Uslup de geçama burası ergenler sitesi değil kadınlar sitesi site yöneticileri koyduğuna göre problem yok
hem mune patronda kullanıyor duymasın
yalnız yanlışımı senin sayende anlamadım yanlış olduğunu biliyorum zaten habere yorum yazılacaksa yazılır yoksa abuklanmaz (!)
amacım sosyal mesajdı amaneyyse bu ikimizin mevzu burada kapansın yada cevap yazarsan yazmayacağım konuyu dahada berbat etmeden
sende aklınca diğer açtığı habere haber değeri yok diye laf sokmuşun.sonra @lamelifAmine ye göre haber değeri olmayan bir habere ciddi yorum yazınca o da sana laf sokmuş.cuk olmuş.
naparsın hayat : p
Seep yapma lütfen tamda beklediğim avukatlık tepkisini vermişin seviyorum seni :) yaş kaçHukuk diplomasını hangi üniversiteden aldın? Diplomasiz avukatlık yapmak yasak biliyorsun.
Laf sokmakla açık açık söylemek arasındaki farkı anlamak için biraz daha çalışmalısın.
Seep yapma lütfen tamda beklediğim avukatlık tepkisini vermişin seviyorum seni :) yaş kaç
konu ne yazılar ne. neyse...
valla anlamıyorum inan.Çok sıkıcı değil mi oky?
:))))Ne tepki verseydim? Seninle alakası olmayan bir konuda konuyla alakalı kişi hatasını kabul etmisken gelip burda laga luga yaparsan alacağın cevap bu olur.
30 yaşındayım. Biyolojik olarak 30, algı ve mantık olarak 45 kalp yaşı olarak 19. Ben cekinmiyorum soylemekten ama sizin bu benden aldığınızı bana satma olayından ne zaman vazgececeginizi merak ediyorum.
Ve en önemlisi sadece en yakinlarim bana sep der. Samimiyeti artırmaya gerek yok.
valla anlamıyorum inan.
resmen buradan bana gibi yazılmış görünüyor. hayır sana değil deniyor.
iyide konuyu açan benim sephora değil ki.
. sonra konu açıyorum, yazıyorumda konuyla ilgili yorumumu vs.
gelip benim açtığım konuya yazılıyor benle muhatap olma benden alıntı yapma. haydaa. birde bu savunuluyor başkası tarafından. şoka giriyorum. kal geliyor . tırnak yiyorum resmen
Çok güzel laf sokmalı tahliler yaptın yoruldun sepim :)Hayır akıl fikir barındıran bişey yazsalar amenna diyeceğim. Biri alakasız bir konuda yazdığım şeyi getirir burda aynı kelimelerle bana dayar, diğeri bir başkasına yazdığım şeyi yine aynı kelimelerle çok zekice bişey yazmış gibi yine bana sunar. 12 yaşında çocuk davranışları. Özgün bişey yaz canımı ye.
Bi de alıntı yapmaz ki gormezsen laf soktum cevap vermedi hehehoho diye kendini tatmin etsin.
Aha işte benim sitilim yarışmasının KK versiyonu gibi muhabbetler okyvalla anlamıyorum inan.
resmen buradan bana gibi yazılmış görünüyor. hayır sana değil deniyor.
iyide konuyu açan benim sephoraa değil ki.
. sonra başka bir konu açıyorum, yazıyorumda konuyla ilgili yorumumu vs.
gelip benim açtığım konuya yazılıyor bende cevap veriyorum o mesaja..
bir anda ,benle muhatap olma benden alıntı yapma deniyor...
haydaa.
birde bu savunuluyor başkası tarafından.
şoka giriyorum. kal geliyor .
tırnak yiyorum resmen
Çok güzel laf sokmalı tahliler yaptın yoruldun sepim :)
Belki olur kapıları sert kapama sepim ::)Laf sokmadim direkt söyledim. Genelde bu yolu tercih ederim.
Sana da bişey sorucam. Nezaket kurallarından haberin var mı? Biri sana biseyden rahatsız olduğunu söylüyorsa tekrar etmemelisin. Ediyorsan bu nezaketsiz bir davranıştır. Bana sep diyebilecek hele ki sepim diyebilecek samimiyet yok aramızda.
Belki olur kapıları sert kapama sepim ::)
tamam bu son başka demem
samimiyetten mi dedim sence lütfengerçekten çocuksuluk var yorumlarda daha fazla yorulma, yorma in vino veritas .
Kib yapmıyorum. sorun değil. insan kendinde olandan gocunur. aynı şeyleri ben senin için düşünmüyorum bi ışık görüyorum :)Şimdi bunu yazınca sen beni kibleyeceksin ben de banlanicam ama olsun varsin. En azından sebebi olacak banin.
Bazen gerçekten egitilemez olduğunuzu düşünüyorum. Aslında ben düşünmüyorum siz zorla dusundurtuyorsunuz bunu.
Kib yapmıyorum. sorun değil. insan kendinde olandan gocunur. aynı şeyleri ben senin için düşünmüyorum bi ışık görüyorum :)
Allahtan ümit kesilmez :))
Alınırım yapma : D şimdi beni görmüyor musunYeterli bence. Seni de göz ardı ediyorum. Söylediğimi anlamayan, anlamamkta direnen insanlarla isim olmaz. Ben mum ışığı bile görmüyorum.