İstanbul'u Sevenler Kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efsuncum ben sadece bi kere gelebildim ve bi gun durabildim maalesef ::(( ama tadı damağımda kaldı eşim işten bi fırsat bulsa hemen kaçmak istiorum eşimin amcaları var orda bende bayıldım valla ama yaşayamam orda o da ayrıı yane tam gezilcek yer orasıı :)

evet canım istanbul tam gezilecek yer
ama bir de trafiği olmasa dahada güzelŞeniz

cumatebrigi013nv7.jpg

w750.png

günaydın arkadaşlara.s.benimde çok gezesim var ama burda gezecek fazla yer yok sıkıldım!:a015:özledim o tarafları:a015:

günayyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ßende cok özledim,türkiyemi istanbulu..
aylari saymaktan bikmadim,sonunda yine kavusacam güzel yurduma,ßekle ßeni geliom sunun surasinda 8ay var,bas gazaa sevda bas gazaaa :)

istanbula 2 kere gittim toplam 2 gün kaldim ama hic gezmedik evdeydik hep

ama benim askim istanbulda o yüzden cok sevdigim bi sehir her ne kadar gezmemis olsamda a.s :asigim:

gnay25im1.jpg

w720.png

istanbul seni seviyorum sensizde yapamıyorum.................

23.gif

03.gif

iyi geceler istanbul a.s.iyi geceler yüreğimin sıcağında yaşayanlar!a.s.

40.jpg

17.gif

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

Back