İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Ataturkle evrenimi kiyasliyorsun

aaa tövbe tövbe bir iki tane caps koydum şuraya çok gördün.. egemle ve saraylımla caps konusunda başedebilirmiyim.. aşkolsunn bak şimdi üzdün benii..

Kenan Evren ile Atatürk'ün 2 ortak Noktası var yalan değil, asker kökenli olmaları ve cunhurbaşkanlığı yapmış olmaları.
Sen hangi Bakımdan karşılaştırdın acaba merak ettim.

Allah sabır versin seninde işin zor :))
Allahtan sabır dilenmez...dayanma gücü istenir...sabır istemek,ver Allahım dayanırım demek
Ayrıca aşkolsun zor ne demek...yattığım yerden tek parmak yazıyorum...üstümde baytaniye,elimde sıcacık kahve...çocuklar okulda ohhh missss....
Üzülme yani...buraya keyif almak için giriyorum....

Benim bana "çok bilmiş" diyen ARKADAŞLARIM kim onu da yazar mısın rica etsem? İnsanları zan altında bırakmamalısın, isim ver bakalım.

Boyu posu çok güzel yakışıklı adam diyerek oy verenleri biliyorum.
Ve inan ki dalga geçmiyorum...

yyaaaaa öyle olsa bende vercemde :))) cem uzan vardı bi yakışıklı noldu sonra ben seçemeden kayboldu adam yaa... harbi yakışıklıydı ama genç ti tabi o zamanlar... partisinin adı da genç partiydi galiba :)))

bak selo da yakışıklı ama kan uyuşmazlığı var aramızda yoksa gideri var yani :)

neye gore kiyasladin.bi o eksikti..

o battaniyeden,, o sıcak kahveden bende istiyorumm..

Benim bana "çok bilmiş" diyen ARKADAŞLARIM kim onu da yazar mısın rica etsem? İnsanları zan altında bırakmamalısın, isim ver bakalım.
ama sizde varyaa isim veririm kızarsınız vermem ver dersiniz hiç ayarınız yokmu sizinn.. yok anacımm vermiyorum artıkın sadece şunu bil hemde en güvendiklerin dedi senin içinn.. arada bul herşeyide beğenmediğin devletten beklemee..

A angysangel
Ban yemeden yazayım o zaman :)
Ben demiyorum bunları...kuran da gayet net ve açık anlatılıyor..
Haa dersen ki ben kurana inanmıyorum,o zaman susarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…