- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
:)) baslık aslında odanın asıl anlamını içeriyor sanki :))) bilemedim sımdı ben onu :))))

bende cok begendım yatak odanızı gule gule kullanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) baslık aslında odanın asıl anlamını içeriyor sanki :))) bilemedim sımdı ben onu :))))
hoşbuldum cnm:)) gule gule kullanır cnm merak etme:)) sende yatak odanı gule gule kullan inşBacım hoş geldin :)) güle gülemı kullanır ınsan yoksa dudağı ucyklaya ucuklayamı evli arkadaşlarımıza soralım :)))))
hoşbuldum cnm:)) gule gule kullanır cnm merak etme:)) sende yatak odanı gule gule kullan inş![]()
sen mı topukluycan hıc sanmam:)))Ins canım amınnn gulerım ıns topuklamayayımda :))
Başlık değişti, artık gülmeyi bırakın, konu sahibesini utandırmayın
Yatak odası hakkında görüşlere devam![]()
süperrr...başka söze gerek yok bence
Başlık epey hatalı olmuş ne yalan söyliyim gülmemi tutamadım
ama odanız sade,şık ve modern :)
Başlık değişti, artık gülmeyi bırakın, konu sahibesini utandırmayın
Yatak odası hakkında görüşlere devam![]()
Çok güzel canım güle güle kullan.
Ne güzel...Göz yormuyo, kasvet vermiyo.Güle güle kullan canım.![]()
nefis... benim begendigim tarzda olmusmetaller ile bunlar arasında kararsızlık yasayanlardanım
fakat renk lazım, cok beyaz gelir zamanla.
mesela orta boy barok uzanma koltugu biraz daha koyu bir renklerde kontrastlık saglar hos olur.
bir de gardıroplardan kapak sayısı olarak demiyorum onu ihityacınıza gore belirlersiniz de ilk fotodakileri daha cok begendim, son fotodaki yatagın arkasında kalanlar daha duz hatlara sahip. pufunuzu da eger kelebek modeli daha uzunsa markiz modellere bakabilirsiniz.
gule gule kullanın![]()
Ben konu basligina yorum yapicam. t ile r harfleri birbirine cok yakin olmus bir talihsizlik. :26: Yalniz insan gulmeden yapamiyor.Umarim en kisa zamanda degisir.
Yatak odaniz guzelmis gule gule kullanin.![]()
off çatlayacam şimdi konu başlığına gülmekten:90:
ama zevkli seçim güle güle oturun yada yatın aman bilemedim işte her ne deniyorsa
ay hala gülüyorum kusura bakma
gece gece iyi geldi bu gülme
bu bölümün edisi varsa ona mesaj at ya da muneye düzeltirler.![]()
sen mı topukluycan hıc sanmam:)))
konu başlıgını görmedim ama tahmin ettim sanırım:)) canım ben yatak odası takımını cok begendim mobilya markasıını ve kaca aldıgınızı ögrenebilir miyim
Bu tarzı çok beğeniyorum lakin mobilya işini son ana bıraktığımız için ne kadar istesemde olmazdı. Fiyatı da makulmuş. Güle güle kullanın