• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

hahahay doğru dedin heeee ..ama ne kadar hoş ve güzel demi...kendileri ..

hay Allah yaaa cnm belinaymı demişim ..:roflol::roflol::roflol::roflol:
BUMUYANİ diycektim ben yaaa....ayy biraz yoruldum bide yine az şaşkınlığım tuttu kusura bakma cnm ...Şeniz öpeyimm bikere

Hihihihihihi lülülülülülü

Utandırıyorsunuz Beni :utangac: Güzel Olan Ben Değildim ki Biliyosunuz Gribim Ben :roflol:

Kuşumm Bugün Güneş Çarptı Herhal Belinay ı Bumuyani Sanıyosun :roflol:

Hihihihihihi lülülülülülü

Utandırıyorsunuz Beni :utangac: Güzel Olan Ben Değildim ki Biliyosunuz Gribim Ben :roflol:

Kuşumm Bugün Güneş Çarptı Herhal Belinay ı Bumuyani Sanıyosun :roflol:

anam güneşe ne gerek vardızemuszemus güneş gibi gacılar vardı yanımdaopuyorumnanaktan biri zaten güneşdi...çarptınız uleeennn beni:roflol::roflol:

anam güneşe ne gerek vardızemuszemus güneş gibi gacılar vardı yanımdaopuyorumnanaktan biri zaten güneşdi...çarptınız uleeennn beni:roflol::roflol:

Ahh Ahhh Benide Bensucum Çarptı O Toka Neydi Öyle sırnaşık şey

kızzz fıstıkım ne yapıyon ...ayy ben bi yorulmuşum bi yorulmuşum anlatamam akannehir
bu arada kızlar yorumlarınız için teşekkürler hepinizeeopuyorumnanaktan

Sen Yorulmucan da Ben Mi Yorulcam :roflol:

Bensu Ve Karnındaki Yetmezmiş Gibi Bide Ben Vardım :roflol:

ama çok üzüldüm...bu buluşma bugünmü oldu..hiç haberim olmadı..bir türlü nasip olmadı neşeli güruha katılmakmafoldumben

mantı günü olacaktı onu biliyorum ama o 28ındeydi galiba.bu o buluşma değil yani..hafta sonu buluşması yapılsın artık ne olur kardeşler..bende çok istiyorum katılmayı...

yine hepiniz çok şekersiniz..muhabbetiniz daim olsun bacılar..

lülülülülülü Sölemicem İşte Nanikkk...

Buluşmaya beni manita bey götürdü kanka bi görsen yolda soru yağmurunu :roflol:

ben sölettitirim sana şekerimm sengözlerimebaksanab sorucak tabii enişte beyy çünküüüü neyseee sölemicem işte nanik nanikkk :roflol:

hem sorarlar hem götürürler bunların modeli buuu:roflol::roflol:

Ayy sen o ara yoktun bana diyoki kimlerle buluşcan arkadaşlarla diyorum senin benim bilmediğim arkadaşın yokki diyo.. Ben dumur akannehir:roflol:

Ayy sen o ara yoktun bana diyoki kimlerle buluşcan arkadaşlarla diyorum senin benim bilmediğim arkadaşın yokki diyo.. Ben dumur akannehir:roflol:

det:mymeka:garuların öyle her işine karışılmaz diycektinkaydirigubbakcemile3
ne o öyle biz onların her arkadaşını görüyozmu belki hakkı diye haticeye diyodur:1shok:

ama çok üzüldüm...bu buluşma bugünmü oldu..hiç haberim olmadı..bir türlü nasip olmadı neşeli güruha katılmakmafoldumben

mantı günü olacaktı onu biliyorum ama o 28ındeydi galiba.bu o buluşma değil yani..hafta sonu buluşması yapılsın artık ne olur kardeşler..bende çok istiyorum katılmayı...

Cnm ya.. Keşke Sizlerde Olsaydınız :1rolleyes:

Artık bi hsonu ayarlamak şart oldu yoğun istek üzerine :hulya:

yapalım annem valla kız ben hep okuyom seni en yakın zamanda tertipleyelim bitane daha...
ben doğrumadan yapın buluşmaları ..sonra bende size bakıcam böyle ...:CüvCüv:

det:mymeka:garuların öyle her işine karışılmaz diycektinkaydirigubbakcemile3
ne o öyle biz onların her arkadaşını görüyozmu belki hakkı diye haticeye diyodur:1shok:

:1shok::1shok::1shok::1shok: Gıııııııııııııı Ne Diyon Sennn :oklava: Geberttirme Banaaaaa 28 Yaşındaki Adamı :roflol:

yapalım annem valla kız ben hep okuyom seni en yakın zamanda tertipleyelim bitane daha...
ben doğrumadan yapın buluşmaları ..sonra bende size bakıcam böyle ...:CüvCüv:

Gett Ordan Ufacık Karnı Var Bide Doğurcem Diyo Ya :mymeka:

Benimki Bile Senden Büyük Be :roflol:

Hem Sen Doğur Ben Sana Ballandıra Ballandıra Anlatırım Buluşmaları hihoyyyt:lepi:naniknanik

Back