İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

evet bizim anlayışımız kıt sen açıkla

ha bir de şu chp ve mhp lilere pkk lı dediğin msjını da bir aç lütfen
ben hep açık yazıyorum da işinize gelmeyeni anlamazdan gelmek gibi bir huy var.
bir dolu cümle yazıyorum, es geçiyorsunuz, sonra işinize gelmeyince cımbızlama devreye giriyor.
erdoğan atatürk kıyasından konu atatürk düşmanlığına evriliyor, sizin tarafınızdan.
ha seven sever, sevmeyen sevmez.

onu yönetime anlatırsın. bu ülkede nefretle anılan cenazesine bile gidilmemiş kişiyle Atürkü aynı benziyorlar deyip aynı kefeye koyarsan ,hakaretin dibini yaparsan kiblerin dibinide yersin. afiyet olsun
farketmez.
düşüncelerinizi değiştirecek değilim, benim düşüncem de değişmeyeceğine göre sorun yok.

Böyle bir iddia ortaya atıyorsun ama ee söyle kimmiş diyorum kem küm. İsim ver madem söylediğinin arkasında dur. Vermezsen de özür dile ben bir yalan attım ortaya diye :)

Hımmm konumuzla alakası yok yani...ben de dedim rte başlığındayız ya....acaba cumhurbaşkanımız mı?
O zaman beni bağlamaz :)
seni bağlar yada bağlamaz ..benide enterese etmez:)
ancak,o bu ülkeye gelip bu ülkeyi,bu kötü yaşanmaz duruma getiren siyahi adam.hep ınun suçu[/QUOTE]
çok dikkatimi çektide bayağı seviyorsun bu zimbabweyi vwe bakanını.. dilinden düşmüyo..

seni bağlar yada bağlamaz ..benide enterese etmez:)
ancak,o bu ülkeye gelip bu ülkeyi,bu kötü yaşanmaz duruma getiren siyahi adam.hep ınun suçu
çok dikkatimi çektide bayağı seviyorsun bu zimbabweyi vwe bakanını.. dilinden düşmüyo..
[/QUOTE]
bakanından bahsetmiyorumç. devlet başkanlarındanda. kısaca devlet adamlarından

hakaret nerede yahu, Erdoğan Atatürk kıyası hakaret, Evren Atatürk kıyası hakaret. e ne kaldı geriye?
hani özgürlük, fikir serbestliği filan.
ki hakaret yok ama iftira var.

evet anlıyorum.bir daha arkasında duramayacağın ve korkacağın şeyleri yazma e mi?

Bir kadın nasıl Atatürk düşmanı olabilir
Bugün uzun yakuşuklu cumhurlarını seçebildiyseler

hep Atatürk sayesinde,insan yerine konuluyorlarsa hep Atatürk sayesinde

dinlerini özgürce yaşayabiliyorsalar hep Atatürk sayesinde

Atatürk olmasaydı ya başka ülkelerin sömürgesi yada şeriatla yönetilen bir ülkeydik şimdi

ve hala nankörlük hala nankörlük

evet anlıyorum.bir daha arkasında duramayacağın ve korkacağın şeyleri yazma e mi?
işte bahsettiğim bu.
klavyeden akıl okuma yapıyorsunuz.
üstün yeteneklisiniz vesselam.

hakaret nerede yahu, Erdoğan Atatürk kıyası hakaret, Evren Atatürk kıyası hakaret. e ne kaldı geriye?
hani özgürlük, fikir serbestliği filan.
ki hakaret yok ama iftira var.
benziyorlar yazan dedemdi değilmi. hakaretin dibini yap, bizide aptal yerine koy sonra,onu demek istemedim de
ordan öylemi göründük sana

okuduğunu anlamadığına ya da çarpıttığına yine delil sağol.
pkk lı demedim ayırt edilmiyorlar dediğim halde öyle söylediğimi iddia etmek, iftiraya giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…