İşte Benim Stilim 2016 TV8

Reytinglerin düşüklüğünden dolayı iki hafta sonra final yapacakmış program sanırım sosyal medayda konuşuluyor bu haber.

İki kişi birden elendi. Yeşim ve Yasemin.
Reyting sıfır.
98.sirada falan hafta içi.

nur yerlitas geri geliyor..yakında bitirirler..birde kemal gelse..

İşte Benim Stilim'in yeni sezon 1. bölümünde dansçı olan Tuğba İldiz, Nur Yerlitaş'ın isteği üzerine dans etti.

Nur Yerlitaş daha sonra çok iyi dans edenlerin gülmesinin hoşuna gitmediğini ve dansçının konsantre olması gerektiğini söyledi. Hakan Akkaya'da Nur Yerlitaş'a katıldığını söyledi ve duygusuz olması gerektiğini söyledi.
upload_2016-2-9_15-16-42.png

Tuğba İldiz kimdir?

İstanbul'da 18 Aralık 1988 yılında dünyaya gelen Tuğba İldiz güzelliği ile kendisine hayran bırakıyor. Yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Tuğba 173 cm boyunda ve 66 kg. Yay burcu olan Tuğba, aslında Efes'in ponpon kızları arasında yer alıyordu. Buradaki dansları ve güzelliğiyle bilinen Tuğba Murat Boz ve Ajda Pekkanın dans ekibinde yer almaktadır. Eğitimini Anadolu Üniversitesinde sürdüren Tuğba aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde 2. sınıfta okuyor.

İşte Benim Stilim'in bu sezon yarışmacıları: Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın

https://www.facebook.com/kadinlarkulubu/?target_post=977608532286876&ref=story_permalink

X