heyaa bekarım bende gülçin gibiyim tazeciğim körpeciğimm opuyorumnanaktan kurduk kurduk bağlantımız hiç kopmaz artık kuşum senle vereliniortak
kopmasın tabiii kız Şeniz arzular şelale :içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyaa bekarım bende gülçin gibiyim tazeciğim körpeciğimm opuyorumnanaktan kurduk kurduk bağlantımız hiç kopmaz artık kuşum senle vereliniortak
Kanka Bugün Bi Rüya Gördüm Ben ... O Kadar Güzeldi Ki :kedi:
hahahay doğru dedin heeee ..ama ne kadar hoş ve güzel demi...kendileri ..
hay Allah yaaa cnm belinaymı demişim ..:roflol::roflol::roflol::roflol:
BUMUYANİ diycektim ben yaaa....ayy biraz yoruldum bide yine az şaşkınlığım tuttu kusura bakma cnm ...Şeniz öpeyimm bikere
kopmasın tabiii kız Şeniz arzular şelale :içelim:
Hihihihihihi lülülülülülü
Utandırıyorsunuz BeniGüzel Olan Ben Değildim ki Biliyosunuz Gribim Ben :roflol:
Kuşumm Bugün Güneş Çarptı Herhal Belinay ı Bumuyani Sanıyosun :roflol:
öhö öhö msn'e geçelim lütfen şekerimmm en acilindensengözlerimebaksanab
anam güneşe ne gerek vardızemuszemus güneş gibi gacılar vardı yanımdaopuyorumnanaktan biri zaten güneşdi...çarptınız uleeennn beni:roflol::roflol:
lülülülülülü Sölemicem İşte Nanikkk...
Buluşmaya beni manita bey götürdü kanka bi görsen yolda soru yağmurunu :roflol:
Ahh Ahhh Benide Bensucum Çarptı O Toka Neydi Öyle sırnaşık şey
kızzz fıstıkım ne yapıyon ...ayy ben bi yorulmuşum bi yorulmuşum anlatamam akannehir
bu arada kızlar yorumlarınız için teşekkürler hepinizeeopuyorumnanaktan
lülülülülülü Sölemicem İşte Nanikkk...
Buluşmaya beni manita bey götürdü kanka bi görsen yolda soru yağmurunu :roflol:
hem sorarlar hem götürürler bunların modeli buuu:roflol::roflol:
ben sölettitirim sana şekerimm sengözlerimebaksanab sorucak tabii enişte beyy çünküüüü neyseee sölemicem işte nanik nanikkk :roflol:
Ayy sen o ara yoktun bana diyoki kimlerle buluşcan arkadaşlarla diyorum senin benim bilmediğim arkadaşın yokki diyo.. Ben dumur akannehir:roflol:
ama çok üzüldüm...bu buluşma bugünmü oldu..hiç haberim olmadı..bir türlü nasip olmadı neşeli güruha katılmakmafoldumben
mantı günü olacaktı onu biliyorum ama o 28ındeydi galiba.bu o buluşma değil yani..hafta sonu buluşması yapılsın artık ne olur kardeşler..bende çok istiyorum katılmayı...
yine hepiniz çok şekersiniz..muhabbetiniz daim olsun bacılar..
ama çok üzüldüm...bu buluşma bugünmü oldu..hiç haberim olmadı..bir türlü nasip olmadı neşeli güruha katılmakmafoldumben
mantı günü olacaktı onu biliyorum ama o 28ındeydi galiba.bu o buluşma değil yani..hafta sonu buluşması yapılsın artık ne olur kardeşler..bende çok istiyorum katılmayı...
yine hepiniz çok şekersiniz..muhabbetiniz daim olsun bacılar..
det:mymeka:garuların öyle her işine karışılmaz diycektinkaydirigubbakcemile3
ne o öyle biz onların her arkadaşını görüyozmu belki hakkı diye haticeye diyodur:1shok:
yapalım annem valla kız ben hep okuyom seni en yakın zamanda tertipleyelim bitane daha...
ben doğrumadan yapın buluşmaları ..sonra bende size bakıcam böyle ...:CüvCüv: