• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

yumuşatalım konuyu. kahve isteyen:)
12070913_1662525690626737_1260494934_n.webp

köpüklerini lokum içti:))
Oyle demis, moderator babanın kızı mı demis :)

Mudurum seviyesine indim kabul ediyorum, ama biliyosun sen beni, zaten bi argo tarafım var..banlar kalkmadan once de bu boyleydi. Ozelden ayarım kactıgında sana nasıl dokuldugumu de biliyosun..HAnfendi degilim yani..MAskelenip hanfendi gibi de davranamıyorum. AMa ben bunun gibisini gormedim..İnsanda biraz haysiyet olur.

Bu arada benim bu forumda ne kepazeligim ne rezilligim olmus bilen biri soyleyebilir mi? NEler yapmısım bu foruma ben?
aman boşver. biz seni biliyoruz. çamur at izi kalsın olayı..

Oyle demis, moderator babanın kızı mı demis :)

Mudurum seviyesine indim kabul ediyorum, ama biliyosun sen beni, zaten bi argo tarafım var..banlar kalkmadan once de bu boyleydi. Ozelden ayarım kactıgında sana nasıl dokuldugumu de biliyosun..HAnfendi degilim yani..MAskelenip hanfendi gibi de davranamıyorum. AMa ben bunun gibisini gormedim..İnsanda biraz haysiyet olur.

Bu arada benim bu forumda ne kepazeligim ne rezilligim olmus bilen biri soyleyebilir mi? NEler yapmısım bu foruma ben?
Birak med yav, ne kepazeligin olacak.

Lokum tükürdü mü köpüğünü içerken pek bir lezzetli olmuşta:KK70:
Nerde o bücür, bir mıncıkla yerime.
dikkat ettim üstten höpürterek aldı köpükleri. tükürmedi:).
şu an sağ yanımda uyuyor. arada okşuyorum. tamamdır mıncıklarım seve seve:)

Genel olarak konudaki seviye sifirin altında. Herkes birbirine üstünlük kurma çabasında olduğu için ne dediklerine de dikkat etmiyorlar.

Ben lider olarak tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve destekliyorum. Ama babamdan da kocamdan sevgi görüyorum çok şükür. Ne alaka yani. Hey allahim ya :)
Bunun adı ne biliyormusun hazımsızlık,, kıskançlik hiç dikkat etmiyormusun ne zaman erdoğan ile övücü bir haber çıkar hemen bu dalgacı tayfası toplanır.. Nerde hakaret ,,nerde dalga, yazisirlarda ,yazisirlar.. Neden böyleler acaba....o_Oo_O

Genel olarak konudaki seviye sifirin altında. Herkes birbirine üstünlük kurma çabasında olduğu için ne dediklerine de dikkat etmiyorlar.

Ben lider olarak tayyip Erdoğan'ı seviyorum ve destekliyorum. Ama babamdan da kocamdan sevgi görüyorum çok şükür. Ne alaka yani. Hey allahim ya :)

Nickimcim sev destekle. İnan hiçbir lafım yok. Bir insanı yerlere göklere sığdıramamak ne alaka böyle? Ben ne babamı ne eşimi bu kadar savunmam. Kaldı ki bir parti liderini ya da cumhurbaşkanını savunucam? İşim olmaz. Severim desteklerim. Yanlış yaptı mı konuşurum. Ama karizma bulmak. Dünyayı titreten lider konumuna sokmak. Hayranlıklar falan hiç bana göre değil. Benim favori liderim atatürktür başkası değil. Ama en sevdiğim şey de attürkün hataları yanlışları üzerne sohbet etmektir. Mesela ülkenin şu durumunu hep atatürk üstünden yorumlamayı severim. Böyle yapsa nasıl olurdu? Atatürkün kürt politikasını çok eleştiririm mesela. Her neyse seviye yerlerde demişsin ama bana göre seviyeyi düşüren şu liderlere kayıtsız şartsız bağlanma.

Beni sen anlamışındır bence o mesajımda da.

Bunun adı ne biliyormusun hazımsızlık,, kıskançlik hiç dikkat etmiyormusun ne zaman erdoğan ile övücü bir haber çıkar hemen bu dalgacı tayfası toplanır.. Nerde hakaret ,,nerde dalga, yazisirlarda ,yazisirlar.. Neden böyleler acaba....o_Oo_O
Erdoğan ve Kıskanmak. Hatta Erdoğan'i kıskanmak :KK70:

Iste böyle yazıp sonra da dalga geçiyorlar diyorsun.

kadesa,bugün dalga gecmekle kalmadi kahvedeki erkeklerin uslublariyla tartisildi ve bu mesajlarda begenildi bazilari tarafinden
kimse bana seviye muhabbeti yapmassin artik ( seni ve bazilarini katmiyorum bu yoruma )

kadesa,bugün dalga gecmekle kalmadi kahvedeki erkeklerin uslublariyla tartisildi ve bu mesajlarda begenildi bazilari tarafinden
kimse bana seviye muhabbeti yapmassin artik ( seni ve bazilarini katmiyorum bu yoruma )
Rabia inan konuyu baştan sona okumadım şu dediğin kahve erkek üslubundan haberim yok.

Ancak beyazgrinin olduğu hiç bir topikte seviye olamaz.bu mümkün değil.

Rabia inan konuyu baştan sona okumadım şu dediğin kahve erkek üslubundan haberim yok.

Ancak beyazgrinin olduğu hiç bir topikte seviye olamaz.bu mümkün değil.
2 tarafda icin dedim o uslubu
bende cok sinir oluyorum ama kimseye küfür edemem,hadi o sinirle ettik diyelim ertesi gün hicmi yüzümüz kizarmicak nasil ortam olursa olsun,insan kendini bilmeli harertli tartismada bile

2 tarafda icin dedim o uslubu
bende cok sinir oluyorum ama kimseye küfür edemem,hadi o sinirle ettik diyelim ertesi gün hicmi yüzümüz kizarmicak nasil ortam olursa olsun,insan kendini bilmeli harertli tartismada bile
Aynen,küfür çok başka bir olay.

Öyleyse açıkla şekerim neden bu topikte erdoğan için paylaşılan bir konu alaya,, dalgaya alınıyor.. Birde çok çirkin kelimeler kullanılmış.. Ama tek bir kişi banlanmis.. Ve ben bunun nedenini cidden merak ediyorum..karşılıklı hakaretler olmuş burada..

Back
X