Yatak Odası Dekorasyonu İşte bu da benim yatak odam :)

GULCIN_87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
851
1.382
333
İzmir
Yatak odamızı hallettik işte fotoğrafları. Tuvalet aynası kelebek seklinde olacak. Puf ve yatak baslik ise acik pembe kadife kumaş. . Dolap 3 kapaklı. odamızın ölçüsüne göre olacak resimdeki gibi. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Eklentiler

• $2014-02-23 23.20.19.webp
    $2014-02-23 23.20.19.webp
    22 KB · Görüntüleme: 431
  • $HazalCountryYatakOdasi95004.webp
    $HazalCountryYatakOdasi95004.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 959
Son düzenleme:
Yatak odamızı hallettik işte fotoğrafları. Tuvalet aynası kelebek seklinde olacak. Puf ve yatak baslik ise acik pembe kadife kumaş. . Dolap 3 kapaklı. odamızın ölçüsüne göre olacak resimdeki gibi. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Canım güzelmiş güle güle kullan fakat konu başlığını değiştir :):26:

Aglayacagim simdi telefondan yazmistim. Oyle yazmis farketmedim. Hanimlar yardim edin nasil degistirecegim. Bana yardim edin. Siliniyorsa komple sileyim. Admin ne olur yardim..

Admine özel mesaj atin konu basligi icin. Olur öyle yanlislik olmus SIKMAYIN caninizi.
Ben bayildim yatak odaniza!!! Normalde beyaz sevmem ama bu tarzda yakismis. Güle güle kullanin cok harika bir secim!!!

Yatak odana bayıldım çok güzell :nazar: ama konu başlığını görünce bir an yanlış mı görüyorum dedm. Neyse düzeltirler umarım en kısa zamanda... böyle güzel bi yatak odasına böyle başlık olmaz değlmi :34:

Ne güzel...Göz yormuyo, kasvet vermiyo.Güle güle kullan canım.:16:

nefis... benim begendigim tarzda olmus :16: metaller ile bunlar arasında kararsızlık yasayanlardanım:27:
fakat renk lazım, cok beyaz gelir zamanla.
mesela orta boy barok uzanma koltugu biraz daha koyu bir renklerde kontrastlık saglar hos olur.

bir de gardıroplardan kapak sayısı olarak demiyorum onu ihityacınıza gore belirlersiniz de ilk fotodakileri daha cok begendim, son fotodaki yatagın arkasında kalanlar daha duz hatlara sahip. pufunuzu da eger kelebek modeli daha uzunsa markiz modellere bakabilirsiniz.
gule gule kullanın :nazar:

Ben konu basligina yorum yapicam. t ile r harfleri birbirine cok yakin olmus bir talihsizlik. :26: Yalniz insan gulmeden yapamiyor. :1:Umarim en kisa zamanda degisir.

Yatak odaniz guzelmis gule gule kullanin. :nazar:

ay hala gülüyorum kusura bakma
gece gece iyi geldi bu gülme :9::9:

bu bölümün edisi varsa ona mesaj at ya da muneye düzeltirler.:34:

Back
X