Kan verdim sonuç bekliyorum güya ama o kadar yoğun kanamam var ki.Belim karnım çok ağrıyor.Kısmet Allah böyle olmasını uygun görmüş demekki.Ağustosta 3. tüp bebeğe başlayacağım artık.Allah hepimizin yanında olsun.Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar hepinizi öpüyorum.
evet canım kısmet başka ne denebilirki sakın moralini bozma ümidini yitirme demekki biraz daha sabretmemiz gerekiyor.Belki 3. tüp bebeğe gerek bile kalmadan hamileyimm dediğini duyarız.elbet bir gün hepimiz meleklerimize kavuşacağız...:1hug:
kızlar sonuç bilimsel olarak kesinleşti.Tahmin ettiğim gibi negatif...
canım benimcanım hikayeni okurken tüylerim diken diken oldu.çok güzel yazmışsın.adet oldum yazmışsın çok üzüldüm.senden eşimede bahsetmiştim oda çok üzüldü.ama ümidini kaybetme lütfen .bende aşılama yaptırmış pzt tahlil için bekliyordum dün bende adet oldum malesef.napalım .bende çok üzüldüm ağladım kimseyle konuşmak istemedim ama.ümidimi kaybetmedim napalım.inşallah bu aya olur diyoruz yeni bir ay için gün hesabına başlıyoruz .:uhm:sanada hep dua edeceğim.inşallah sende birgün o duyguları yaşayacaksın.:1hug:
canım çooooooooook üzgünüm.senağlamasenağlamasenağlamakızlar sonuç bilimsel olarak kesinleşti.Tahmin ettiğim gibi negatif...
kızlar sonuç bilimsel olarak kesinleşti.Tahmin ettiğim gibi negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?