Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
in vino veritas yavru kuşum sen niye cevap vermekle uğraşıyorsun ki :)
Geçenlerde ilk kez birini gözardı ettim, dünya daha güzel bir yer oldu. İşlevsel bir buton, kullan valla.
Aynen benimde dikkatimi çeken oydu. hiçmi doğal kimse yok allahım dedim.Şu dudak botoks ları kadar çirkin duran bişey yok sanırımBen şöyyylee bi bakayım dedim, aman Allah'ım o da neydi, hepsi birbirine benziyor bunların. kaşlar, burunlar, dudaklar, göğüsler, ağzını yaya yaya konuşma tarzı birbirinin aynı.
ve onca estetiğe, makyaja, ışıklara, filtreye rağmen çirkinler, baya bildiğin çirkinler yani.Aynen benimde dikkatimi çeken oydu. hiçmi doğal kimse yok allahım dedim.Şu dudak botoks ları kadar çirkin duran bişey yok sanırım
Aynen esim bile dun suratlari igrenc icim bulandi dedive onca estetiğe, makyaja, ışıklara, filtreye rağmen çirkinler, baya bildiğin çirkinler yani.
göz ardı et butonu çok etkin bir buton değilBen bolca kullanıyorum o butonu yavrım. Gözardı ede ede kimse kalmadı, konuları anlamıyorum çoğu zaman. Birileri bişeyler yazıyor ama havada kalıyor yazdıkları. O yüzden çok zorlayana kadar göz ardı etmiyorum.
Neyse bunu da gönderdim tarihin tozlu sayfalarına. Zaman-algı bozucu bi alet var fbi falan kullanıyor, onun yerine bu kişileri de kullanabilirler bence, resmen insanın algısı bozuluyor muhatap oldukça.
aynen. ben göremedikten sonra bana ne dendiğini ne anlamı vargöz ardı et butonu çok etkin bir buton değil
karşı taraf bizi yine görüyormuş
arkadan saydırsa biz görmüyoruz
engelle diye bir butonun olması lazım aslında
göz ardı et butonu çok etkin bir buton değil
karşı taraf bizi yine görüyormuş
arkadan saydırsa biz görmüyoruz
engelle diye bir butonun olması lazım aslında
ama birı suçlamada bulunuyor ve cevap hakkı doğuyor. sen veremiyorsun çünkü görmüyorsun.E konussun dursun ışte atlantis daha eğlenceli bence. Duvara konuşur gibi düşünsene...
Gözardı edecek kadar umursamadığım, kaale almadığım birinin arkamdan atıp tuttukları da umrumda olmaz ki oky.ama birı suçlamada bulunuyor ve cevap hıkkı doğuyor. sen veremiyorsun çünkü görmüyorsun.
tamam öyle de .diyelim ki sitede değilsin işin var.Gözardı edecek kadar umursamadığım, kaale almadığım birinin arkamdan atıp tuttukları da umrumda olmaz ki oky.
benim oluyor. suçlama yapılıyor bilmiyorsun. belkide suçlama yapmadığın bir şeyle alakalı. seni tanımayan öyle sanıyor. ben kendimi savunamıyorum. cevap hakkı doğuyor yazamıyorum. kısaca ben asla yapmam bunu. bi kaç kere yaptım. vazgeçtimGözardı edecek kadar umursamadığım, kaale almadığım birinin arkamdan atıp tuttukları da umrumda olmaz ki oky.
bu programdakileri bilmem ama gerçek yaşamda da çok güzel olan ünlüler var.Sirf sikintidan soyle bir baktimda tiksindim resmen
Sarkici Hatice'ye ne olmus oyle? Bi insan cirkinlesmek icin niye o kadar para verir estetige?
Digerlerini zaten tanimiyorum. Unlu denilince herkesin bildigi kisiler gelir akla. Bunlarin cogu taninmayan cakma barbi bebekler. Hemde en cirkinlerinden