İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk bölümde bombalar patladı

ne bileyim acuna sesleniyodunda geçenlerde kazen girsin survivora gibi haa bu arada ben oy vermem zaten izlemiyorum da zaten paramada kıyamam

ne bileyim acuna sesleniyodunda geçenlerde kazen girsin survivora gibi haa bu arada ben oy vermem zaten izlemiyorum da zaten paramada kıyamam
Acun'u biliyorum canım, o kadar da değil ama yarışmalarını seyretmem, Acun Ilıcalı'yı Maraba Televole programından bilirim, o zamanlar ülke ülke gezip bu programı yapardı, şimdi ki gibi şirket, televizyon sahibi değildi.
Sunduğu program yabancı ülkelerin tanıtıma yönelik olduğundan izlerdim o yıllarda.

Dayanamıyorum bunlara
Her gidişimde annemle tartışıyoruz bu programlar yüzünden hele ben bilmem kocam bilir midir nedir resmen krize sokuyor
Gel iki kelam edelim diyorum anneme yok dizim var yok şu yarışma yok geçenlerde izdivaçta bunlar oldu yok yok bu alet yarardan çok zarar veriyor

sarı kafaları koymayınca ciddi oldu

Vallahi ruh ikizimsin mune...
Dizi yarışma vs hiç bişey izlemem. Güncel yerli şarkıları bilmem. Magazin hiç izlemem. Böyle daha mutluyum sankim.

Belgeseller, yabancı diziler ve filmler, bi de arada haber ve tartışma programları ki onlara da son seçimlerden sonra pek ilgi duymuyorum. Kültür mantarı gibiyim.

Seyrettiğim diziler vardır her sezon.
İki senedir Paramparça dizisini izliyorum,ondan önce Öyle bir geçer zamanki yi izlerdim.
Bazı dizileri izlemesem bile fragmanlar sayesinde baş kahramanlarını bilirim .
Mesela Karagül dizisinin KEndal'ı . :)
İç mimari ve dekorasyona dair programları çok severim.MAgazin de izlerim zamanım varsa.
CNN deki İnsanoğlu serisi gibi belgeselleri de çok severim.

Ben de kendimi dizi yarışma muhabbetlerinin dışında kalınca garip hissederdim. Artık hiç değilse yalnız olmadığımı biliyorum Teşekkürler kk hatunları

Çok komik. Kıyafetin uygunsa "fifth avenue'ye sanat galerisine" gidiyorsun.
Yada "Book'unu yenilemeye" giden var.Katalog falan herhal. Bişey anlamadim.

Valla baska bir kanalin reklam arasinda zap yaparken 5dk sunlara denk geldim..
Su Ivana kac senedir tr de hic mi diksiyon kursuna gidecek parasi yok, ayni iticilikteki cakma turkcesi, yillardir zerre ilerleme yok..
Yarismacilara gelince hic bir isim bir sey cagristirmiyor, hos cagristirsa ne olacak, izlemiyorum izlemem, beynime yazik..

Son düzenleme:
Magazin programlarına konu olacak bol malzeme..
Bunlar için de fırsat tabi TV de boy göstermek; ne şekilde olursa olsun reklam. Yüzü görünsün yeter.

bütün cevaplarını tek tek alıntılayamadım ama burada sadece yakınlarım sep der dedin ya,yazayım dedim.hoşlandığım adam gibi konuşuyorsun tıpkı.yorumlarını okurken onu dinliyormuşum gibi hissettim .takibimdesin artık haberin olsun
bu arada bende ona alpi demiştim oda yalnızca arkadaşlarım alpi der demişti ilk tanıştığımızda.

Hoşlandığın adam ben olabilirim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…