İşte intikam böyle alınır

Odtü cok cok kaliteli bi okul bence ama her bölümü ayni degil ki, simdi bilgisayar muhendisligi ile dusuk puanli ve is alani olmayan baska bi mühendislik (alinanlar olabilir diye bunu orneksiz biraktim) ayni mi?
Dil egitimini cok basarili buluyorum ayrica..
Ha havalanmaya luzum var mi? Tabii ki hayır.. Al egitimini geç :KK53:
Aynen katılıyorum benimde kuzenim kazanmıştı bir hava bir hava.. adı odtülü xxx'e çıkmıştı.
Sonra ne mi oldu bütün dersleri ıngilizce olduğu için okuyamadı. "Sıradan bir sehirde basit bir okula" geçiş yapmak zorunda kaldı.
Görürüz o kizida bir dönem sonra derslerden kalir kendi başına meteor düşer...

Yazmak istemedim ama sordunuz madem söyleyeyim. Çocuk Samsun'u kazanmış. Ha buradan Samsun'da okumak kötüdür gibi birşey dediğimi çıkarmayın lütfen. Çocuk çok atıp tutup herşeyi herkesi küçümseyen bir kişiydi onu belirtmeye çalışıyorum.
Uuww memleketiminnn ünisinii nasilll kücümsersinn! :)) bir cok sehirdeki universiteden iyidir bu arada :)
Ayrica o arkadas gelsin yamacimiza biz güzelce agirlariz burnunu kaf dagindan Samsun'a cekeriz evelallah:))

Bende bisey okuyacam sandim iyi hayirli olsun da sen nereyi kazandin merk ettim bu kadar baskalarinin hayatini benimseme kendi hayatina bak biraz

Erkek egoloymus ama kizda ondan asagi kalmaz. Ayrilmalarida isabet olmus, birbirlerine nispet yapa yapa nereye kadar yani:))

Bu durumda intikam goremedim

Narsistliğin faydası üzerine olmuş bu konu.. :KK48:
Birbirlerine hırslanıp iyi bir eğitim alacaklar ne güzel.
Çocuk narsist ve daha başka şeyler olmasa kızcağız Samsun'u falan kazanırmış mazallah.. :işsiz:

Flash tv hikayesi beklemiştim resmen Pazar hüsranı yaşıyorum şu an ee yani ne oldu şimdi artık üniversite okumayanı dövüyolar öyle ODTÜ lüler tanıdım ki evlere şenlik kalite okulla ölçülebilen bi kıstas değil zaten potansiyeli varmış kazanmış bölümü ileride mühendislik okuyup çakma eğitimcilik oynayacak bi bölüm değildir umarım yoksa erkek arkadaşı intikam alabilir maazallah

Ya bu yazan @Nicedays2 dir ben söyleyeyim.
İkinci üyelikten de banlanmıştır
Yedi bence hepinizi :) ne arkadaş var ne intikam.

Ama konu iyi oldu, ODTÜ de neymiş diye ODTÜ’yü begenmeyenleri görmüş olduk :))
Nasil anliyonuz? hayatta anlamiyorum bu tarz seyleri:) o da biraz her seyi dert eden biri ama .. belki bu konuda bize aciklama yapar Mune Mune

:)

Nasil anliyonuz? hayatta anlamiyorum bu tarz seyleri:) o da biraz her seyi dert eden biri ama .. belki bu konuda bize aciklama yapar Mune Mune

:)

Ne bileyim aynı yazım tarzı, aynı boş muhabbet ve tabiki bir başkasının hayat hikayesinden :)
Bir de son konum bir daha açmayacağım falan demiş ondan :))
Mune Mune merak ettik söylesen keşke :)

Ben ibret almadım. Ama arkadaşınızı en içten duygularımla kutluyorum ODTÜ anlatılmaz yaşanır diyorum. Her liseli gencin gönlünden geçer. Allah yavrularımıza nasip etsin kızlar. Bu arada not (benim üniversite puanım ODTÜ’nün kapıcılık puanına bile yetmiyordu)

Kim hayalini başkasına anlatsa,
Onun olmama ihtimali yüksek, duyan kişinin gerçekleştirme imkanı daha fazla oluyor sanırım ihali adalet mi diyeyim, kibirli olmanın cezasımı diyeyim, en iyisi
Hayallerinizi uluortaya dökmeyin ki gerçekleşsin

Back
X