Ya ne için istemiş :) güç için...yoksa hanım rahat etsin diye değil....
Daha dün ölen 100 kişiye maaş bağlandı bilmem duydun mu?
yok öyle dedin.acaba bende chp mhp pkk birlikte mi desem gibi bir şey dedin.hatta bu partilerin adını birleştirip sonuna da pkk yı ekledin.ben iftira atmam kako alıntı yapmış okudum.getir bul msjını.
bir de hala bekliyorum atatürk ve evrenin ortak özelliği ne?
ben de diyorum ki mchdpkk kim? hangi parti?ben de diyorum ki: bir chp li ya da mhp ya da hdpkk lı ile konuştuğumda hangi görüşten olduklarını anlayamıyorum çünkü genel olarak aynı savlarla geliyorlar ve ben ayırt edemiyorum.
bu seviyesizliğine çok laf döşerim de değmezsin edepsiz.Yazık sana ya.. Sen bu kadar ezilmek istiyorsan söyle kocana ezsin seni. Üstüne kuma falan getirsin, dövsün, çalıştırmasın.. Bu kadar ezikliğe nasıl hayran oluyorsun nasıl bir kafa yapın var senin
okycim biz hepimiz topluca körüz demekki...bi o dogruyu soyluyo ya..haydaa. biz sana ne diyoruz sen bize. ahada bak mesajın kapı gibi ortada.
ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?
mhp ve chpyi pkkyla bir tutmuş musun evet.
biz bundan bahsediyoruz. sen ne diyorsun.
neden kanunla korunuyor?al işte Atatürk düşmanlığını iyicce belli ettin. bunuda bir kibleyeyimki,o mesajdaki gerçek anlamı iyice görsün yönetim
çevir kazı yanmasın yapıyor devamlıda. buradan görünen trajikomik çırpınışlarıokycim biz hepimiz topluca körüz demekki...bi o dogruyu soyluyo ya..
ben de diyorum ki: bir chp li ya da mhp ya da hdpkk lı ile konuştuğumda hangi görüşten olduklarını anlayamıyorum çünkü genel olarak aynı savlarla geliyorlar ve ben ayırt edemiyorum.
sen iyice haddini astin.ATATURK'e uluorta hakaret edemezsn zaten sen..nankorsun baska bsey degil.evet o kanun ayrı saçmalık zaten. hiç uymuyor demokrasimize.
sizin gibiler ölmüş adama saldırmasın diye.bu ülkeyi o kurdu bırak da kanunla da korunsun.neden kanunla korunuyor?
herkes fikrini söylemekte özgür olmalı, hakaret ve küfür hariç.
nedeni ne biliyormusun.neden kanunla korunuyor?
herkes fikrini söylemekte özgür olmalı, hakaret ve küfür hariç.
bu arada seviyesize desteğiniz gerçek yüzünüzü bir kez daha afişe ediyor. o yüzden orada burada ağlamayın seviye düştü diye.al işte Atatürk düşmanlığını iyicce belli ettin. bunuda bir kibleyeyimki,o mesajdaki gerçek anlamı iyice görsün yönetim
gerek duyulmaması lazım işte.sizin gibiler ölmüş adama saldırmasın diye.bu ülkeyi o kurdu bırak da kanunla da korunsun.
Atatürke laf edene zerre seviyeli olamayacağım.bu arada seviyesize desteğiniz gerçek yüzünüzü bir kez daha afişe ediyor. o yüzden orada burada ağlamayın seviye düştü diye.
onu bunu bırak mchdpkk kim?gerek duyulmaması lazım işte.
office
Ben imamhatip mezunuyum...kuran dersinin yanında bi de tefsir dersi gördük..haftada 6 saat...nasıl anlatsam?
Şimdi öğretmen derse girerdi atıyorum tefsir edilecek sure fil suresi...okuduğunda kısacık sure 2 dk....ama tefsiri o kadar uzun ki..en az 6 ders :)
O kuşlar neden gelmiş,hangi olay üzerine kim ne yapmışta Allah bu ayetleri indirmiş....hz süleymanın konusu tam da bu...düşmana güç gösterisi...inanmayıp dalga geçenlere karşı dimdik olmak her bakımdan....inan yüzyüze anlatmayı çok isterdim ama bu cnn ya da a haber kaynaklı değil....doğruluk payı %100...
Hani bazen bize diyorsunuz ya aha tek tek gösterdik ispatlı onaylı hala inkar ediyosunuz diye ...
Ben de gösterdim ama :)
ah cınım, böyle koruyacaksan koruma zaten. korumaktan çok küçük düşüyorsun.Atatürke laf edene zerre seviyeli olamayacağım.
benmi..ah cınım, böyle koruyacaksan koruma zaten. korumaktan çok küçük düşüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?