• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Bunun gibi zihniyetlere Turk Tarihi dersi 1. Dunya savasindan sonrasi tekrardan ogretilmeli.
ogrenmeye acik insan ogrenir cnm.zamaninda okumuslar da nolmus.algilar kapali.o donemi gormuyolar.istedikleri kdr gormesinler.bu ulkenin gercegi disiyle tirnagiyla ve bazi zihniyetlerle mucadele ederek bize bu vatani emanet eden ATATURK'tur..

Hindu inanışında eğer kast sistemin en altındaysan, dünyaya tekrar geldiğinde üst kastlardan birinde doğacağına inandırırlar.. bizde de halk sürünürken tepedekilerin zenginlik içinde yaşamasını lütuf olarak kabul ettiriyorlar.. ben ise her ikisine de gülüyorum :)

delireceğim ya hu.

mchdpkk kim hangi oluşum?

niye cevap verilmiyor.

demokrasiyi birde nasıl sahiplenmiş

bu ülkeye demokrasiyi getiren ataya hakaret et

demokrasimiz diye sahiplen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Tabii tabiii hani nerde demokrasi kelimesini kullanmasina olanak veren ulkenin kurucusuna sarf edilen sozler.
Mantik bile cumleyi terk etti.

Evet cidden bunu tartışıyorum...benim için erdoğanın şatafatı gururdur...o zaman italya moda olsaydı hz süleyman da giderdi emin ol....Allahtan,eşi benzeri görülmemiş hazine isterken amacı neydi acaba?
Diyelim ki kötüydü Allah neden verdi?
"satafati gururdur" dedi .sozun bittigi yer..

Elbette 1 cümle 1 anlam içermiyor office ve senin de bu Bakımdan donanımlı olduğunu düşünüyorum.
Fakat apranax rica edersem düşmanımız hakkında bilgi verir misin?
Şatafat yaparak ne ispat içinde olabilir bir Müslüman?
Bak şu an yazdığımız konuda haber İtalya Kaynaklı bir haber.
Yani Hristiyanlığın etkisinde bir ülkenin Cumhurbaşkanı'na karizmatik deyip övüyorlar.
Kim bu düşman? Bizden ne istiyor? Biz ona Sarayımızın altın kaplaması ile ne ispat ediyoruz?
Bak ben bilmediğim konuda susmasını bilirim...ya da gidip öğrenmesini...
Şatafat konusu gurur duyulacak bir konu...türkiye cumhurbaşkanı....sen hangi resimde görmek istersin onu?
Belki farklı bi ışık olur bende...
Bu şey gibi
Hani çocuğuma ben bağırırım ama başkası bağıramaz...türküz ve cumhurbaşkanımız elin alman başbakanıyla buluşuyor...en iyi takımı giysin en iyi köşede ağırlasın tabiki...
Tüm avrupanın bizden nefret ettiği o kadar ortada ki...düşmanımız işte hepsi...tarih bilgim zayıftır sayılalcıydım ben :) ama her tarihte bir türk düşmanlığı var...senin ısrarla sormanı şimdi anlıyorum sanki...ülke içini kasdettiğimi mi düşündün düşman derken? Mhp chp gibi...yok hayır türkiye dışı tüm ülkeler bizim düşmanımız...
Ayrıca o italyan kaynaklı haberi de en başında bayağı bi yere vurdular pehh mehh diyerek....ona bakarsan eltim de bana giyinince,bişey alınca hımm çok hoş diyor ama bu onun düşmanlığını gizleyemiyor malesef...bazen ipleri koparıp fırtına çıkarmadan önce biraz susmak gözlemlemek gerekiyor...

Chp ve Mhp'yi ayırt edememen normal çünkü onlar akıllı insanlar. Hem dindar hem laik olabilineceğinin örneği.. Ama akp ve Hdp'de çok benzer özellikler taşıyor ben de ikisi arasında fark görmüyorum. Hdp'lilere Akp çok taviz verdi zamanında bütün oylarını Akp'ye verdiler, şimdi de kendi partilerine oy verdikleri için Akp'nin oyları düştü gel gör ki bunu bile anlayacak kapasiteleri yok bazılarının
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:güldürdün yaa beni MEVLAMda seni güldürsünn.. akıllı insanlar hem laik, hem dindar sabah sabah ne içtin bacım senn..

Back
X