• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte beklenen izmir buluşması maşallah kıslarrr:=)

Kızlar süper çıkmışsınız:)) Benim olmadığım fotoları koymadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum sizlere.

Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. İnşallah bundan sonraki buluşmalara da vaktim oldukça gelmeye çalışacağım. Tabii anneciğimi de getirerekopuyorumnanaktan

Gülçincim, Güneş55 ablam, Peri ablam, Maviyeşilcim, Sudemnisa, Kuşummmmm hepiniz harikasınız. İnşallah arkadaşlığımız daim olur kızlar... Bir dahakine nicklerle seslenmeyiz inşallah:roflol:
Adam bile anladı ilk kez mi görüşüyorsunuz diye:roflol:

Ayy Cnm benim Şeniz

Evet ya senden sonra biz bide mağazaları turladık :lepi:

Benim ilk daldığım yer makyajjj dı :roflol:

Ayy Cnm benim Şeniz

Evet ya senden sonra biz bide mağazaları turladık :lepi:

Benim ilk daldığım yer makyajjj dı :roflol:

Canım benim işe dönme gibi bir nedenim olmasaydı beraber dolaşırdıkmafoldumben

Bende alışveriş yaptım canım hemencecik. Dün paraları akıttım geldim yane:delphin: Battık yine bu ay.kafamçokkarıştı

Makyaj deme. Haftasonundan beri battım makyaj yüzünden zaten:a015:

Canım benim işe dönme gibi bir nedenim olmasaydı beraber dolaşırdıkmafoldumben

Bende alışveriş yaptım canım hemencecik. Dün paraları akıttım geldim yane:delphin: Battık yine bu ay.kafamçokkarıştı

Makyaj deme. Haftasonundan beri battım makyaj yüzünden zaten:a015:

Kıyamammm :çok üzgünüm:

Bende Eve geldim Benimki Soru Yağmuruna Tutuyo Kimler Vardı Neler Yaptınız Nereye Gittiniz Erken Döndün Hayırdır Filan akannehir

Kıyamammm :çok üzgünüm:

Bende Eve geldim Benimki Soru Yağmuruna Tutuyo Kimler Vardı Neler Yaptınız Nereye Gittiniz Erken Döndün Hayırdır Filan akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eşim de neler aldın? Nereleri gezdin? diye sordukaydirigubbakcemile3 Garibimsositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eşim de neler aldın? Nereleri gezdin? diye sordukaydirigubbakcemile3 Garibimsositososito

Bizimki Sürekli Biliyosun Dimi Bu Ay Sıkışık Ayımız Arabanın Vergisi Sigortası Filan Var Diyo

sırnaşık şey

Bende Mesaj Alındı Tamam Diyip Duruyorum Ay Başından Beri.. Daha Doğumgünü Hediyemi Bile Alamadı kötükedihüso

Eee Sen Deseydin Çamaşırcı Bulamadım kaydirigubbakcemile3

Aaaa kızlar siz bu arada bir camasırcı konusuyordunuz ben kacırdım orayı hani uyguna su caddede falan diyordunuz neresiydi orası :)( nasıl dinlemişim ama sizi lol )

Aaaa kızlar siz bu arada bir camasırcı konusuyordunuz ben kacırdım orayı hani uyguna su caddede falan diyordunuz neresiydi orası :)( nasıl dinlemişim ama sizi lol )

Anam senden de bişi kaçmıyo Hee :1shok:

GNG diye bi yer varya kilise sokağındaymış.. Nergisde de var çok kaliteli çamaşırları..

Hemde uygun fiyatı hihoyyyt

Bizimki Sürekli Biliyosun Dimi Bu Ay Sıkışık Ayımız Arabanın Vergisi Sigortası Filan Var Diyo

sırnaşık şey

Bende Mesaj Alındı Tamam Diyip Duruyorum Ay Başından Beri.. Daha Doğumgünü Hediyemi Bile Alamadı kötükedihüso

Eee Sen Deseydin Çamaşırcı Bulamadım kaydirigubbakcemile3

Anam senden de bişi kaçmıyo Hee :1shok:

GNG diye bi yer varya kilise sokağındaymış.. Nergisde de var çok kaliteli çamaşırları..

Hemde uygun fiyatı hihoyyyt

sırnaşık şey

Ben LOYA'ya baktım. Aldım bikaç bişi:jeyyar:
Kilise sokağındaydı canım;ama oraya bakmadım geç kalırım diye. Artık bir sonraki buluşmada:dance:

selamm kızlarr!opuyorumnanaktan
süper olmuş buluşmanız yinee!!:lepi:
kuussuuummm hamilelikk yaramışş sanaa canımmm:1hug: çokk tatlı olmuşsunn!!
güneş abla vee diğer arkadaşlarr sizlerde çok hoş görünüyorsunuzz!!opuyorumnanaktan
sevgilerrr hepinizee!!!

güneş ablamı anlatmama gerek bile yok onu bilenler biliyo zaten ama kardeşide ken di gibi müthiş biriydi öğretmenim memnun oldum seni tanıdığıma
bizde seni tanığımıza memnunuzcanım,,kardeşim adına ben yazdımyerimseniben

Güzel yorumlarınız için teşekkürler canlar.opuyorumnanaktan

Gülçincim sen fiyatları öğren de haber ver olur mu? Dün gidemedim zaten içim içimi yedi:(

maşallah maşallah yine çatlattınız .....harikasınız... ne güzel eğlenmişsiniz inşallah her gününz böyle güzel mutlu geçsin canlarım ya güneşim canım dostum bitanesin çok öptüm

İzmir in güzelleri yine buluşmuş..süpersiniz. kuuşuum güneş ablam sizleri ve diğer kk lı arkadaşları burdanda olsa görmek çok güzel...eğlendiğiniz gözlerinizden okunuyor.... harikasınız...Şeniz ayrıca kokoreç hıımm hiç canım istemedi desem yalan olur..afiyet olsun...

Kızlar süper çıkmışsınız:)) Benim olmadığım fotoları koymadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum sizlere.

Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. İnşallah bundan sonraki buluşmalara da vaktim oldukça gelmeye çalışacağım. Tabii anneciğimi de getirerekopuyorumnanaktan

Gülçincim, Güneş55 ablam, Peri ablam, Maviyeşilcim, Sudemnisa, Kuşummmmm hepiniz harikasınız. İnşallah arkadaşlığımız daim olur kızlar... Bir dahakine nicklerle seslenmeyiz inşallah:roflol:
Adam bile anladı ilk kez mi görüşüyorsunuz diye:roflol:

ay sonuda kuusuumda gördük çok şirinsiniz
çok tatlısınızzz:nazar::nazar::nazar:
güneşimde gittikce gençleşyorrrrr ya bu güzelik nerdeki acap güneşim içtiğin sudandırrr:)nazarlara gelmeeeöpemmm:nazar::enbuyukkk:a.s.:enbuyukkk::nazar:

ooooo cnm benim sağol ....Şeniz
güneş ablam saçlarıda sarı yapınca tam bi güneş olmuş demiii ama maşallahhh diyeyim ablama:nazar::nazar: bende...

:1hug::1hug::1hug::1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back