ohhohh neguzel sınz ya .yuregım siiznleydı :)
Sen Varyaaaa Şeniz
Hele Bi Müjdeli Haberi Ver Bize.. Bak Oturtcam Mı Evde :asigim::1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhohh neguzel sınz ya .yuregım siiznleydı :)
Sen Varyaaaa Şeniz
Hele Bi Müjdeli Haberi Ver Bize.. Bak Oturtcam Mı Evde :asigim::1hug:
Ahahhahaa Hee Kankin O Senin :asigim:
Kanka Hiç Kapandı Gıı Ağzım :1ninca: Ne Çene Varmış Bende İçimdeki Canavar Ortaya Çıktı Valla :roflol:
belinay cnm inşallah hayırlı haberlerini de duyarız inşallah.....![]()
kankaa bilmemmi bilmemmii içindeki o cnavarııı kaydirigubbakcemile3 Kızım evde otur azcık ya nerde görsem geziyon facede geziyon burda geziyon eve bi uyumaya geliyon otel olarak kullanmaya başldıns en iyice evii çekcem kulaklarını birde şu zombiliğin artık düzene grsinnnn sengözlerimebaksanab
Kızım seni acaip çok en şiddetlisinden seviyorumm kaydirigubbakcemile3 Nasıl bi cümle kurduysam yalnız unutma acaip çok en şiddetlisinden :roflol:
belinay cnm inşallah hayırlı haberlerini de duyarız inşallah.....![]()
:jeyyar::jeyyar:
Yaw hep yan duruosun karrdeşimm:) Ya yan duruyosun ya ayagın havada :):teytey: :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sağol kuşumdaa hayırlı haber derkenn CADIARZU
Sağol Şekerim Benim Bende Sana Karşı Boş Değilim :roflol:Şeniz
Kanka Valla Dediler Bugün Hasta Halin Bumu Diye Utandım Gııı :kedi:-tatlicadiarzu-
musyasım ellerine sağılk bacımmmm...[opuyorumnanaktan CNM BENİM RİCA EDERİMM
hahahay doğru dedin heeee ..ama ne kadar hoş ve güzel demi...kendileri ..
hay Allah yaaa cnm belinaymı demişim ..:roflol::roflol::roflol::roflol:
BUMUYANİ diycektim ben yaaa....ayy biraz yoruldum bide yine az şaşkınlığım tuttu kusura bakma cnm ...Şeniz öpeyimm bikere
sağol kuşumdaa hayırlı haber derkenn CADIARZU
biliyorum bana karşı boş olmadığını biliyordummm :lepi:
lolipopum biliyosun senin her halin özel ve kıymetlii yani şunu diyorumki seni tanıyanlar senin kıymetini bilmeli çünkü çok nadir kişlerde birisin RADİKALSİN ve benim canımın içi kankamsın...
anam sen bide daha bekarmışsın yaa akannehir olsun bende hayırlı haber derken evlilik felanı kastetmiştim zaten:hulya: nasılsa sonuç itibari ilebitane olcak:roflol::roflol: ...heee oldu demi işte bağlantıyıda kurduk alkisalkisalkis
Kuşum Beniiimmm Şeniz