İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

hayır, müslümanım.. bir de üstüne imam hatip mezunuyum.. söylediğin ayete tekrar baktım, öyle bir şey yok.. buyur bir de buraya koyayım..

http://www.kurantefsiri.com/kuran/sad-suresi-ayet-25-kuran-tefsiri.aspx

Elbette 1 cümle 1 anlam içermiyor office ve senin de bu Bakımdan donanımlı olduğunu düşünüyorum.
Fakat apranax rica edersem düşmanımız hakkında bilgi verir misin?
Şatafat yaparak ne ispat içinde olabilir bir Müslüman?
Bak şu an yazdığımız konuda haber İtalya Kaynaklı bir haber.
Yani Hristiyanlığın etkisinde bir ülkenin Cumhurbaşkanı'na karizmatik deyip övüyorlar.
Kim bu düşman? Bizden ne istiyor? Biz ona Sarayımızın altın kaplaması ile ne ispat ediyoruz?

Ben kimseyi kiyaslamadim kiyaslama yapsaydim mutlaka bir açiklamam olurdu.
Bi laf attiniz ortaya açiklama yapacak cesaretiniz bile yok.

angy mydi neydi oylemi..dogru konus..kaale almadgm insanlara alinmam ben.
.ordan kendi kendine laf atma..sdece gülerim..hadi simdi konus konusabildgn kdr..

Ben kimseyi kiyaslamadim kiyaslama yapsaydim mutlaka bir açiklamam olurdu.
Bi laf attiniz ortaya açiklama yapacak cesaretiniz bile yok.
Çözdüm ben bu üyeyi aklındakini söylerse linç edileceğini biliyor ... O yüzden böyle çark ediyor..

Evet cidden bunu tartışıyorum...benim için erdoğanın şatafatı gururdur...o zaman italya moda olsaydı hz süleyman da giderdi emin ol....Allahtan,eşi benzeri görülmemiş hazine isterken amacı neydi acaba?
Diyelim ki kötüydü Allah neden verdi?

evet biliyorum, sadece tefsir eden insanların hepsine güvenmiyorum.. hele hele bu bizim İlahiyat mezunlarıysa, kusura bakma apranax.. kaldı ki o verdiğin ayetten de öyle bir mana çıkartmak sadece senin hocanın yorumu :) neyse bu konu uzar, ban da yemeden kahvaltımı yapayım..

evet şimdiden gelecek alıntılar için yazıyorum; Bizim ilahiyat mezunlarına güvenmiyorum sevgili kk üyeleri..

benmi..
ne yazmışım Atamla alakalıda küçük düşüreceğim Atatürkü.
iftirayada geçtik.
köşeye sıkışınca birde bunu yaparsınız sizler zaten alışığız
daha yazdığımı okumamışsın yahu.
küçük düşen sensin. ne alaka Atatürk?
bu kadar kör gözlük olmaz.

Çözdüm ben bu üyeyi aklındakini söylerse linç edileceğini biliyor ... O yüzden böyle çark ediyor..
hahaha. bak bu doğru.
söylemediklerim yüzünden linç politikası izleniyor ki söyleyecek olsam mazallah.
yalnız akıl okuma olmuyor işte :)

ciddi misin apranaxx? gerçekten böyle mi düşünüyorsun? sence o hazineyi halkına yardım etmek için mi yoksa İtalya dan giyinmek için mi istedi? o zaman Firavun ne? Allah ikisine de verdi düşünürsen :) hz. süleyman döneminde halkı açlıktan sürünmüş mü kendisi sefa içinde yaşarken..

Kimse bizden korkmuyor sevgili apranaxx, kimse bizi sallamıyor da.. ne diyeyim, allah hidayet versin..

Kimin tefsirine iman edersin?
Elmalılı hamdi yazır ?
Ya da sen seç...
Bugün araştıracağım söz :)
Kuran sade değildir,tefsirle bütündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…