- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Açıklamanı istiyoruz bekliyoruz hala laf cambazlığı yapıyorsunuz.işte bahsettiğim bu.
klavyeden akıl okuma yapıyorsunuz.
üstün yeteneklisiniz vesselam.
yersen işte:)Hem de enn yakınlarımmış falan :) Benim enn yakınlarım gidip Kakao ile beni çekiştiriyor :)))))
Düşman?
Kimmiş bizim düşmanımız merak ettim.
Benim bildiğim dinlerin hiçbiri düşmanlığı savunup bunu aşılamaz.
Kibir ve düşmanlığı da yasaklar.
Düşmana şatafatın caiz olduğunu Gösteren herhangi bir veri varsa paylaşabilir misin?
Elbette bilinçli şekilde ekonomiyi dibe vurdurmuyordur. Pipetle paraları hüpletmiyordur.
Sonuçta çok da önemli değil, ekonomi ya da ülkenin dış politikaları.
ülkenin geleceği için dua etmesi bile yeterli böyle inançlı insanların değil mi?
böyle inançlı insanın ülke için dua etmesi ekonomi Için yetersiz kalıyorsa demek ki böyle olması gerekiyordur.
kimmiş reise karşı olan? Hem de bütün dünya?
Şu an konuştuğumuz haberde bile en karizmatik lider olduğu haberi çıkmış basında hem de İtalya basınında.
Yanılıyor muyum?
Bugün uzun yakuşuklu cumhurlarını seçebildiyseler
hep Atatürk sayesinde,insan yerine konulabiliyorlarsa hep Atatürk sayesinde
dinlerini özgürce yaşayabiliyorlarsa hep Atatürk sayesin ya
Atatürk olmasaydı ya başka ülkelerin sömürgesi yada şeriatla yönetilen bir ülkeydik şimdi
ve hala nankörlük hala nankörlük
benzerlik var mı yok mu sizin bakış açınıza bağlı.benziyorlar yazan dedemdi değilmi. hakaretin dibini yap, bizide aptal yerine koy sonra,onu demek istemedim de
ordan öylemi göründük sana
yok öyle dedin.acaba bende chp mhp pkk birlikte mi desem gibi bir şey dedin.hatta bu partilerin adını birleştirip sonuna da pkk yı ekledin.ben iftira atmam kako alıntı yapmış okudum.getir bul msjını.okuduğunu anlamadığına ya da çarpıttığına yine delil sağol.
pkk lı demedim ayırt edilmiyorlar dediğim halde öyle söylediğimi iddia etmek, iftiraya giriyor.
sen kalkıp hitlerle Atatürke benziyorlar dersen mesela hakaretmi evet. peki evreni herkes biliyor.nefretle anıldığınıdabenzerlik var mı yok mu sizin bakış açınıza bağlı.
ben hakaret göremedim.
ATATURK'e kin besliyosun resmen.yazik gercekten. sen suan bu sekilde konusabilyosan bunu o sevmedgn insana borclusun.bi laf atiyosan acikla o zman.o da yok..hakaret nerede yahu, Erdoğan Atatürk kıyası hakaret, Evren Atatürk kıyası hakaret. e ne kaldı geriye?
hani özgürlük, fikir serbestliği filan.
ki hakaret yok ama iftira var.
Offf nerden çıkarıyorsunuz bunları yaaevet canım
ben size yani genele sordum ya da kıyas yapmak daha makul diye belirttim illa birileri kıyas edilecekse, ki bence gereği yok diye defaatle belirttim ama cımbızlamak yerine siz kendi açıklamalarınızı yazın çok istiyorsanız.Açıklamanı istiyoruz bekliyoruz hala laf cambazlığı yapıyorsunuz.
Neye dayanarak Atatürk ile evreni kıyaslıyorsunuz?
Çok basit bir soru soruyorum size.
işte buyur msjın!seviyesizlikten şikayet edenlerin, kendi kankalarının (beğenilerden yola çıkarak bu tabiri kullanıyorum) bir milleti, bir ırkı topyekün aşağılaması, wc muhabbeti yapması, argosuyla övünmesi gibi iletilere gelince çetevari davranması, beğenmesi, seviyesizlik olarak görmemesi, haliyle çifte standart veya subjektiflik varken, şikayetlenmesi de hem komik hem ironik.
bir de akpliler kendini belli ediyor da, ben mhp li chp li hdpkk lıyı ayırt edemiyorum, o kadar aynılar ki, kısaca mchdpkk mı yazsam ne yapsam?
Apranax bu alıntıda düşmana karşı şatafat yapın yazmıyor.
pkk yı hdpkk şeklinde yazıyorum sürekli.yok öyle dedin.acaba bende chp mhp pkk birlikte mi desem gibi bir şey dedin.hatta bu partilerin adını birleştirip sonuna da pkk yı ekledin.ben iftira atmam kako alıntı yapmış okudum.getir bul msjını.
bir de hala bekliyorum atatürk ve evrenin ortak özelliği ne?
Bak olayı hep saptırıyorsun!Arkadasım gercekten dunyanın çoğunluğu namaz kılmıyor ona bakarsan.. Herkes kafirmi...
Aynen çok şükür ki bizim gibi düşünenler çoğunluktaYazık, kendilerine yakıştırdıkları alınıp satılmak, kuma olmak, hiçbir şeyde söz sahibi olamamak..
Ne diyim, umarım istedikleri olur (tabii kendileri için) Ben Cumhuriyet kadınıyım ve ölene kadar da öyle olacağım!!
Oyy kıyamam sen ne alıngansın :)bi dinimizin sorgulanmadigi kalmisti.sen bana boyle bi cumle kuramazsn.bence de sus ..haddini asiyosun artik..
olabilir kib leyebilirsin.sen kalkıp hitlerle Atatürke benziyorlar dersen mesela hakaretmi evet. peki evreni herkes biliyor.nefretle anıldığınıda
aynı bunun gibi evrenle Atatürküde benziyorlar dersen yine hakaret.
kısaca kimseyi kandıramazsın. yönetim okuyacak. sanırım bayağı kib aldın
onumu anladın sadece. insanarın tepkisi öyle yazmanmı o cümlende.pkk yı hdpkk şeklinde yazıyorum sürekli.
hdp pkk ayrılmaz oldukları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?