İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

onumu anladın sadece. insanarın tepkisi öyle yazmanmı o cümlende.
sen bizi gerçekten saf yerine koyuyorsun. sen pkkyı chp ve mhpyle aynı yere koydun.
ben hdp ve pkk yı bir tutuyorum çünkü öyleler. e siz alınırsınız diye de hdpkk yazmaktan vaz mı geçeyim?

Peki sen biliyormuydun Cumhurbaşkanı esine söylüyormuş ütü yaparken dizlerinin orayı ütü yapmasınlar diye böyle buruşuk kalsın istiyormuş..namaz kıldıgı belli olsunmuş bunu biliyormuydun..

alıntı yaptım oku.c ve m harflerı hangi partiye ait?
kaç kez daha yazarsam yazayım dilediğin gibi anladığın için gerek yok. geri döner okursun yeniden

ha olayı sakın hdp lisin alınmaya getirme ben hdp li değilim! herkes bilir chp oy vereceğimi yemezler yani.

ben hdp ve pkk yı bir tutuyorum çünkü öyleler. e siz alınırsınız diye de hdpkk yazmaktan vaz mı geçeyim?
haydaa. biz sana ne diyoruz sen bize. ahada bak mesajın kapı gibi ortada.
ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?

mhp ve chpyi pkkyla bir tutmuş musun evet.
biz bundan bahsediyoruz. sen ne diyorsun.

ohooo şimdi de Hz. süleyman ile mi kıyaslıyorsun apranaxx? bu paylaştığın yazıda düşmana karşı gösteriş caizdir mi çıkıyor yani? Hz. süleyman düşmanları için mi istemiş şatafatı?

Ya da daha kolay sorayım; Hz. Ebubekir, Hz. Süleyman, H.z Ömer İtalya'dan giyinirken halkı açlık sınırında mı yaşıyormuş? Yoksa bütün zenginliklerini hakları için mi harcamışlar..

Hadi bunu da geçelim; kaç tane düşmanımız korkuyor sarayımız olduğu için? Daha geçen gün 100 kişi öldü, kimse sallamıyor demek ki bir işi yaramıyor apranaxx :)

Herhangi bir Osmanli padisahini eleştirmeye kalksan en önce Atatürk'e laf söylediğini sanan zavallilar gelir sen tarihini ret mi ediyorsun , onlar bizim ecdadimiz o donem oyle yapmak gerekiyormus vs vs vs. bir sürü satır döşerler.

Cok zorunuza gidiyor biliyorum ama yaşadığınız ülkeyi Atatürk kurdu. O cok karizmatik gordugun reisine oy atmana da o vesile oldu. Soda icin soda kasalarca soda hazmetmeye yardimci olur

Sad suresi 25.ayet office
Emin ol boş atmam....bişey söylüyorsam sağlam dayanağım vardır....haa bak az önce angy miydi neydi alındı bana :) eğer kurana inanmıyorsan bu da sağlam delil değildir senin için...
Not: burda bikaç kişi ateistim demişti...nicki hatırlamıyorum...eğer oysanız diye ekliyorum o cümleyi...

Ya ne için istemiş :) güç için...yoksa hanım rahat etsin diye değil....
Daha dün ölen 100 kişiye maaş bağlandı bilmem duydun mu?

konu dine dönüyor ben öğlen yemeğine çıkıyorumm anlaşın aranızda bu kadın milletinin dağıtmadığı bir ortam yokmudur vesselam..

eslerinin yaninda soz sahibi olamayacaklardi resmi nikah olmayacakti cnku.bi adamin 2ser 3er karisi olucakti..ama demekki normal boyle seyler onlara gore..ATA'm hayatini bosuna adamis milletene.bu gunler icin mi? yazik ...

hayır, müslümanım.. bir de üstüne imam hatip mezunuyum.. söylediğin ayete tekrar baktım, öyle bir şey yok.. buyur bir de buraya koyayım..

http://www.kurantefsiri.com/kuran/sad-suresi-ayet-25-kuran-tefsiri.aspx

insan ya bir şey yazmayacak ya da yazdıklarının arkasında duracak.

ha olayı sakın hdp lisin alınmaya getirme ben hdp li değilim! herkes bilir chp oy vereceğimi yemezler yani.
ben de diyorum ki: bir chp li ya da mhp ya da hdpkk lı ile konuştuğumda hangi görüşten olduklarını anlayamıyorum çünkü genel olarak aynı savlarla geliyorlar ve ben ayırt edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…