- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
ben söyleyeceğimi söyledim.
siz ısrarla Erdoğan ile Atatürkü bir arada anacaksanız benim için farketmez.
Atatürk ile Evren kıyası daha doğru ama neyse.
saray, cumhurbaşkanlığının, sonra belki KK da o sarayda ikamet eder. ne de olsa hayal :)
aaa tövbe tövbe bir iki tane caps koydum şuraya çok gördün.. egemle ve saraylımla caps konusunda başedebilirmiyim.. aşkolsunn bak şimdi üzdün benii..Ben laf sokmuyorum, dikkatini çekerim.
Senin dediklerinle sana geliyorum.
Kimsenin adını zikretme de kapansın konu.
Çünkü konuyu başlatan sensin.
Bak burada konuşulan konu Bambaşka.
Bırak midik yarıştırmayı.
Hadi sen capsler bul gel de onları koy emi kakaocum.
Severdin sen caps koymayı.
Koy da neşemizi bulalım azıcık.
Aleksis Çipras. yunanistan başbakanıBirde bir ulkede ataist bir cumhurbaskani vardi ..
Karizmatik Adam yaaa ..
Adini bilenler yazsin..
ben söyleyeceğimi söyledim.
saray, cumhurbaşkanlığının, sonra belki KK da o sarayda ikamet eder. ne de olsa hayal :)
Ayy coook yakışıklı yaa banamı oyle geliyor yoksam ...Aleksis Çipras. yunanistan başbakanı
Allahtan sabır dilenmez...dayanma gücü istenir...sabır istemek,ver Allahım dayanırım demekAllah sabır versin seninde işin zor :))
ama bak alınganlık yapma şimdii.. senin bilmişliğini ben demiyorumm ARKADAŞLARIN diyor ayol..aşkolsun beni yemeklerde en gösterr şuu yazdığınada ....En dunning-kruger efekt muzdaribi... lütfenn önceliği sana veriyorumm o konuda elinden alamamkii.. kıyamam sana senin hakkın olan dunning-kruger alamam elindenn..senin o kruger olma huyunuda seviyorum
Boyu posu çok güzel yakışıklı adam diyerek oy verenleri biliyorum.
Ve inan ki dalga geçmiyorum...
yakışıklı adam bencedeAyy coook yakışıklı yaa banamı oyle geliyor yoksam ...
Adam neler yapmış neler ..
neye gore kiyasladin.bi o eksikti..ben söyleyeceğimi söyledim.
kibi yedi.neye gore kiyasladin.bi o eksikti..
o battaniyeden,, o sıcak kahveden bende istiyorumm..Allahtan sabır dilenmez...dayanma gücü istenir...sabır istemek,ver Allahım dayanırım demek
Ayrıca aşkolsun zor ne demek...yattığım yerden tek parmak yazıyorum...üstümde baytaniye,elimde sıcacık kahve...çocuklar okulda ohhh missss....
Üzülme yani...buraya keyif almak için giriyorum....
Kim bukavga etmeyin en karizma işte budur.. MEKANI cennet olsun .
ama sizde varyaa isim veririm kızarsınız vermem ver dersiniz hiç ayarınız yokmu sizinn.. yok anacımm vermiyorum artıkın sadece şunu bil hemde en güvendiklerin dedi senin içinn.. arada bul herşeyide beğenmediğin devletten beklemee..Benim bana "çok bilmiş" diyen ARKADAŞLARIM kim onu da yazar mısın rica etsem? İnsanları zan altında bırakmamalısın, isim ver bakalım.
muhsin yazıcıoğluu.. mekan cennet olsunn..Kim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?