- 11 Haziran 2007
- 726
- 5
- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
kıslar iste benim gobuscugum
durup durup fotografımı cekiyorum :)))
gurur duyuyorum gobegimle
hehe
:))
heyt be hidenisko 10 numara göbüş :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe
kızlar hepinziin göbeğinin maşallahı var çok güzeller ben giyinikken çekinmek istiyorum ama o zaman çok şişko çıkıyorum o yüzden fotomu koymuyorum:)))
kızlar canım cok sıkılıyor yaaa off kimsede yok bugün burda bide benim icin dua edin kızlar ehliyet sınavım var sadece motordan giricem gecersem ehliyeti alıcam off stres yaptım iyice bu ctesi sınavım inş. iyi gecer dualarınız esirgemeyin kazanamazsam diger sınav temmuzda anacım nasıl giderim bensenağlamasenağlama
canım inşallah basarılı olacaksın...sakın stres yapma...
KIZLAR BUDA BENİM SON HALİMMM
hehe
son halim:
askitocum senin bebiş kızmıı? maşallah çok büyümüş senin de Allah nazarlardan saklasın hepimizinkini sırnaşık şey
YOK ULA ONUNKI ERKEK Efeydi sanirim
teşekkür ederim canım anam calışmaya calışıyorum ama girmiyoki kafama motor parcaları şu sınavı gecsem alıcam ehliyeti araba kulanmasını biliyorum eşimde bu kış araba alıcak bebişimle rahat gezerim diye bende ehliyet alıyım dedim ama stres yapıyorum tutamaıyorum aklımda motor parcalarını yaaasenağlama
kızlar canım cok sıkılıyor yaaa off kimsede yok bugün burda bide benim icin dua edin kızlar ehliyet sınavım var sadece motordan giricem gecersem ehliyeti alıcam off stres yaptım iyice bu ctesi sınavım inş. iyi gecer dualarınız esirgemeyin kazanamazsam diger sınav temmuzda anacım nasıl giderim bensenağlamasenağlama
offf kızlar inş. yaa gecerim sagolun sürücü kursu motor cdsi verdi orda sınavda cıkıcak olanları anlatıyor adam kitaplarda bogulmayın diyo cok detaya giriliyo orda buna gerek yok diyo dün akşam internetten cözdüm bir kac testte 82 aldım inş. sınav soruları kolay olurda gecerim biran önce offfffffffffffffffffffff
göbüşün çok güzel çıkmış ghanelim.maşallah ama senin aşağıda göbüşün yukarı çıkmıcakmı :sm_confused: