Merhaba gelin ve damat olan kasıkları nerden aldın acaba ben int te arastırdım ama bulamadım :S
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُ
Merhaba kızlaaar .
Uzun süren bir masal bizimkisiAma ben bu çeyiz alemine yeni katılabildim. Açıkçası bu mutluluktan kendimi niye bu kadar mahrum bırakmışım ki diyorum bazen. Çünkü gerçekten çeyiz demek mutluluk demek oluyor bu süreçte
Tabi alabildiğimiz takdirde.Yoksa aklımıza takılan güzelliklere uzaktan bakmak da çok çok zor biliyorum. Velhasıl kelam az çok imkanlar doğrultusunda ama mesut hayallerle aldığım güzellikleri, aşk parçalarımı sizlerle paylaşmak,huzurhanemizin yavaş yavaş şekillenişini sizlerle takip etmek istedim.
Henüz çok bi şeyim yok, bir sürüüüü eksiğim var ama inşallah burası bereketli gelir
Yorumlarınızla, yardımlarınızla bu süreçte yanımda olursanız çok sevinirim
Lafı çok uzattım iştee benim aşk pareleriiiiim
Yemek takımım emsandan...
Genelde gümüştür yemek takımları çok da beğenirim, ama seçimim golddan yana oldu...
İçimi ısıttı renkleri.
Yemek takımının içindeki fincanlarım
Çelik tencere setim de Emsan Bravo serisi...
Aslında hep hisar ya da korkmaz diyordum ama nasip olmadı bunun da boyutları güzel olunca aldım.
Umarım pişman olmam...
Kahvaltı takımım Karaca
Çkb takımım Emsan Amber
Amerikan servislerim 6'lı
Kurabiyeliğim
Kek fanusum
Sevimli tabaklarım puantiyerine vuruldum.
Eki Görüntüle 926170
Kırmızı ve beyazını aldım ben
Eki Görüntüle 926171
Eki Görüntüle 926174
Eki Görüntüle 926175
Şipşirin karafım 2 tane aldım
Eki Görüntüle 926177
6lı servis tabaklarım
Benim cici sabunluğum... Benimkisi moru
Eki Görüntüle 926184
Eki Görüntüle 926187
Çok seviyorum bize özel kaşıklarımızııı
Eki Görüntüle 926188
Eki Görüntüle 926189
Bernardo tepsilerim
Eki Görüntüle 926190
Eki Görüntüle 926191
Şirin spatula takımım rengi gerçekte çok daha tatlı
Eki Görüntüle 926193
Nevresim takımlarım
Özdilek
Eki Görüntüle 926196
Sarev
Eki Görüntüle 926199
Resimden çektiğim için pek net değil..
Eki Görüntüle 926200
Eki Görüntüle 926201
Bunlar da mutfak havlularım
Eki Görüntüle 926202
Aşk kokan kahvaltılarımız için kalpli tavamız
Gülen kavanozlarım, dolabımın içi bile gülümsesin istedim
sebze doğrama makasım
Renkli bıçaklarım
Tupperlarıım da eklendi çok şükür...
Antartika setim
Şeker kaplarım
Süper şef 2
Eko kap
Ve şek şekşeğim
Güllü bıçaklarıma nihayet kavuştm
diğeri de pasta sunum şeysii
Sofralarda, çay yanında atıştırmalıklarda işe yarar diyip aldım bu üçlü tabağı
Kahvaltı takımımın reçelliği yoktu, bunlar uyar diye düşündüm.
Bernardo kupalarımız
Canım nişanlandin mi sen...atandi mi nişanlin..çok sevindim
Canım ben alayım diyorumda şimdi bebek bekliyoruz o bizi bastırıyorartık ona calisacaz Allah tamamini erdirsin. ..
Merhaba gelin ve damat olan kasıkları nerden aldın acaba ben int te arastırdım ama bulamadım :S
Canım son aldıklarında çok güzel, Önemli detaylar, Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah
canım bak bu tarz bişe alabilirsin hemme battaniyeli yumusacık :) buda karaca home :)
Kuzuum, çok sağ olEvet insan bu süreçte her detayı düşünüyormuş. Pericim bu arada seni görmüşken sorayım. Şu karaca homedan aldığın pembeli çiçekli nevresim vardı ya, onu kaça aldın. Nette çift kişilik nevresime 189 diyor yanılmıyorsam. Seninki uyku set miydi :26: Nevresimlerimden biri de çiçekli, tatlı bi şey olsun diyorum da, seninki çok güzel
Bitanem ben uyku seti almıştım evet, 300 dü sanırım :44:
Ama 280-285 gibi bir fiyattan aldım diye hatırlıyorum canım ben :26:
Uyku setiyle fiyat farkı oluyor tabi.. Güzel günlerde kullan canım
Amin canm, tabiki fiyat farkı oluyor, Yorgan dahil oluyor ya canım...
İnşallah gönlünce bir model bulursun canım
Bu da çok şekermiş, kalpli kalpli bir de.Seçeneklerime bunu da ekledim, kaça almıştın sen?
ben 190 tlye aldım mağazasından ama belki daha uyguna bulabilirsin internette falan bakmak lazım :)
Sağ ol tatlım ya inşallah. Balayı yeriyle kafayı bozdum bugünlerde, hiçbir yer bulamıyorum ve hesaplı, güzel ve bize uygun
Bu gidişle hiçbir yere gidemiycezÇok da pahalılar
Canım en yüksek ay Temmuz, sonra Ağustosla Haziran haklısın gerçekten..
Ben hiç araştırma işlerine girmedim canım, İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz
Evet kuzum tam sezonuBalayına da gitmeyi çok istiyorum ama olmayacak sanırım. Karşılayamayız o fiyatları
Hayırlısı olsun canım, İzinde olacaksınız değil mi canım o sıralar?
Evlilik izninizi kullanma durumunda olmayacaksınız zaten okullar tatil olacak.
Eğer olurda olmazsa üzme kendini, okullar başlamadan 2gün izin alabilirseniz hafta sonuyla 4 gün boyunca güzel bir tatil keyfi yapabilirsiniz
Kanca evin ürünü de, evmanyada indirimdeydi ordan aldım. Takip edin yine gelir belki.
1 eylülden itibaren okulda olmak zorundayız kuzum. Bu yüzden öncesinde olsun istiyoruz, hem dönüşte birkaç günde evimizde dinleniriz dedik ama bol bol evimizde olucaz gibi napalımEvlilik iznini de nikah için kullanırız belki dediğin gibi yazın vermezler zaten. Ama balayı da bir kere olan bi şey
Canım siz Ağustos ortasında nasipse evlenceksiniz değil mi?
Olsun canım siz gidin, çünkü içimde kalacak diyorsun ve sonuç olarak takı da olacak canım, tamam ona güvenmek istemezsin en mantıklısıda yok gibi görüp birikime atmak ya da borçları kapatmak... Ama sonuçta ikinizde emek veriyorsunuz çalışan insanlarsınız, dinlenmek tatil yapmak en büyük hakkınız, aynı evde olduktan sonra 1 2 ay sıksa sizi, dilerim ki skmasın, sonrasında toparlarsınız canım ya, çok mu zorlar sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?