İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ya ne için istemiş :) güç için...yoksa hanım rahat etsin diye değil....
Daha dün ölen 100 kişiye maaş bağlandı bilmem duydun mu?

ama 100 kişinin ölümünü engellemedi, demek ki neymiş kimse 1200 odalı saraydan korkmuyormuş :)

Bilmem bilir misin, Hz. Ömer ile Hz. Ebubekir hayr yapmak için birbirleriyle yarışırlarmış, İtalyadan giyinmek için değil :) gerçekten bunu mu tartışıyorsun benimle apranaxx, şaka yapıyorum de ne olur :)

Ben sordum yuregi yetmedi aciklamaya da yazdigim b.k kelimesine takıldı

Son düzenleme:
ben de diyorum ki: bir chp li ya da mhp ya da hdpkk lı ile konuştuğumda hangi görüşten olduklarını anlayamıyorum çünkü genel olarak aynı savlarla geliyorlar ve ben ayırt edemiyorum.
ben de diyorum ki mchdpkk kim? hangi parti?

Yazık sana ya.. Sen bu kadar ezilmek istiyorsan söyle kocana ezsin seni. Üstüne kuma falan getirsin, dövsün, çalıştırmasın.. Bu kadar ezikliğe nasıl hayran oluyorsun nasıl bir kafa yapın var senin
bu seviyesizliğine çok laf döşerim de değmezsin edepsiz.

okycim biz hepimiz topluca körüz demekki...bi o dogruyu soyluyo ya..

office
Ben imamhatip mezunuyum...kuran dersinin yanında bi de tefsir dersi gördük..haftada 6 saat...nasıl anlatsam?
Şimdi öğretmen derse girerdi atıyorum tefsir edilecek sure fil suresi...okuduğunda kısacık sure 2 dk....ama tefsiri o kadar uzun ki..en az 6 ders :)
O kuşlar neden gelmiş,hangi olay üzerine kim ne yapmışta Allah bu ayetleri indirmiş....hz süleymanın konusu tam da bu...düşmana güç gösterisi...inanmayıp dalga geçenlere karşı dimdik olmak her bakımdan....inan yüzyüze anlatmayı çok isterdim ama bu cnn ya da a haber kaynaklı değil....doğruluk payı %100...
Hani bazen bize diyorsunuz ya aha tek tek gösterdik ispatlı onaylı hala inkar ediyosunuz diye ...
Ben de gösterdim ama :)

al işte Atatürk düşmanlığını iyicce belli ettin. bunuda bir kibleyeyimki,o mesajdaki gerçek anlamı iyice görsün yönetim
neden kanunla korunuyor?
herkes fikrini söylemekte özgür olmalı, hakaret ve küfür hariç.

Chp ve Mhp'yi ayırt edememen normal çünkü onlar akıllı insanlar. Hem dindar hem laik olabilineceğinin örneği.. Ama akp ve Hdp'de çok benzer özellikler taşıyor ben de ikisi arasında fark görmüyorum. Hdp'lilere Akp çok taviz verdi zamanında bütün oylarını Akp'ye verdiler, şimdi de kendi partilerine oy verdikleri için Akp'nin oyları düştü gel gör ki bunu bile anlayacak kapasiteleri yok bazılarının

al işte Atatürk düşmanlığını iyicce belli ettin. bunuda bir kibleyeyimki,o mesajdaki gerçek anlamı iyice görsün yönetim
bu arada seviyesize desteğiniz gerçek yüzünüzü bir kez daha afişe ediyor. o yüzden orada burada ağlamayın seviye düştü diye.

hah işte o yüzden ben de kuranı-ı kerim ve hadis kaynağı istedim senin öğretmeninin tefsirini değil sevgili apranaxx :) Ben de imam hatip mezunuyum abdest almayı bilmeyen adam Kuran dersimize girerdi :) boşver o yüzden ben sana "Hz. süleymana düşmana korku için zenginlik verildiğini" SAĞLAM bir kaynaktan göster demiştim..

ah cınım, böyle koruyacaksan koruma zaten. korumaktan çok küçük düşüyorsun.
benmi..
ne yazmışım Atamla alakalıda küçük düşüreceğim Atatürkü.
iftirayada geçtik.
köşeye sıkışınca birde bunu yaparsınız sizler zaten alışığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…