Demokrasimize???evet o kanun ayrı saçmalık zaten. hiç uymuyor demokrasimize.
hayır, müslümanım.. bir de üstüne imam hatip mezunuyum.. söylediğin ayete tekrar baktım, öyle bir şey yok.. buyur bir de buraya koyayım..
http://www.kurantefsiri.com/kuran/sad-suresi-ayet-25-kuran-tefsiri.aspx
office
Ben imamhatip mezunuyum...kuran dersinin yanında bi de tefsir dersi gördük..haftada 6 saat...nasıl anlatsam?
Şimdi öğretmen derse girerdi atıyorum tefsir edilecek sure fil suresi...okuduğunda kısacık sure 2 dk....ama tefsiri o kadar uzun ki..en az 6 ders :)
O kuşlar neden gelmiş,hangi olay üzerine kim ne yapmışta Allah bu ayetleri indirmiş....hz süleymanın konusu tam da bu...düşmana güç gösterisi...inanmayıp dalga geçenlere karşı dimdik olmak her bakımdan....inan yüzyüze anlatmayı çok isterdim ama bu cnn ya da a haber kaynaklı değil....doğruluk payı %100...
Hani bazen bize diyorsunuz ya aha tek tek gösterdik ispatlı onaylı hala inkar ediyosunuz diye ...
Ben de gösterdim ama :)
Özür dilerim sad 35hayır, müslümanım.. bir de üstüne imam hatip mezunuyum.. söylediğin ayete tekrar baktım, öyle bir şey yok.. buyur bir de buraya koyayım..
http://www.kurantefsiri.com/kuran/sad-suresi-ayet-25-kuran-tefsiri.aspx
Ben kimseyi kiyaslamadim kiyaslama yapsaydim mutlaka bir açiklamam olurdu.ben size yani genele sordum ya da kıyas yapmak daha makul diye belirttim illa birileri kıyas edilecekse, ki bence gereği yok diye defaatle belirttim ama cımbızlamak yerine siz kendi açıklamalarınızı yazın çok istiyorsanız.
ben söylemek istediklerimi söylüyorum zaten.
angy mydi neydi oylemi..dogru konus..kaale almadgm insanlara alinmam ben.Sad suresi 25.ayet office
Emin ol boş atmam....bişey söylüyorsam sağlam dayanağım vardır....haa bak az önce angy miydi neydi alındı bana :) eğer kurana inanmıyorsan bu da sağlam delil değildir senin için...
Not: burda bikaç kişi ateistim demişti...nicki hatırlamıyorum...eğer oysanız diye ekliyorum o cümleyi...
Canım şuna laf anlatmaya çalışma ya :)benmi..
ne yazmışım Atamla alakalıda küçük düşüreceğim Atatürkü.
iftirayada geçtik.
köşeye sıkışınca birde bunu yaparsınız sizler zaten alışığız
Demokrasimize???
bu ülke demokrasiyle yönetiliyorsa kimden ötürü?
hakaret ettiğin Atamızdan ötürü olmasın
Çözdüm ben bu üyeyi aklındakini söylerse linç edileceğini biliyor ... O yüzden böyle çark ediyor..Ben kimseyi kiyaslamadim kiyaslama yapsaydim mutlaka bir açiklamam olurdu.
Bi laf attiniz ortaya açiklama yapacak cesaretiniz bile yok.
Evet cidden bunu tartışıyorum...benim için erdoğanın şatafatı gururdur...o zaman italya moda olsaydı hz süleyman da giderdi emin ol....Allahtan,eşi benzeri görülmemiş hazine isterken amacı neydi acaba?ama 100 kişinin ölümünü engellemedi, demek ki neymiş kimse 1200 odalı saraydan korkmuyormuş :)
Bilmem bilir misin, Hz. Ömer ile Hz. Ebubekir hayr yapmak için birbirleriyle yarışırlarmış, İtalyadan giyinmek için değil :) gerçekten bunu mu tartışıyorsun benimle apranaxx, şaka yapıyorum de ne olur :)
Özür dilerim sad 35
Ayrıca tefsir dersini senin de gördüğünü düşünürsek o gördüğün küçüçük ayetin altında koskoca peygamberin hayatının anlatıldığını da bilirsin...
daha yazdığımı okumamışsın yahu.benmi..
ne yazmışım Atamla alakalıda küçük düşüreceğim Atatürkü.
iftirayada geçtik.
köşeye sıkışınca birde bunu yaparsınız sizler zaten alışığız
hahaha. bak bu doğru.Çözdüm ben bu üyeyi aklındakini söylerse linç edileceğini biliyor ... O yüzden böyle çark ediyor..
Evet cidden bunu tartışıyorum...benim için erdoğanın şatafatı gururdur...o zaman italya moda olsaydı hz süleyman da giderdi emin ol....Allahtan,eşi benzeri görülmemiş hazine isterken amacı neydi acaba?
Diyelim ki kötüydü Allah neden verdi?
Ciddi şekilde sen iyi değilsin bir sürü psikolog arkadasım var önerebilirim..daha yazdığımı okumamışsın yahu.
küçük düşen sensin. ne alaka Atatürk?
bu kadar kör gözlük olmaz.
Aklindakini söylüyor zaten tepki alinca çark ediyor.Çözdüm ben bu üyeyi aklındakini söylerse linç edileceğini biliyor ... O yüzden böyle çark ediyor..
demokrasiyi birde nasıl sahiplenmişBunun gibi zihniyetlere Turk Tarihi dersi 1. Dunya savasindan sonrasi tekrardan ogretilmeli.
Kimin tefsirine iman edersin?hah işte o yüzden ben de kuranı-ı kerim ve hadis kaynağı istedim senin öğretmeninin tefsirini değil sevgili apranaxx :) Ben de imam hatip mezunuyum abdest almayı bilmeyen adam Kuran dersimize girerdi :) boşver o yüzden ben sana "Hz. süleymana düşmana korku için zenginlik verildiğini" SAĞLAM bir kaynaktan göster demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?