istanbulu bilmiyorum,bu hastaneye nasil giderim?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Biliyorum yeri burasi degil yardim edecek birine ihtiyacim var ama daha sonra kapanabilir
Tophaneden Lepra Deri ve Zührevi hastanesine nasil giderim en kolay? Bakirkoydemis o tarafi hic bilmiyorum en fazla beyazita kadar biliyorum..
Bilen biri yardimci olursa sevinirim

Metrobüse biniyorsunuz bahçelievlerde iniyorsunuz oradan çok yakın rahatlıkla gidebilirsiniz.

Canm akıllı telefon kullanıyorsan trafi diye bi program var onu indir.gidecegin yeri yazıyorsun sana hangi araca bincen hangi durakta incen hepsini söylüyor.yol bilmeyenler için çok iyi bence kolaylık oluyor bende kullanıyorum

Metrobüse yada metroya bin incirli durağında in Bakırköy minibüsleri kalkıyor onlara bin ineceğin yeri söyle indirirler canım yada Metrobüsle Bahçelievler durağında in merdivenlerden çık sağa doğru git ordan birine sor yürüyerek 10 dakika sonra hastanede olursun

Metrobusden Bahçelievler durağında inmeniz gerekiyor. Ordan sorarak gidebilirsiniz yakın.

Metrobus ile giderseniz tam onunde durak var. Otobus ile yenibosnaya giden her araba onunden gecer. Beyazittan otobus var yenibosnaya ona binebilirsiniz

Tophane'den Beşiktaş/Zincirlikuyu hattını kullanarak metrobüse binip Bahçelievler durağında inebilirsiniz...

Veya tramvaya Tophane'den binip Zeytinburnu durağına gelin, bu duraktan yenikapı havalimanı metrosuna aktarma yapın (havalimanı yönü) ve Bahçelievler metro durağında inin...

Üst geçidi kullanıp hastane kampüsüne geçeceksiniz. üst geçidin bi tarafında avm ve Medical park var, bi tarafında da hastane kampüsü ve yeşil alan var. Sadi konuk hastanesi ile aynı kampüs içinde lepra hastanesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…