İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk bölümde bombalar patladı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.radikal.com.tr/hayat/iste-benim-stilim-unlulerde-ilk-bolumde-bombalar-patladi-1496529
İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk bölümde bombalar patladı

RADİKAL - Ekranların ilgiyle takip edilen programlarından İşte Benim Stilim All Star, Ocak ayında yerini İşte Benim Stilim Ünlüler 'e bıraktı! Ünlülerin yarışacağı programın ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı ilk bölümden yarışmacılara yüklenirken Gizem Özdilli'nin rakiplerinin eleştirileri üzerine verdiği tepki bomba etkisi yaratacak gibi. Aslı Zen, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Neslihan Önder ve Şarkıcı Hatice'nin boy göstereceği programda daha ilk bölümden yaşanan ağız dalaşları 2016 boyunca bu progrmaın çok konuşulacağının izlenimlerini verdi...

İzlemedim ama rahmin ediyorum. Egosu tavan yapmış birileri bir araya gelirse neler olmaz ki bu daha başlangıç.

Seyretmeyin şunları n'olur... Beyninizi bulandırıyorlar, gri hücrelerinizi öldürüyorlar.

En iyisi televizyon denen aletin ortadan kaldırılması bence.
Malum medya kendini düzeltmiyor her yerde saçmasapan programlar,o kadar Tv kanalında toplasak 3-5 tane yararlı program var gerisi sadece boş...Televizyonun hiçbir işlevi yok artık.

NE KADAR HABER DEĞERİ TAŞIYAN Bİ HABER !

Ne kadar komik ne kadar esprili bir mesaj...

Lamelif bişey sorcam, senin hiç kendi fikrin oldu mu hayatın boyunca? Yoksa hep böyle başkalarının fikirleri üzerinden değişiklikler yaparak mı savunuyorsun fikirlerini?

Ben televizyonu seviyorum. Bütün gün açmam ama akşam eşimle birlikte diziler filmler izliyoruz. Belgesel kanalları (bunu dediğimde entel misin diyen oldu) vazgeçilmezim mesela. Ana akım kanallara bizim kumandada uğranmaz.

Lamelif bişey sorcam, senin hiç kendi fikrin oldu mu hayatın boyunca? Yoksa hep böyle başkalarının fikirleri üzerinden değişiklikler yaparak mı savunuyorsun fikirlerini?
yok olmadı bundan sonra peşindeyim fikir üyedaşımhep senin fikirlerini süsleyeceğim püsleyeceğim kullanacağım

ben fikir yazamıyorum abla idare et

valla hiç takmıyorum.. magazin bölümüyse yeri taşınır oraya. demin bülent ersoy konusunuda açtım. magazine mesela.
arada biraz çekirdek leblebilik haber olsun diye koyuyorum. hep ciddi ciddi nereye kadar.
zaten siyasi konuda açarım,gider makyaj konusuda açarım. modayada konu eklerim.. kısaca her telden çalarım.

yok olmadı bundan sonra peşindeyim fikir üyedaşımhep senin fikirlerini süsleyeceğim püsleyeceğim kullanacağım

ben fikir yazamıyorum abla idare et

Yaş kaç peki? Bu kadar çok sarı kafayı kullanma ihtiyacı neden? Söylediğin şeylerin vurgusunu arttırdığını mı sanıyorsun? Bence pek ise yaramıyor.

Fikirlerimi takip etmen, peşimde olman inan beni rahatsız etmez. Rol model olduğum için sevinirim. Şimdi karşı çıksan da zamanla bir şeyler kaparsin belki.

O sana değil aklınca bana laf soktu oky.

Televizyonda zaten izlenebilir olan iki şey var : Sinema ve belgesel kanalları.Boşverin en iyisini yapıyorsunuz özellikle öğle saatlerine konulan programlar intihar sebebi.

çok hoşuma gidiyor sarı kafalar

hayırdır yaşımı napcan

aaa ayıpsın elbette rol modelsin benim için rol model var rol model var

O okypete üstteki yorumum senin haberin ile alakalı değildi sabote ettim sanırım ,hoşta değildi belki ama neyse
yoksa sen veya bi başkası ne haberi açarsa açsın konu haberi eleştirmek benim görevim değil bu sitede editörlerin görevi
ben ya görmezden gelirdim yada ne gerek var izlemeyin benzeri bi yorum yazardım

sephora adlı üyeye yazdım ki kendiside cevabını verdi zaten

Bak yaptığın şeyin çirkin olduğunu anladın bile. Daha çok takip etmelisin yazdıklarımı.

Yaşını merak ettim çünkü genelde sarı kafaları ergenler falan bu kadar çok kullanıyor. Koskoca kadınlara yakışmıyor bence. Yazdığınız şeyin anlamsizlasmasina sebep oluyor. Birine daha yazmıştım ben bunu sanki.

ama burası ergenler sitesi değil kadınlar sitesi site yöneticileri koyduğuna göre problem yok

hem mune patronda kullanıyor duymasın

yalnız yanlışımı senin sayende anlamadım yanlış olduğunu biliyorum zaten habere yorum yazılacaksa yazılır yoksa abuklanmaz (!)
amacım sosyal mesajdı ama neyyse bu ikimizin mevzu burada kapansın yada cevap yazarsan yazmayacağım konuyu dahada berbat etmeden

Yok hepimiz kullanıyoruz zaten o konuda sıkıntı yok. Cümle başına 12 tane düşmesi biraz anlam kaymasına sebep oluyor.

Yanlisinin farkında olan insan yapmadan önce döner. Biraz geç farkına vardin sanırım.

konu çekirdeklik,rahatsız olan yazmaz. magazine aitse taşınır. ben magazine açadabilirdimde o an siyasete açmışım. chess taşısın olmazsa

Ben hep belgesel izliyorum siz çok banalsiniz ya off kimlerle arkadaşım ben

Ay o değil de şu siyah giyinen jüri üyesi kadın ne gıcık ya hu.nerede nurellanın sevimli halleri nerede bu ablanın havalı halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…