İşte intikam böyle alınır

Ya bu yazan @Nicedays2 dir ben söyleyeyim.
İkinci üyelikten de banlanmıştır
Yedi bence hepinizi :) ne arkadaş var ne intikam.

Ama konu iyi oldu, ODTÜ de neymiş diye ODTÜ’yü begenmeyenleri görmüş olduk :))

Mukemmel tespit, konu sahibi bana da cok tanıdık geldi.

Kızlar açılın, şimdi ODTÜ deyince bir duralım, cidden de kaliteli bir okul verdiği eğitim de standart üstüdür, ekolü vardır, vs. Tabi ki de havasını atacak hanım kızımız, gayet de iyi bir intikam olmuş, kızımız ayrılınca içip içip orada burada sapıtmamış, erkek de erkek diye kendini yıpratmamış, okulu savsaklamamış, ailesini uğraştırmamıştır. kendini derse vermiş hayatını kurtarmış sayılmaktadır, aferin kendisine, darısı aman ben irkeksiz yapamam, ölürüm geberirim diyip sapıtan kızlarımıza. Ders çalışın meslek sahibi olun erkek çok memlekette hanım kızlarımız.
Ama diğer bir olay da bu konu sanki konu sahibinin değil de dıdının dıdısından duydumda şeklinde bir havası var, kendi konularınıza odaklanın başkalarınınkini benimsemeyin dedim

Intikam degil de kapak olmus.
Yaziyim mi yazmayim mi bilemedim ama ODTU de neymis diyenler icin ben de fikrimi belirtmek isterim. Hersey farkli. Nasil anlatilir ki? Bir defa bakis aciniz degisiyor. Ufkunuzu aciyor. Hazir bilgiye konmaktan cok, sizi arastirip ogrenmeye zorluyor. Ikinci bir dil ogrenmek literatur ve diger kaynaklarin kolay takibini sagliyor, dolayisiyla sadece kisitli sayida olan Turkce kaynaklara bagli kalmaktan kurtariyor. Yaptiginiz iste farkli bakis acisina, ezbercilikten cok arastirma yetenegine olanak sunuyor. Ogrenciye bakis acisi bile farkli. Tek tek yazmak da zor. Farkli cok farkli. ODTU mezunuyum, doktorami baska bir universitede yaptim. Doktorami yaptigim universite de iyi bir universite, orayi da seviyorum ama gercekten ODTU farkli.

Odtu'de kazandigi bölüme göre değişir bence, çok iyi derece ile alan gerçekten okuması da kazanması da herkesin harcı olmayan bölümler olduğu kadar düşük puanlarla alıp, iş olanağı kısıtlı , mezun olunca iş bulamayan bölümlerde mevcut. Sırf odtu'de okuyor diye başarı olarak görmüyorum ben , kazandığı bölüme bağlı. Mesela odtu'de iyi bir yer kazanabilecekken tercihini sağlık sektöründen yana kullananlarda mevcut.

Yinede tebrik ederim arkadaşınızı, kendisini eğitimine vermiş mutlu olacağı bir yeri kazanmış. Şu da bir tavsiye önemli olan kazanmak değil okurken kendini gelistirebilmek. İntikama falan takılmasın, okurken kendini geliştirip güzel bir eğitimle tamamlayıp, iş hayatında başarılı olmaya baksın.

500 tam puan. T a m p u a n ile girmiş o kasmayacak da ben mi kasacam. Tebrik ederim öylesini. Helal olsun.:KK14:

ODTÜ’lü linçi hiç bitmez

Back
X