Seyretmeyin şunları n'olur... Beyninizi bulandırıyorlar, gri hücrelerinizi öldürüyorlar.
NE KADAR HABER DEĞERİ TAŞIYAN Bİ HABER !
En iyisi televizyon denen aletin ortadan kaldırılması bence.
Malum medya kendini düzeltmiyor her yerde saçmasapan programlar,o kadar Tv kanalında toplasak 3-5 tane yararlı program var gerisi sadece boş...Televizyonun hiçbir işlevi yok artık.
Ne kadar komik ne kadar esprili bir mesaj...
Lamelif bişey sorcam, senin hiç kendi fikrin oldu mu hayatın boyunca? Yoksa hep böyle başkalarının fikirleri üzerinden değişiklikler yaparak mı savunuyorsun fikirlerini?
valla hiç takmıyorum.. magazin bölümüyse yeri taşınır oraya. demin bülent ersoy konusunuda açtım. magazine mesela.Ne kadar komik ne kadar esprili bir mesaj...
Lamelif bişey sorcam, senin hiç kendi fikrin oldu mu hayatın boyunca? Yoksa hep böyle başkalarının fikirleri üzerinden değişiklikler yaparak mı savunuyorsun fikirlerini?
yok olmadı bundan sonra peşindeyim fikir üyedaşım hep senin fikirlerini süsleyeceğim püsleyeceğim kullanacağım
ben fikir yazamıyorum abla idare et
valla hiç takmıyorum.. magazin bölümüyse yeri taşınır oraya. demin bülent ersoy konusunuda açtım. magazine mesela.
arada biraz çekirdek leblebilik haber olsun diye koyuyorum. hep ciddi ciddi nereye kadar.
zaten siyasi konuda açarım,gider makyaj konusuda açarım. modayada konu eklerim.. kısaca her telden çalarım.
Ben televizyonu seviyorum. Bütün gün açmam ama akşam eşimle birlikte diziler filmler izliyoruz. Belgesel kanalları (bunu dediğimde entel misin diyen oldu) vazgeçilmezim mesela. Ana akım kanallara bizim kumandada uğranmaz.
Yaş kaç peki? Bu kadar çok sarı kafayı kullanma ihtiyacı neden? Söylediğin şeylerin vurgusunu arttırdığını mı sanıyorsun? Bence pek ise yaramıyor.
Fikirlerimi takip etmen, peşimde olman inan beni rahatsız etmez. Rol model olduğum için sevinirim. Şimdi karşı çıksan da zamanla bir şeyler kaparsin belki.
NE KADAR HABER DEĞERİ TAŞIYAN Bİ HABER !
çok hoşuma gidiyor sarı kafalar
hayırdır yaşımı napcan
aaa ayıpsın elbette rol modelsin benim için rol model var rol model var
O okypete üstteki yorumum senin haberin ile alakalı değildi sabote ettim sanırım ,hoşta değildi belki ama neyse
yoksa sen veya bi başkası ne haberi açarsa açsın konu haberi eleştirmek benim görevim değil bu sitede editörlerin görevi
ben ya görmezden gelirdim yada ne gerek var izlemeyin benzeri bi yorum yazardım
sephora adlı üyeye yazdım ki kendiside cevabını verdi zaten
Bak yaptığın şeyin çirkin olduğunu anladın bile. Daha çok takip etmelisin yazdıklarımı.
Yaşını merak ettim çünkü genelde sarı kafaları ergenler falan bu kadar çok kullanıyor. Koskoca kadınlara yakışmıyor bence. Yazdığınız şeyin anlamsizlasmasina sebep oluyor. Birine daha yazmıştım ben bunu sanki.
ama burası ergenler sitesi değil kadınlar sitesi site yöneticileri koyduğuna göre problem yok
hem mune patronda kullanıyor duymasın
yalnız yanlışımı senin sayende anlamadım yanlış olduğunu biliyorum zaten habere yorum yazılacaksa yazılır yoksa abuklanmaz (!)
amacım sosyal mesajdı amaneyyse bu ikimizin mevzu burada kapansın yada cevap yazarsan yazmayacağım konuyu dahada berbat etmeden
sende aklınca diğer açtığı habere haber değeri yok diye laf sokmuşun.sonra L lamelifAmine ye göre haber değeri olmayan bir habere ciddi yorum yazınca o da sana laf sokmuş.cuk olmuş.O sana değil aklınca bana laf soktu oky.