dizayna:)

Faturası yokmuş ama benim için önemli değil işyerinde gider yazılmıyor zaten:)

Yazamadım bende Kazen abi sağolasın kartım gelmiş daha almadım arkadaştan ama o da bu ne dedi bayılmış dizayna:)

Faturası yokmuş ama benim için önemli değil işyerinde gider yazılmıyor zaten:)

çok beğendiyse hemen üye olsun
hemen kart alsın onunda olsun:jeyyar:

Back