İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

özellikle terasınız süper :)
salon açıkçası bana ağır geldi. (yani daha 20 yaşında ve bekar olduğumdan bu normal sanırım ben daha sadece şeyleri seviyorum ) ama eşyalarınızın hepsi özenle seçilmiş bu belli. huzurla mutlulukla oturursunuz inşallah...

allah mutlu etsin tatlım evin çok güzel hep ilk günki gb bu heyecanın devam eder inşallah.. Bebek odasını fazla boş bekletme

Ne kadar büyük bir eviniz varrr boshayallersmile Çok güzel herşey özellikle arkadaşlarında dediği gibi terasın süper yerimseniben Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan

salon takimin hic tarzim olmasada cok nefis duruyor diger odalara lafim bile yok iyi günlerde oturunzemuszemus

güle güle oturun tatlım eviniz çok güzell en güzel bölümü terass

Merhabalar..ben siteye yeni katıldım...eviniz çok güzel allahım huzurlu ve mutlu bir yuva ve birde bebek nasip etsin size....ben ankara eryamanda oturuyorum....2 senelik evliyim...kendim sağlık memuruyum ama evlendikten sonra eşim çalıştırmadı....evimde sir ağda yapıyorum eğer ilgilenirseniz çok sevinirim....sizinle arkadaş olmayıda çok isterim...ankaraya geleli 2 sene oldu akrabam falan hiç yok burda....çok sıkılıyorum....kendinize çok iyi bakın cevabınızı bekliyorum...allah huzurunuzu bozmasın

Allah bir ömür boyu huzurla oturmayı nasip etsin.Evin çok güzel bir gün bende yayınlasam evimin resimlerini :)) 10 yılda minnacık bir ev aldım anca eşyaları da sırayla alıyoruz böyle bir ev yapabilmem için çok fırın ekmek yememiz lazım çok :))

Ne kadar büyük ne kadar güzel bir evin var cnm Allah'ım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah a.s.

çookkk güzelll ankaranın neresi burası
ben de ankarada yaşıyordum
sizin eviniz çok güzel hangi semt merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…