İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk bölümde bombalar patladı

Ben onu canli izlediydim de kim neden öyle bi sey yapti diye oy verir ki? Hele bizim memlekette daha cok dışlanir oyle bi durumda.

Ailesi çıplak pozlari yüzünden reddetmis gorusmuyolarmis
Nefise Karatay'ın Mehmet Ali Erbil ile çektirdiği çıplak pozları hatırladın mı?Onu da babası reddetmişti.
Bizim memlekette dışlanmıyor sandığın gibi.

Ben onu canli izlediydim de kim neden öyle bi sey yapti diye oy verir ki? Hele bizim memlekette daha cok dışlanir oyle bi durumda.

Ailesi çıplak pozlari yüzünden reddetmis gorusmuyolarmis
Nasıl yani bi yarışma programını kazanmak için soyunmuş mu? Iyi de kadınlara yönelik bir program değil mi bu? Sms falan mı atılıyor nasıl kazanmış? Ay benim devreler yandı daha neler duyacam acaba Nasıl soyunduğunu da merak ettim. Pat diye çıkardı mı yoksa eveett şimdi sıra etektee ve donn. En iyisi ben biraz daha ders çalışayım bu dünya bana göre değil

Ben ortada bir tek bomba bile göremiyorum ama kaldı ki bombalar patlasın
bunlar bombaysa gerçekten ünlü sayılabilecek birileri gelse nükleer bomba sayılırmış

Bu insanlara da bu tür programlara da sinir oluyorum
Boş insanlar

şimdi bu programa baktım youtube dan..
feci bu program. kadınlar feci. burunlar estetikten yokolmuş nerdeyse. dudaklar şişmiş. botoks dolgu dolu yüzler. ve program asla asla iş yapmaz.
çok kötü. eskiyi aratır

Son düzenleme:
Bu tarz programlar arz/talep meselesi .

Aldıkları share oranları ortada .

İzlemeyin , eleştirmek için bile izlemeyin bence . Reyting ölçüm aletlerinin bulunduğu evler baz alınmıyor sadece , sonuçta evinizde bulunan yayın platformu ne ise , onunda kendi içinde ne , ne kadar izleniyor istatistiği var . Bunu da paylaşıyorlardır .
En saçma programlar , ne abuk diziler reklamdan geçilmiyor .

Kaliteli program istiyorsak ; şöyle geçerken bile bakmamak lazım .

Yok canim açtığında çıplaktı zaten. Boyle garip garip hareketler yanindaki adam memelerini falan duzeltiyordu. Bi acayipti yani. Sen dersini calis tabi bunlar beyin yakiyor

Bende diyorum ama dinletemiyorum sitedekilere.
Bu gereksiz dizi ve yarışmalar yerine seyredilebilecek çok güzel programlar var, yerli dizilerin bazıları ya birbirinin ya da yabancı dizi ve filmlerin taklidi.
Bir kısmı da ütopik, sanki tüm halk villalarda son model arabalara biniyor, lüks içinde yaşıyor gibi gösteriyorlar, çoluk çocuk belki de hayatı boyunca sahip olamayacağı bir hayata özendiriliyor dizilerle.
Ayrıca Türkiye'yi karış karış gezdikleri ve lap lap et, kebap yedikleri programları da protesto ediyorum, her evde et, kebap yok ama iyi kötü tüplü de olsa eski de olsa bir televizyon var, çocuklar, gebeler seyrediyor ayıptır

Hele Ramazan'da yapıyorlar yemek programları tam yumurta atmalık, gariban bir tas tarhana çorbası, 2 tane zeytinle oruç tutarken televizyonda
Şimdi gelelim külbastının malzemesine 1 kilo kemiksiz kuzu eti diye başlamıyorlar mı çıldırıyorum.
TV deyince sinirim bozuluyor da, yazdıkça yazasım geldi yine

TV ya öğretici program için açılmalı ya da üstüne dantel örtüp süs eşyası niyetine kullanılmalı, yapımcılar zekamızla alay ediyorlar çünkü.

Yok canim açtığında çıplaktı zaten. Boyle garip garip hareketler yanindaki adam memelerini falan duzeltiyordu. Bi acayipti yani. Sen dersini calis tabi bunlar beyin yakiyor
Ayy çok ilginçmiş ya meme bu düzeltilmeye niye ihtiyaç duyar ki ya da nasıl düzeltilir Ben cıbılken de tarzım demek istedi herhal. :) Yoksa bi insan bunu niye yapar ki anlamadım.

Ayy çok ilginçmiş ya meme bu düzeltilmeye niye ihtiyaç duyar ki ya da nasıl düzeltilir Ben cıbılken de tarzım demek istedi herhal. :) Yoksa bi insan bunu niye yapar ki anlamadım.
Meshur olayim dikkat cekeyim de nasil olursa olsun kafasi varsa her seyi yapıyorlar iste. Yazık ediyorlar kendilerine.

Bu arada ben hep belgesel seyrediyorum bi kere taam mi?. Arada böyle belgesellere de bakiyorum iste

Meshur olayim dikkat cekeyim de nasil olursa olsun kafasi varsa her seyi yapıyorlar iste. Yazık ediyorlar kendilerine.

Bu arada ben hep belgesel seyrediyorum bi kere taam mi?. Arada böyle belgesellere de bakiyorum iste

Ay hep belgesel izleyenlerle niye dalga geçiyorsunuz ayol? Vallahi de biillahi de hep belgesel izliyorum. Hatta platfomdaki mevcut belgesel kanalları yetmedi gittim ekstralarına da abone oldum. Çok garip bişey mi bu? Kendimi garip hissediyorum sürekli bunu duyunca.

Dalga gecmiyorum ki. Valla çoğunlukla belgesel izliyorum ben de Ama bunlari da izliyorum yaani

Gel benim ruh ikizim, biz belgeselcileri garipsemeyecekleri bir yerlere gidelim.
Bir belgeseller birde belli başlı sevdiğim tarihçi, bilim adamı, ilahiyatçı, felsefeci ve araştırmacıların konuk olduğu programları kaçırmamaya gayret ederim.

Her yerimizden kültür akıyorr

survayvır izlemiyomusun

survayvır izlemiyomusun
Yok izlemiyorum, ben en son izlediğimde ki sanırım ilk survivordu, Türkiye-Yunanistan mı ne yarışıyordu.
Yarışmaları hiç bilmem, dizileri de, hatta abes ve abartı gelecek ama bir kısmı hariç, çoğu şarkıcıyı da bilmem, arada radyoda denk gelirde dinlersem kim olduğunu bilmeden dinlerim.
Mesela bir kere radyo da birini dinlemiştim, şarkısı hareketli gelmişti, meğer söyleyen İdo'ymuş an itibariyle tiksinmiştim kendimden
Biraz ilgi alanlarıyla alakalı galiba, yabancı dizi, yabancı şarkı, yabancı belgesel, yerli olan birtek gündem programları izleme listemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…