• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte el emeği göz nuru gece lambalarımız!

colak82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
209
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar

eşimle birlikte bayram tatilini fırsat bilip yaptığımız gece lambalarımız şutarafagittizemuszemus
çok profosyonel birşey değil ama biz çok sevdik. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bütün yaratıcılık eşime aittir ben sadece destek verdim diyebilirimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnn

4128.jpg

4183.jpg

4148.jpg

4151.jpg

4164.jpg

4175.jpg

emeginize saglık canım
güzel olmuş ama altında sallanan boncukları daha sık yaparsan daha güzel gözükürr
bencee

çok teşekkürlr canım..
haklısın boncuklar daha çok olsa daha güzel olabilirdi fakat elimde okadar vardı maalesef.
belki yeni boncuklar alıp ekleyebilirim ama ;)
fikrin için teşekkürler.

ellerinize saglık.. ne kadar guzel bırlıkte bırseylerle ugrasmak ;)) yalnız ben de birsey dıyıcem, ustunu kapatmıssınız, çok anlamam ama genelde acık olur abajurların ustleri aman dikkat edin bir aksilik cıkarmasın :))

çok teşekkürlr canım..
haklısın boncuklar daha çok olsa daha güzel olabilirdi fakat elimde okadar vardı maalesef.
belki yeni boncuklar alıp ekleyebilirim ama ;)
fikrin için teşekkürler.

bişey degil canımm
boncuk alırsan dene derimmmyerimsenibenyerimseniben

ellerinize saglık.. ne kadar guzel bırlıkte bırseylerle ugrasmak ;)) yalnız ben de birsey dıyıcem, ustunu kapatmıssınız, çok anlamam ama genelde acık olur abajurların ustleri aman dikkat edin bir aksilik cıkarmasın :))

hmm bak üstünün açık olması grektiği hiç aklıma gelmemişti CADIARZU
ama bu şekilde de bir sorun olmuyor canım uzun süre test ettik.
yorumun için teşekkür ederima.s.

emeğinize sağlık. iyi günlerde kullanın.
benimde dikkatimi üstünün kapalı olması çekti. bir tehlike yaratmaz umarım. test etmişsiniz ama dikkatli olun yinede benneyaptımki

hiç hoş görünmüyor olayın güzel olan yanı eşinizle beraber bir uğraş vermiş olmanız ama ürün sevimli çıkmamış

Güzel olmuş.
Ellerinize sağlık, güle güle kullanın inş.
En önemliside eşinizle beraber vakit geçirip, kendi emeğinizle,
paylaşarak böyle bir güzellik ortaya çıkması.
Allah huzurunuzu bozmasın inş.

Güzel olmuş.
Ellerinize sağlık, güle güle kullanın inş.
En önemliside eşinizle beraber vakit geçirip, kendi emeğinizle,
paylaşarak böyle bir güzellik ortaya çıkması.
Allah huzurunuzu bozmasın inş.

Amin. çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah

eline sağlık canım çok güzel , nasıl yaptın kullandığın malzemeleri yazabilir misin ?

Back
X