buyur açıkla.sende sorup, sorup, duruyon neyini anlamadın kadesaa..
Yok yoookkk bizim hocamız öyle kaynak göstermeden tefsir yapacak adam değildi...sana söz hakkı verdim...kimin tefsirine güvenirsin diye? Söyle bulucam...çünkü bütün islam alimlerinin hem fikir olduğu tefsirler var...e onlara da inanırsın artık....evet biliyorum, sadece tefsir eden insanların hepsine güvenmiyorum.. hele hele bu bizim İlahiyat mezunlarıysa, kusura bakma apranax.. kaldı ki o verdiğin ayetten de öyle bir mana çıkartmak sadece senin hocanın yorumu :) neyse bu konu uzar, ban da yemeden kahvaltımı yapayım..
evet şimdiden gelecek alıntılar için yazıyorum; Bizim ilahiyat mezunlarına güvenmiyorum sevgili kk üyeleri..
ne ara canım oldunuz siz baaa daha yeni üyesin itiraf et kimsin senn..Canım şuna laf anlatmaya çalışma ya :)
Neden?o kadar mı küçük görüyorsun?of apranaxx of, sence senin zihniyetindeki biriyle herhangi bir bilgi paylaşımı yapar mıyım? :)
sen ne anladın pekisende sorup, sorup, duruyon neyini anlamadın kadesaa..
laliklik nedir kakao? cidden soruyorum nedir?güldürdün yaa beni MEVLAMda seni güldürsünn.. akıllı insanlar hem laik, hem dindar sabah sabah ne içtin bacım senn..
Sanane kızım sorunlu musun sen?? İstediğimi derim. Taka taka buna mı taktın??ne ara canım oldunuz siz baaa daha yeni üyesin itiraf et kimsin senn..
Aynen!!! imza"satafati gururdur" dedi .sozun bittigi yer..
laliklik nedir kakao? cidden soruyorum nedir?
bir insan hem dindar olup dinini yaşayıp hem laik olamaz mı?
bak gülme çünkü komik duruma düşen sensin.
hanginizin mhpli olduğunu, hanginizin chp li olduğunu,, hanginizin hdp li olduğunu anlamadığını söylüyor o kadar muck muck olmuşsunuzkii.. ayırdedemediğini söylüyor oda acaba birleştirip mchpkk mı desem dedii..olay buu yanii..buyur açıkla.
gunlerdir yapilan tartisma ve konusmalardan cikarilan ana fikir belli arkadslar.akp li degilsin hem dinsz hem teroristsin. edilen hakaretlerde cabasi.ne gunlere kaldik yarabbim..
evet süperdi bizi aydınlattın tişikkirlirhanginizin mhpli olduğunu, hanginizin chp li olduğunu,, hanginizin hdp li olduğunu anlamadığını söylüyor o kadar muck muck olmuşsunuzkii.. ayırdedemediğini söylüyor oda acaba birleştirip mchpkk mı desem dedii..olay buu yanii..
De tabiki balım... takarmıyım yeni üyesin ve canım cicim. ve siyasettesin iyi saydırıyorsunn.. daa hadi itiraf ett eski üyelerdensin demi..Sanane kızım sorunlu musun sen?? İsteğimi derim. Taka taka buna mı taktın??
rica ederimm ..sizi aydınlatmak görevimm..evet süperdi bizi aydınlattın tişikkirlir
Neden?o kadar mı küçük görüyorsun?
Bilgi esirgenmemeli...
hayır . öyle demiyor resmen pkklı olmakla suçladı mhpli ve chplileri.hanginizin mhpli olduğunu, hanginizin chp li olduğunu,, hanginizin hdp li olduğunu anlamadığını söylüyor o kadar muck muck olmuşsunuzkii.. ayırdedemediğini söylüyor oda acaba birleştirip mchpkk mı desem dedii..olay buu yanii..
Veremez ki kadesadelireceğim ya hu.
mchdpkk kim hangi oluşum?
niye cevap verilmiyor.
rica ederimm ..sizi aydınlatmak görevimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?