İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Yazık, kendilerine yakıştırdıkları alınıp satılmak, kuma olmak, hiçbir şeyde söz sahibi olamamak..
Ne diyim, umarım istedikleri olur (tabii kendileri için) Ben Cumhuriyet kadınıyım ve ölene kadar da öyle olacağım!!

benziyorlar yazan dedemdi değilmi. hakaretin dibini yap, bizide aptal yerine koy sonra,onu demek istemedim de
ordan öylemi göründük sana
benzerlik var mı yok mu sizin bakış açınıza bağlı.
ben hakaret göremedim.

Devlet Başkanlarının hayattayken değil de ölünce gerçek sevenleri Anlaşılıyor bence.
Çünkü çıkar bitiyor.
insanlar son insani vazife için ne kadar toplanıyorsa o kadar çok seviliyordur.
Atatürk'ün cenazesinden bir kare...
Herkes sokakta... Saygı duruşunda. Bu tablo hiç bozulmadı. Her 10 Kasım'da hala sirenler çaldığında herkes Saygı duruşunda.

Kenan Evren cenazesine ise hiçbir parti lideri katılmadı. Anılmadı dahi.
Kenan Evren deyince akla gelen tek şey anaların yüreğine ektiği acıdır.
Yani Kenan Evren ile Atatürk'ü kıyaslamak demek tarihi bilmemek demektir.
Tarihi okuyun, tarihi araştırın.
O zaman bu ithamlarınızdan utanacaksınız.

okuduğunu anlamadığına ya da çarpıttığına yine delil sağol.
pkk lı demedim ayırt edilmiyorlar dediğim halde öyle söylediğimi iddia etmek, iftiraya giriyor.
yok öyle dedin.acaba bende chp mhp pkk birlikte mi desem gibi bir şey dedin.hatta bu partilerin adını birleştirip sonuna da pkk yı ekledin.ben iftira atmam kako alıntı yapmış okudum.getir bul msjını.

bir de hala bekliyorum atatürk ve evrenin ortak özelliği ne?

benzerlik var mı yok mu sizin bakış açınıza bağlı.
ben hakaret göremedim.
sen kalkıp hitlerle Atatürke benziyorlar dersen mesela hakaretmi evet. peki evreni herkes biliyor.nefretle anıldığınıda
aynı bunun gibi evrenle Atatürküde benziyorlar dersen yine hakaret.
kısaca kimseyi kandıramazsın. yönetim okuyacak. sanırım bayağı kib aldın

hakaret nerede yahu, Erdoğan Atatürk kıyası hakaret, Evren Atatürk kıyası hakaret. e ne kaldı geriye?
hani özgürlük, fikir serbestliği filan.
ki hakaret yok ama iftira var.
ATATURK'e kin besliyosun resmen.yazik gercekten. sen suan bu sekilde konusabilyosan bunu o sevmedgn insana borclusun.bi laf atiyosan acikla o zman.o da yok..

Açıklamanı istiyoruz bekliyoruz hala laf cambazlığı yapıyorsunuz.
Neye dayanarak Atatürk ile evreni kıyaslıyorsunuz?
Çok basit bir soru soruyorum size.
ben size yani genele sordum ya da kıyas yapmak daha makul diye belirttim illa birileri kıyas edilecekse, ki bence gereği yok diye defaatle belirttim ama cımbızlamak yerine siz kendi açıklamalarınızı yazın çok istiyorsanız.
ben söylemek istediklerimi söylüyorum zaten.

işte buyur msjın!

pkk yı hdpkk şeklinde yazıyorum sürekli.
hdp pkk ayrılmaz oldukları için.

Arkadasım gercekten dunyanın çoğunluğu namaz kılmıyor ona bakarsan.. Herkes kafirmi...
Bak olayı hep saptırıyorsun!
Namaz kişiyi bağlar...kılmıyorsa cezası vardır...ama iman etmemişse dünyanın en iyi insanı olsa cennetin kokusunu duyamaz diyor Allah c.c.
Ben fetva vermiyorum yani...bu ayrı...
Ben cumhurbaşkanı sıfatıyla liderim olan insanın namazından bahsediyorum...bu benim için çok çok çok önemli....içim rahat gönlüm ferah...bin kere sorsalar tercihim bu olur....
Yoksa senin benim namazım herkesin kendine...banane dünyanın ibadetinden....ben ve beni yöneten gerisi beni ilgilendirmez...

Aynen çok şükür ki bizim gibi düşünenler çoğunlukta

Atatürk bu Atatürk ona olan minnetim,sevgim,saygım ölene kadar devam eder.

iyi ki böyle bir dahi lider türk halkına bahşedilmiş

olabilir kib leyebilirsin.
ben hakaret olmadığını düşünüyorum. yönetim ne düşünür bilemem.
ama sizin demokrasi anlayışınız yok onu anlamış olduk net olarak.

pkk yı hdpkk şeklinde yazıyorum sürekli.
hdp pkk ayrılmaz oldukları için.
onumu anladın sadece. insanarın tepkisi öyle yazmanmı o cümlende.
sen bizi gerçekten saf yerine koyuyorsun. sen pkkyı chp ve mhpyle aynı yere koydun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…