Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

ya ben hiç beğenmedim,hiçte güzel gözükmüyonuz akannehir:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Sen Yorulmucan da Ben Mi Yorulcam :roflol:

Bensu Ve Karnındaki Yetmezmiş Gibi Bide Ben Vardım :roflol:

annem deme kızzz ...öldüm ben sana..yavrummmm benimŞeniz

:1shok::1shok::1shok::1shok: Gıııııııııııııı Ne Diyon Sennn klava: Geberttirme Banaaaaa 28 Yaşındaki Adamı :roflol:

hehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen daha korkutmadınmı gözünükötükedihüso

seni varya ben seni CADIARZU CADIARZU CADIARZU vatan haini ilan
ediyom:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

nasılsa bi gün sende :CüvCüv: olursun :jeyyar::jeyyar:

Ahhh şu ev olsa gelsem ben senin yamacına olcem hemen :CüvCüv:

O Kapasiteyi Görüyorum Kendimde Sen Gördün mü bende bugün o kapasiteyi kaydirigubbakcemile3

Ahhh şu ev olsa gelsem ben senin yamacına olcem hemen :CüvCüv:

O Kapasiteyi Görüyorum Kendimde Sen Gördün mü bende bugün o kapasiteyi kaydirigubbakcemile3

bi hayli bi hayli kızıma sarktın hepppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vadideki zambak öğretmenimiz mi yoksammmCADIARZU

bi hayli bi hayli kızıma sarktın hepppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vadideki zambak öğretmenimiz mi yoksammmCADIARZU

tokalarına bile iş oldun kızzzkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Ama Farkındaysan Sadece Bana Gülüyodu :1closedeyes:Şeniz

Ama Yaaa İkimizde Pembuştukkk hihoyyyt

ay sonuda kuusuumda gördük çok şirinsiniz
çok tatlısınızzz
güneşimde gittikce gençleşyorrrrr ya bu güzelik nerdeki acap güneşim içtiğin sudandırrr:)nazarlara gelmeeeöpemmm:enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk:

ooooo cnm benim sağol ....Şeniz
güneş ablam saçlarıda sarı yapınca tam bi güneş olmuş demiii ama maşallahhh diyeyim ablama bende...

kızlar hepiniz süper görünüyorsunuz.kuşum senide görmüş oldum canım benim :jeyyar:hepiniz çok güzel çıkmışsınız vallahi

izmirin guzelleri harıkasınız dostlugunuz daim olsun kaydirigubbakcemile5
canım kuuşuum pekde guzel bı hatunmuşsun kız senı gördugume çok sevındım çok öpuyorum senıopuyorumnanaktan
guneş bacım harıka gözuyorsun opuyorumnanaktan
sızleri burdan tanımak çok guzel
denizliden sevgilerımle :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…