- 8 Şubat 2018
- 172
- 173
- 23
Aynen katılıyorum benimde kuzenim kazanmıştı bir hava bir hava.. adı odtülü xxx'e çıkmıştı.Odtü cok cok kaliteli bi okul bence ama her bölümü ayni degil ki, simdi bilgisayar muhendisligi ile dusuk puanli ve is alani olmayan baska bi mühendislik (alinanlar olabilir diye bunu orneksiz biraktim) ayni mi?
Dil egitimini cok basarili buluyorum ayrica..
Ha havalanmaya luzum var mi? Tabii ki hayır.. Al egitimini geç
Hahah :)) bu iyiydiNe tarafa doğru ibret alıyoruz ?
Uuww memleketiminnn ünisinii nasilll kücümsersinn! :)) bir cok sehirdeki universiteden iyidir bu arada :)Yazmak istemedim ama sordunuz madem söyleyeyim. Çocuk Samsun'u kazanmış. Ha buradan Samsun'da okumak kötüdür gibi birşey dediğimi çıkarmayın lütfen. Çocuk çok atıp tutup herşeyi herkesi küçümseyen bir kişiydi onu belirtmeye çalışıyorum.
Erkek egoloymus ama kizda ondan asagi kalmaz. Ayrilmalarida isabet olmus, birbirlerine nispet yapa yapa nereye kadar yani:))
Bu durumda intikam goremedim
Tam ibret alıcam bi gülme geliyor
Dur bi daha deniyeyim
İbretlik loding..........%99.9 eror
Niye banlanmis bu arkadas?
Nasil anliyonuz? hayatta anlamiyorum bu tarz seyleri:) o da biraz her seyi dert eden biri ama .. belki bu konuda bize aciklama yaparYa bu yazan @Nicedays2 dir ben söyleyeyim.
İkinci üyelikten de banlanmıştır
Yedi bence hepinizi :) ne arkadaş var ne intikam.
Ama konu iyi oldu, ODTÜ de neymiş diye ODTÜ’yü begenmeyenleri görmüş olduk :))
Nasil anliyonuz? hayatta anlamiyorum bu tarz seyleri:) o da biraz her seyi dert eden biri ama .. belki bu konuda bize aciklama yaparMune
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?