İstanbul'u Sevenler Kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben istanbula hic gitmedim ama esimle beraber gitmek gezmek istiyoruz allah ne zaman kismet ederse insallah gidecem gezecem istanbulu

ben istanbula hic gitmedim ama esimle beraber gitmek gezmek istiyoruz allah ne zaman kismet ederse insallah gidecem gezecem istanbulu

Bekleriz canım
Geldiğinde sende büyüleneceksin eminim
Sen nerelisin Türkiye de:enbuyukkk:

İSTANBUL

Çok dişi, bir tarafıyla bir aşüfte İstanbul, bir tarafıyla bir anne, bir tarafıyla dostluk, bir tarafıyla ihanet İstanbul; yani hayatın ta kendisi aslında...

Vapurlar, tramvaylar, çift katlı otobüsler ve ilk gençlik yıllarım...

vurdu yine bu Istanbul ozlemi
cunku ne kadar hatırlasamda yolunda gitmeyen seyleri, Istanbul kadar beni mutlu eden bir sehir olamaz olamayacak…

İstanbul zordur emek ister, sabır ister yaşamak ama herseye ragmen hep iyi seyler gelir aklina eger İstanbul disindaysan. mesela çayı sevmediğim halde ki o zamanlar hiç sevmezdim saatlerce çamlıya çıkıp oturup bir cay icmenin verdiği haz, beyazıt sahaflarda kitapcilara dalip saatlerce vakit gecirmenin verdiği huzur, alisveris merkezlerindeki promosyonlara dayanamayip alinan birkac parca gereksiz esyanin verdigi rahatlik, dolmabahçede eğer kışsa arabada içilen salepler yazsa denize yakın boş olan masayı bir kapıp soğuk birşeyler içmenin verdiği lezzet, her ramazanda sultanahmette alınan soluk ve orada açılan iftarlar, sucuk ekmekler, nargileler, macunlar, kırmızı yanaklı köylü kızlarının yaptığı gözlemeler...

Görenin asik oldugu, birakip gidemedigi, insanda cok farkli, kelimelerle ifade edilemeyecek hisler uyandiran Istanbul'un sirrini cozemedim ben tadı hala damağımda.

Biktim, biktim, biktim.. densede.. O şehirden bikamiyor insan.. Her nahoslugu siliniveriyor akildan hemen.. Hep, donup dolasip, gene oraya varmak istiyor insan..

Özledim :((

Şimdilik görünürlerde yok gibi ama inşallah yine biz zaman gelirde uzunca bir süre yine yollarımız kesişir be istanbul, bir 20 yıl daha katlanmaya gönüllüyüm sana seve, koşa koşa gelirim....

Canayakındır istanbul basar bağrına herkesi ve bir gün ayrılmak zorunda olduğunda sen görürsün ki seninde damağında daha önce hiç hissetmediğin ilginç, acayip leziz bir tad bırakmış :))

Tedirginlik yaşamasın seve seve koşa koşa gitsin bence herkes

bende 20 yıl yaşadım istanbulda ve 4 yıldır uşaktayım ama istanbul başkadır ya

günaydın istanbul
güzel bir hafta sonu dileğiyle

günaydın kızlar, bu hafta sonu hiç bir yeri gezemedim...
gezentirik g_B_K_ evdeydi bu hafta yani...

slm istanbul asıkları forumumuz cok sessiz yaaa koca sitede sadece biz mi varız istanbul sevdalısı:)))

piştttttttttttttttttttttttttt
istanbul sevdalıları nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuu
sesim geliyormuu

tam bir istanbul aşıgı olarak her cuma ıstanbula kosup hafta sonunu orada gecırenlerdenım
dogup buyudugum yer nasıl sevmem fakat esımın ısı geregı sartlar burada olmama neden oldu
ınsallah en kısa zamanda donus yapacagız allah ızın verırse

günaydın arkadaşlara.s.buralara da kış uğradı artık!...

hanımlar bu hafta istanbuldaydım kokusunu içime çekip geldim belki bir süre idare eder diye

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

kabagul-221395-orta.jpg

Günaydınlar hepinize
bugün istanbulda hava çok güzel

Günaydın İstanbul
Bugün hava güneşli güzel bir gün kaydirigubbakcemile4

hoş geldin canom
sefalar getirdiniz topiğe
valla hava çok güzel efeyle
dışarı çıktık mont fazla geldi.
çıkardım perşembeye bozulacakmış hava
bizde fırsat varken bi havalanalım dedik.Şeniz
ama tabi başımıza gelmeyen kalmadı.
pusetin tek tekerliği kırıldı.
hadi idare ettik dönerken öteki bacakta
gitti şaşırdım valla bayğıda sağlam bişeydi.
hadi dön başına gelecek var dedim
döndün gene pc başındayım.:roflol::roflol::roflol::roflol:

efsuncum ben sadece bi kere gelebildim ve bi gun durabildim maalesef ::(( ama tadı damağımda kaldı eşim işten bi fırsat bulsa hemen kaçmak istiorum eşimin amcaları var orda bende bayıldım valla ama yaşayamam orda o da ayrıı yane tam gezilcek yer orasıı :)

Back