İşte Benim Stilim Ünlüler'de ilk bölümde bombalar patladı

Yok izlemiyorum, ben en son izlediğimde ki sanırım ilk survivordu, Türkiye-Yunanistan mı ne yarışıyordu.
Yarışmaları hiç bilmem, dizileri de, hatta abes ve abartı gelecek ama bir kısmı hariç, çoğu şarkıcıyı da bilmem, arada radyoda denk gelirde dinlersem kim olduğunu bilmeden dinlerim.
Mesela bir kere radyo da birini dinlemiştim, şarkısı hareketli gelmişti, meğer söyleyen İdo'ymuş an itibariyle tiksinmiştim kendimden :KK70:
Biraz ilgi alanlarıyla alakalı galiba, yabancı dizi, yabancı şarkı, yabancı belgesel, yerli olan birtek gündem programları izleme listemde:-)
:KK53::KK53::KK53::KK53: ne bileyim acuna sesleniyodunda geçenlerde :-):-):-) kazen girsin survivora gibi :-) haa bu arada ben oy vermem :KK53: zaten izlemiyorum da :KK53: zaten paramada kıyamam:-)

:KK53::KK53::KK53::KK53: ne bileyim acuna sesleniyodunda geçenlerde :-):-):-) kazen girsin survivora gibi :-) haa bu arada ben oy vermem :KK53: zaten izlemiyorum da :KK53: zaten paramada kıyamam:-)
Acun'u biliyorum canım, o kadar da değil ama yarışmalarını seyretmem, Acun Ilıcalı'yı Maraba Televole programından bilirim, o zamanlar ülke ülke gezip bu programı yapardı, şimdi ki gibi şirket, televizyon sahibi değildi.
Sunduğu program yabancı ülkelerin tanıtıma yönelik olduğundan izlerdim o yıllarda.

Dayanamıyorum bunlara
Her gidişimde annemle tartışıyoruz bu programlar yüzünden hele ben bilmem kocam bilir midir nedir resmen krize sokuyor
Gel iki kelam edelim diyorum anneme yok dizim var yok şu yarışma yok geçenlerde izdivaçta bunlar oldu yok yok bu alet yarardan çok zarar veriyor

Acun'u biliyorum canım, o kadar da değil ama yarışmalarını seyretmem, Acun Ilıcalı'yı Maraba Televole programından bilirim, o zamanlar ülke ülke gezip bu programı yapardı, şimdi ki gibi şirket, televizyon sahibi değildi.
Sunduğu program yabancı ülkelerin tanıtıma yönelik olduğundan izlerdim o yıllarda.
sarı kafaları koymayınca ciddi oldu:KK17:

Gel benim ruh ikizim, biz belgeselcileri garipsemeyecekleri bir yerlere gidelim.
Bir belgeseller birde belli başlı sevdiğim tarihçi, bilim adamı, ilahiyatçı, felsefeci ve araştırmacıların konuk olduğu programları kaçırmamaya gayret ederim.

Her yerimizden kültür akıyorr :KK70:

Vallahi ruh ikizimsin mune...
Dizi yarışma vs hiç bişey izlemem. Güncel yerli şarkıları bilmem. Magazin hiç izlemem. Böyle daha mutluyum sankim.

Belgeseller, yabancı diziler ve filmler, bi de arada haber ve tartışma programları ki onlara da son seçimlerden sonra pek ilgi duymuyorum. Kültür mantarı gibiyim.:KK53:

Seyrettiğim diziler vardır her sezon.
İki senedir Paramparça dizisini izliyorum,ondan önce Öyle bir geçer zamanki yi izlerdim.
Bazı dizileri izlemesem bile fragmanlar sayesinde baş kahramanlarını bilirim .
Mesela Karagül dizisinin KEndal'ı . :)
İç mimari ve dekorasyona dair programları çok severim.MAgazin de izlerim zamanım varsa.
CNN deki İnsanoğlu serisi gibi belgeselleri de çok severim.

Ben de kendimi dizi yarışma muhabbetlerinin dışında kalınca garip hissederdim. Artık hiç değilse yalnız olmadığımı biliyorum :KK53: Teşekkürler kk hatunları :KK36:

Çok komik. Kıyafetin uygunsa "fifth avenue'ye sanat galerisine" gidiyorsun.
Yada "Book'unu yenilemeye" giden var.Katalog falan herhal. Bişey anlamadim.

Valla baska bir kanalin reklam arasinda zap yaparken 5dk sunlara denk geldim..
Su Ivana kac senedir tr de hic mi diksiyon kursuna gidecek parasi yok, ayni iticilikteki cakma turkcesi, yillardir zerre ilerleme yok..
Yarismacilara gelince hic bir isim bir sey cagristirmiyor, hos cagristirsa ne olacak, izlemiyorum izlemem, beynime yazik..

Son düzenleme:
Magazin programlarına konu olacak bol malzeme..
Bunlar için de fırsat tabi TV de boy göstermek; ne şekilde olursa olsun reklam. Yüzü görünsün yeter.

Ne tepki verseydim? Seninle alakası olmayan bir konuda konuyla alakalı kişi hatasını kabul etmisken gelip burda laga luga yaparsan alacağın cevap bu olur.

30 yaşındayım. Biyolojik olarak 30, algı ve mantık olarak 45 kalp yaşı olarak 19. Ben cekinmiyorum soylemekten ama sizin bu benden aldığınızı bana satma olayından ne zaman vazgececeginizi merak ediyorum.

Ve en önemlisi sadece en yakinlarim bana sep der. Samimiyeti artırmaya gerek yok.
bütün cevaplarını tek tek alıntılayamadım ama burada sadece yakınlarım sep der dedin ya,yazayım dedim.hoşlandığım adam gibi konuşuyorsun tıpkı.yorumlarını okurken onu dinliyormuşum gibi hissettim .takibimdesin artık haberin olsun :KK53:
bu arada bende ona alpi demiştim oda yalnızca arkadaşlarım alpi der demişti ilk tanıştığımızda.

bütün cevaplarını tek tek alıntılayamadım ama burada sadece yakınlarım sep der dedin ya,yazayım dedim.hoşlandığım adam gibi konuşuyorsun tıpkı.yorumlarını okurken onu dinliyormuşum gibi hissettim .takibimdesin artık haberin olsun :KK53:
bu arada bende ona alpi demiştim oda yalnızca arkadaşlarım alpi der demişti ilk tanıştığımızda.

Hoşlandığın adam ben olabilirim bebeğim :KK59::KK53:

X