Az-Racım,
Hep yazılarınızı herkesin yazılarını bebek haberlerini okuyorum çok nadir cvp yazyorum.Çünkü snin yaşadıpın aynı duyguları burda herkes yaşadı yaşıyor. Ama biliyormusun ağlattın hepimizi. Zannetmiyorum şu yazıyı okuyupta ağlamayan olsun. Sen naptın bana..,
Çok teşekkür ederim benide böyle bir yazıyla duygulandırdığın için var ol nur ol.Ama bugün hatta inan 1 kaç saat önce bir arkadaşımın hamile haberini aldım okadar denemesine rağmen olmuyordu en son aşılamada 2 aylıkken aldırdı bebek gelişmiyordu ve bugün evet bugün kendiliğinden hamile kaldığını öğrendim çıldırdım sevincimden. Kendim hamile kalmışçasına sevindim. Neden biliyormusun çünkü bizim davamız bir, çünkü bizim kederimiz bir. Ve inanıyorum ki bir gün sen de bende, ayşe de, fatmada, burdaki herkes bir gün bu kutsal duyguyu tadıcağız. (Hatta belkide kendiliğimizden hamile kaldığımızı) o nefret ettiğin kitlere bakarak o güsel rengi görerek öğreneceğiz. Umudumuzu yitirmiyoruz çünkü biz bebeklerimizi herzamnkinden çok isitiyoruz. tekrar teşk ederim böyle güsel bir yazıyı bizlerle paylaşştığın için. herşey tüm güzellikler hepimiz için bata senin için olsun az-ra cım.sevgilerr..