- 20 Aralık 2014
- 647
- 918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de arkadaşlar bir yandan da sahibindene bakıyorum eşyalı site içinde güzel evler buldum bütçeme uygun fakat kat sayıları çok yüksek mesela 24 kata kadar var, acaba depreme dayanıklı mıdır o kadar yüksek olması korkutuyor açıkçası
Bence okulların hakkında mini bir araştırma yapın. Oturulacak semtleri ayarlamak daha rahat.Sadece bu okullarda benim branşımda açık var.
Feriköy'de bir zamanlar arkadaşım oturuyordu büyük bir sitede. Başına bir iş gelmedi. Toplu taşıma kullanacaksanız duraklara bakın. Durağa giden yol tamirciler vs arasından geçmiyorsa (haritalardan bakabilirsiniz) sıkıntı olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar Şişli paşa mahallesi nasıl bir yer? Site içinde eşyalı ,içime sinen evler buldum uygun fiyatlı ama mahalle olarak nasıldır acaba, güvenlikli mi?
Hayırlı olsun.Arkadaşlar sizinle aile gibiyiz artık ❤❤
Sonuçlar açıklandı Sarıyer/ Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ne atandım ❤❤❤
İnşallah herşey çok güzel olur bundan sonra❤
Bayramdan sonra başlangıç yapacağım ve ev tutacağım , istanbulda olanlar çay icmeye gelirsiniz artık
Çok teşekkür ederim canım aslında 20 dk yürürüm iyi olur benim için metrodan inince, hem spor olurHayırlı olsun.
M2 metro Darüşşafaka'da inince 21 dk yürüme yolu görünüyor. 40T daha sık geçiyor ama sahilden (sabah trafiği olabilir) ulaşıp da İstinye derede duruyor. Ya okulun civarındaki evlere bakın ya da M2 metroya rahat geçebileceğiniz güzergahlardaki evlere. Kağıthane, Beşiktaş, Mecidiyeköy merkez olabilir. Ev tutana kadar biriyle beraber geçici oturup deneyimleyebilirsiniz. Bana 1 saat yolculuk normal geliyor ama belki siz 20 dkyı bile kaldıramazsınız
Hacıosman civarını da severim Muhiti güzel bir yer
Şişli gülbağ olabilir. Fulya olabilir.Merhaba arkadaşlar , öğretmenim ve haziranda İstanbul'a tayin isteyeceğim. Tek yaşıyorum. Bir kursa katılmam lazım. Kurs Şişli'de ve 6 ay sürecek. İstanbul'a taşınmak zorundayım bir nevi. Kurstan sonra da o hobimi devam ettirmek için tek şansım İstanbul. Fakat İstanbul'u hiç bilmiyorum.
Şimdiki eşyalarımın hepsini satacağım. Oradan1+1 bile olsa bana yeter, eşyalı bir evde kirada oturmayı düşünüyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi İstanbul'u iyi bilen arkadaşlar kursuma yakın veya bir araçla gidebileceğim, muhit olarak yalnız yaşamam konusunda güvenlikli neresini önerirsiniz, kira fiyatları 20-25 bine kadar ödeyebilirim.
Ya şimdiden kaygısı başladı hangi okullar açık haziranda belli olacak, ama benim hangi ilçede oturmam mantıklı , bana lütfen bir fikir verin... Akrabam, tanıdığım yok İstanbul' da.
Fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Kızlar evimi tuttum 4.levent metrosuna yakın rezidans 1+1 eşyalı ve 25bin çok güzel bir konumu var okulumla arasında 4 metro durağı var süper oldu
25 hatta 30a bulamazsin diyen arkadaşlar olmuştu cidden Allah denk getirdi istanbula geldigim gün buldum ve eşyalar sıfır ... Bir yerleseyim bu hafta iyice de haftaya başlasın istanbul gezmeleri
Çok teşekkür ederim canım hayata hep pozitif bakmisimdir ve öyle de bakmaya ve gezip tozmaya devamBulursun tabi yav, sen millete bakma. Ki bulmuşsun da, hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun. Bulunurdu zaten, abartanlara bakmayın. O fiyat bile az değil.Kızlar evimi tuttum 4.levent metrosuna yakın rezidans 1+1 eşyalı ve 25bin çok güzel bir konumu var okulumla arasında 4 metro durağı var süper oldu
25 hatta 30a bulamazsin diyen arkadaşlar olmuştu cidden Allah denk getirdi istanbula geldigim gün buldum ve eşyalar sıfır ... Bir yerleseyim bu hafta iyice de haftaya başlasın istanbul gezmeleri
mesajınızı geç gördüm geç cevap verdim kusura bakmayın. burdan da yazmak istedim hakkınızda hayırlısı olsun umarım mutlu ve huzurlu olursunuz.Arkadaşlar sizinle aile gibiyiz artık ❤❤
Bayramdan sonra başlangıç yapacağım ve ev tutacağım , istanbulda olanlar çay icmeye gelirsiniz artık
buarada bransınız ne ? kiradan yola cıkmaya calısıyorum da, kira 30-35 olursa, maasınız karsılayacak mı ? ek ucretler olacak mı bu okulda ?Çok teşekkür ederim canım aslında 20 dk yürürüm iyi olur benim için metrodan inince, hem spor olur
Okulu aradım memur abi yardımcı oluruz buraya yakın kiralık evler var hocam dedi, ben de gitmeden iyice arastiracagim hallolur ya çok rahatım bu konuda. Olmadı bir yıl denerim 30-35 binlik evlerde. Hoşuma giderse devam ederim, gitmezse daha uygun yerler bakarım ortama alışınca, sağlık olsun da❤
hayırlı olsun hem guzel semt hem kıra da daha makul. gule gule huzurla oturun. bırseye ıhtıyacınız olursa lutfen yazınKızlar evimi tuttum 4.levent metrosuna yakın rezidans 1+1 eşyalı ve 25bin çok güzel bir konumu var okulumla arasında 4 metro durağı var süper oldu
Arkadaşlar sizinle aile gibiyiz artık ❤❤
Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun evi ayarladım özel eşyalarımı falan taşıdım yalnız evimle 4.levent metro arası 15dk falan yürüme mesafesi ama yokuş olduğu için sanırım dolmuş veya otobüs kullanacagim metroya gitmek için... onun dışında hiçbir sıkıntım yok çok şükür içime sindi. Iyi niyetiniz için tekrar teşekkür etmek istiyorum ❤hayırlı olsun hem guzel semt hem kıra da daha makul. gule gule huzurla oturun. bırseye ıhtıyacınız olursa lutfen yazın