• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

bır dahakıne kessssssın gıtcem ya deme oyle ,zaten dertlıyım bu konuda :delphin:

yapcaz yapcaz soyle guzel bır bulusma ..

aman da amannn peri ablam güneş ablam opuyorumnanaktan yerim sizi yeriiiimmmm.....haftayada beraberiz inşallah güneş ablamın kardeşide gelmişşş hehehheheheh oturup iki lafın beli kırmışlığımız bir kahve içmişliğimiz var onunlada...
çok güzel eğlenilmiş muhabbetler edilmiş çok tatlısınız hepiniz ayrı ayrı inşallah bir dahakine herberaber oluruz sizlerlede tanışma fırsatı buluruz...öpüyorum sizleri kızlar

canlar hepiniz süpersiniz valla bu bulusmalari gördükce icim ciz ediyor süper bayildim ha bu arad acanim kusumu kardesimi kuzusunu anacigini gördüm ölsün halasi ona canim benim cok mutlu oldum allah dostlugunuzu daim etsin :Saruboceq:
bir ömür boyu sürsün insallah süpersiniz hepiniz öpüyorum :lepi:cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitoşummm sağol ablam döktürmüşsün valla yineopuyorumnanaktan ...sorma kızım bugün beni hiç üzmedi süt dökmüş kediydi adeta kaydirigubbakcemile3...bi ara zırladı ama hiç bişey sayılır bensu için..:hulya:

İzmir in güzelleri yine buluşmuş..süpersiniz. kuuşuum güneş ablam sizleri ve diğer kk lı arkadaşları burdanda olsa görmek çok güzel...eğlendiğiniz gözlerinizden okunuyor.... harikasınız...Şeniz ayrıca kokoreç hıımm hiç canım istemedi desem yalan olur..afiyet olsun...

Kızlar süper çıkmışsınız:)) Benim olmadığım fotoları koymadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum sizlere.

Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. ınşallah bundan sonraki buluşmalara da vaktim oldukça gelmeye çalışacağım. Tabii anneciğimi de getirerekopuyorumnanaktan

Gülçincim, Güneş55 ablam, Peri ablam, Maviyeşilcim, Sudemnisa, Kuşummmmm hepiniz harikasınız. ınşallah arkadaşlığımız daim olur kızlar... Bir dahakine nicklerle seslenmeyiz inşallah:roflol:
Adam bile anladı ilk kez mi görüşüyorsunuz diye:roflol:

:))) Haklısın jazmincim, herkesler anladı eni bulustugumuzu:) Bir sonrakine insallah isimlerimizle sesleniriz birbirimize hepiniz cok seker insanlarsınız.
Yorum yapan diger arkadaslarımı da teker teker öpüyor ve tesekkür ediyorum:)Sevgiler..

çok güzel bir gün geçirdim,,yeni genç arkadaşlarla tanıştım,,kuşumla perimle,tanışıyordum,hasret giderdim,,kuşumun anneside çok tatlı bir hanım,ilk tanışmamız olduğu halde,birbirimizle çok çabuk kaynaştık,önceden tanışıyormuşuz gibiydik,,en azından benim için öyleydi,kokoreçlerimizi,yedik,kahvelerimizi içtik,fallar bakıldı,,atatürkümüzün annesinin köşkünü ziyaret ettik,bahçesinde resimler çekildik,
çarşıyı gezdik,alış veriş yaptık,,,oooo karşıyakayı turladık,bir uctan bir uca,,karşıyaka böyle güzeller görmemiştir,,oooohhhhhhh,sefamız olsunnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:))) Haklısın jazmincim, herkesler anladı eni bulustugumuzu:) Bir sonrakine insallah isimlerimizle sesleniriz birbirimize hepiniz cok seker insanlarsınız.
Yorum yapan diger arkadaslarımı da teker teker öpüyor ve tesekkür ediyorum:)Sevgiler..

çok güzel bir gün geçirdim,,yeni genç arkadaşlarla tanıştım,,kuşumla perimle,tanışıyordum,hasret giderdim,,kuşumun anneside çok tatlı bir hanım,ilk tanışmamız olduğu halde,birbirimizle çok çabuk kaynaştık,önceden tanışıyormuşuz gibiydik,,en azından benim için öyleydi,kokoreçlerimizi,yedik,kahvelerimizi içtik,fallar bakıldı,,atatürkümüzün annesinin köşkünü ziyaret ettik,bahçesinde resimler çekildik,
çarşıyı gezdik,alış veriş yaptık,,,oooo karşıyakayı turladık,bir uctan bir uca,,karşıyaka böyle güzeller görmemiştir,,oooohhhhhhh,sefamız olsunnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeniz

İzmir'in güzel hatunlar,maaşallah diyorum,
ne güzel bir buluşma olmuş,yüzünüzdeki gülümseme ,o samimiyet çok hoş...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...

Back