- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
ben hep açık yazıyorum da işinize gelmeyeni anlamazdan gelmek gibi bir huy var.evet bizim anlayışımız kıt sen açıkla
ha bir de şu chp ve mhp lilere pkk lı dediğin msjını da bir aç lütfen
Vallahi gercekten cok ayıp yaa .. Onun kurduğu Türkiye'de ona hakaret ediyorlar resmen..pesss onun çıkardığı alfabeylertciler nedense çoğunlukla Atütürke hakaret ediyor bu sitede.. oda ilginç
Siz önce yaptığınız kıyası bir açıklayın.nesi hakaret?
farketmez.onu yönetime anlatırsın. bu ülkede nefretle anılan cenazesine bile gidilmemiş kişiyle Atürkü aynı benziyorlar deyip aynı kefeye koyarsan ,hakaretin dibini yaparsan kiblerin dibinide yersin. afiyet olsun
ama sizde varyaa isim veririm kızarsınız vermem ver dersiniz hiç ayarınız yokmu sizinn.. yok anacımm vermiyorum artıkın sadece şunu bil hemde en güvendiklerin dedi senin içinn.. arada bul herşeyide beğenmediğin devletten beklemee..
seni bağlar yada bağlamaz ..benide enterese etmez:)Hımmm konumuzla alakası yok yani...ben de dedim rte başlığındayız ya....acaba cumhurbaşkanımız mı?
O zaman beni bağlamaz :)
çok dikkatimi çektide bayağı seviyorsun bu zimbabweyi vwe bakanını.. dilinden düşmüyo..seni bağlar yada bağlamaz ..benide enterese etmez:)
ancak,o bu ülkeye gelip bu ülkeyi,bu kötü yaşanmaz duruma getiren siyahi adam.hep ınun suçu
evet anlıyorum.bir daha arkasında duramayacağın ve korkacağın şeyleri yazma e mi?ben hep açık yazıyorum da işinize gelmeyeni anlamazdan gelmek gibi bir huy var.
bir dolu cümle yazıyorum, es geçiyorsunuz, sonra işinize gelmeyince cımbızlama devreye giriyor.
erdoğan atatürk kıyasından konu atatürk düşmanlığına evriliyor, sizin tarafınızdan.
ha seven sever, sevmeyen sevmez.
vermez. yok öyle bir şey çünküBöyle bir iddia ortaya atıyorsun ama ee söyle kimmiş diyorum kem küm. İsim ver madem söylediğinin arkasında dur. Vermezsen de özür dile ben bir yalan attım ortaya diye :)
Bugün uzun yakuşuklu cumhurlarını seçebildiyselerBir kadın nasıl Atatürk düşmanı olabilir
işte bahsettiğim bu.evet anlıyorum.bir daha arkasında duramayacağın ve korkacağın şeyleri yazma e mi?
evet canımvay mhp ve chp lier pkk lımıymış.ilginç bir teori
benziyorlar yazan dedemdi değilmi. hakaretin dibini yap, bizide aptal yerine koy sonra,onu demek istemedim dehakaret nerede yahu, Erdoğan Atatürk kıyası hakaret, Evren Atatürk kıyası hakaret. e ne kaldı geriye?
hani özgürlük, fikir serbestliği filan.
ki hakaret yok ama iftira var.
e yaz o zaman hangi özellikleri benziyor?işte bahsettiğim bu.
klavyeden akıl okuma yapıyorsunuz.
üstün yeteneklisiniz vesselam.
okuduğunu anlamadığına ya da çarpıttığına yine delil sağol.evet canım
vermez. yok öyle bir şey çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?