alıntı yaptım oku.c ve m harflerı hangi partiye ait?pkk yı hdpkk şeklinde yazıyorum sürekli.
hdp pkk ayrılmaz oldukları için.
demokrasimizde Atatürke hakaret yasak. öğrende gelolabilir kib leyebilirsin.
ben hakaret olmadığını düşünüyorum. yönetim ne düşünür bilemem.
ama sizin demokrasi anlayışınız yok onu anlamış olduk net olarak.
ben hdp ve pkk yı bir tutuyorum çünkü öyleler. e siz alınırsınız diye de hdpkk yazmaktan vaz mı geçeyim?onumu anladın sadece. insanarın tepkisi öyle yazmanmı o cümlende.
sen bizi gerçekten saf yerine koyuyorsun. sen pkkyı chp ve mhpyle aynı yere koydun.
Peki sen biliyormuydun Cumhurbaşkanı esine söylüyormuş ütü yaparken dizlerinin orayı ütü yapmasınlar diye böyle buruşuk kalsın istiyormuş..namaz kıldıgı belli olsunmuş bunu biliyormuydun..Bak olayı hep saptırıyorsun!
Namaz kişiyi bağlar...kılmıyorsa cezası vardır...ama iman etmemişse dünyanın en iyi insanı olsa cennetin kokusunu duyamaz diyor Allah c.c.
Ben fetva vermiyorum yani...bu ayrı...
Ben cumhurbaşkanı sıfatıyla liderim olan insanın namazından bahsediyorum...bu benim için çok çok çok önemli....içim rahat gönlüm ferah...bin kere sorsalar tercihim bu olur....
Yoksa senin benim namazım herkesin kendine...banane dünyanın ibadetinden....ben ve beni yöneten gerisi beni ilgilendirmez...
kaç kez daha yazarsam yazayım dilediğin gibi anladığın için gerek yok. geri döner okursun yenidenalıntı yaptım oku.c ve m harflerı hangi partiye ait?
evet o kanun ayrı saçmalık zaten. hiç uymuyor demokrasimize.demokrasimizde Atatürke hakaret yasak. öğrende gel
sen oku hatta herkes okusun.kaç kez daha yazarsam yazayım dilediğin gibi anladığın için gerek yok. geri döner okursun yeniden
haydaa. biz sana ne diyoruz sen bize. ahada bak mesajın kapı gibi ortada.ben hdp ve pkk yı bir tutuyorum çünkü öyleler. e siz alınırsınız diye de hdpkk yazmaktan vaz mı geçeyim?
Sad suresi 25.ayet officeDüşmana şatafat'ın caiz olduğu nerede yazıyor? gerçekten iğnelemek için değil bilmediğim için soruyorum.. kaynak gösterirseniz bir bilgi daha eklerim kendime :)
Not: Tabi bu kaynağın X hocadan değil de Kuran veya hadisten olması gerektiğini de bildiğinizi umuyorum sevgili Apranaxx :)
Ya ne için istemiş :) güç için...yoksa hanım rahat etsin diye değil....ohooo şimdi de Hz. süleyman ile mi kıyaslıyorsun apranaxx? bu paylaştığın yazıda düşmana karşı gösteriş caizdir mi çıkıyor yani? Hz. süleyman düşmanları için mi istemiş şatafatı?
Ya da daha kolay sorayım; Hz. Ebubekir, Hz. Süleyman, H.z Ömer İtalya'dan giyinirken halkı açlık sınırında mı yaşıyormuş? Yoksa bütün zenginliklerini hakları için mi harcamışlar..
Hadi bunu da geçelim; kaç tane düşmanımız korkuyor sarayımız olduğu için? Daha geçen gün 100 kişi öldü, kimse sallamıyor demek ki bir işi yaramıyor apranaxx :)
Yazık sana ya.. Sen bu kadar ezilmek istiyorsan söyle kocana ezsin seni. Üstüne kuma falan getirsin, dövsün, çalıştırmasın.. Bu kadar ezikliğe nasıl hayran oluyorsun nasıl bir kafa yapın var seninevet o kanun ayrı saçmalık zaten. hiç uymuyor demokrasimize.
al işte Atatürk düşmanlığını iyicce belli ettin. bunuda bir kibleyeyimki,o mesajdaki gerçek anlamı iyice görsün yönetimevet o kanun ayrı saçmalık zaten. hiç uymuyor demokrasimize.
eslerinin yaninda soz sahibi olamayacaklardi resmi nikah olmayacakti cnku.bi adamin 2ser 3er karisi olucakti..ama demekki normal boyle seyler onlara gore..ATA'm hayatini bosuna adamis milletene.bu gunler icin mi? yazik ...Bugün uzun yakuşuklu cumhurlarını seçebildiyseler
hep Atatürk sayesinde,insan yerine konuluyorlarsa hep Atatürk sayesinde
dinlerini özgürce yaşayabiliyorsalar hep Atatürk sayesinde
Atatürk olmasaydı ya başka ülkelerin sömürgesi yada şeriatla yönetilen bir ülkeydik şimdi
ve hala nankörlük hala nankörlük
Sad suresi 25.ayet office
Emin ol boş atmam....bişey söylüyorsam sağlam dayanağım vardır....haa bak az önce angy miydi neydi alındı bana :) eğer kurana inanmıyorsan bu da sağlam delil değildir senin için...
Not: burda bikaç kişi ateistim demişti...nicki hatırlamıyorum...eğer oysanız diye ekliyorum o cümleyi...
ben de diyorum ki: bir chp li ya da mhp ya da hdpkk lı ile konuştuğumda hangi görüşten olduklarını anlayamıyorum çünkü genel olarak aynı savlarla geliyorlar ve ben ayırt edemiyorum.ha olayı sakın hdp lisin alınmaya getirme ben hdp li değilim! herkes bilir chp oy vereceğimi yemezler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?