İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Yok yoookkk bizim hocamız öyle kaynak göstermeden tefsir yapacak adam değildi...sana söz hakkı verdim...kimin tefsirine güvenirsin diye? Söyle bulucam...çünkü bütün islam alimlerinin hem fikir olduğu tefsirler var...e onlara da inanırsın artık....
Burda hazmedemediğim; biri diyor "sarayda yaşıyor" diğeri gelip nolmuş ki diyor...sağlam cevap yok...e veriyorum işte sağlam cevabı...çoğumuzun dini hanesinde islam yazıyorsa Allahın kitabından veriyorum saray cevabını...
Haa ne acıdır ki bu cevaplara istinaden banlanırım..dini mesaj diye...ama yılan hikayesine dönen bu saray muhabbetinin cevabı bu :)
Hani hep deriz ya avrupada olsaydık dini cevaplarımız da özgür olurdu...napalım artık...içim içimi yemesindense yazdım rahatladım...belki bi okuyana faydam dokunur....

güldürdün yaa beni MEVLAMda seni güldürsünn.. akıllı insanlar hem laik, hem dindar sabah sabah ne içtin bacım senn..
laliklik nedir kakao? cidden soruyorum nedir?

bir insan hem dindar olup dinini yaşayıp hem laik olamaz mı?

bak gülme çünkü komik duruma düşen sensin.

laliklik nedir kakao? cidden soruyorum nedir?

bir insan hem dindar olup dinini yaşayıp hem laik olamaz mı?

bak gülme çünkü komik duruma düşen sensin.

Keşke bunu anlayabilecek beyni olsa.. Tıp çaresiz kaldı ne yazık ki.. Ömrünün sonuna kadar böyle, umutsuz vaka!!

hanginizin mhpli olduğunu, hanginizin chp li olduğunu,, hanginizin hdp li olduğunu anlamadığını söylüyor o kadar muck muck olmuşsunuzkii.. ayırdedemediğini söylüyor oda acaba birleştirip mchpkk mı desem dedii..olay buu yanii..

evet süperdi bizi aydınlattın tişikkirlir

Neden?o kadar mı küçük görüyorsun?
Bilgi esirgenmemeli...

sana şöyle izah edeyim o zaman.. ben imam hatip lisesinde okurken kendine "abla" diyen üç boyutlu tipler vardı.. akılları sıra bize dini tebliğ (!) edeceklerdi.. gelip bizi namaza götürünce sevap işlediklerini falan düşünürlerdi.. saatlerce kendilerince (!) vaaz verir, aynen bu senin anlattıklarına benzer şeyler anlatırlardı.. eğer zengin, güçlü, ezen taraf müslümansa "oh oh", ama diğer tarafsa "pis kafir" derlerdi.. hatta (haşa) peygamberimiz bu devirde yaşasa audi ye binerdi diyen embesiller bile vardı..

şimdi seni okuyunca onların junior versiyonlarını görmüş gibi oldum.. o yüzden kusura bakma, seni uçarken bile görsem verdiğin ne kaynağın ne de bilginin bir önemi yok benim için.. ha yazdıklarından biri faydalanırsa ne mutlu sana!..

hayır . öyle demiyor resmen pkklı olmakla suçladı mhpli ve chplileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…