Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızım koyde koye ılk kez gelene suprız var derler bastan asagıya suya sokarlar ıslatırlar haha suprız bu calısanlarla anlasdık arkadasın sandalyesıne fıske takcaklar
Len 3 temmuz değil yanlış kişilerle buluşursun sonra aman dikkat:89:
Evet biraz uzak kalıyorsun ama biz beşiktaşta buluşcaz oaraya gelebilirsen beraber gideriz
ay koptum kendime .. ben 3 temmuz'da taşınıcam ya ona gitmiş aklım
kızlar randevu için bi konuşsak mı yaw rezarvasyon yaptırayım ben
Koşa koşa gelmeni beklicezselam hatunlar nasilsiniz simdiden soyleyeyim gelebilirim de gelemeyebilirim de neden derseniz evi kaldirdik badana boya falan eger toparlanabilirsem kosa kosa gelicem:18:
Gider çömeriz ha hehhehheeene rezervasyonu kzı gıder comerız:d hahah bız arabıstandan gelıoruz buraya kamp kurcaz derız olur bıter ayyy bende ne gıysem dıye dusunuorum daha alısverısede cıkmaıdm yaz geldı ama
ay koptum kendime .. ben 3 temmuz'da taşınıcam ya ona gitmiş aklım
deryacik istemesemde bana soru isareti koy??????
Koşa koşa gelmeni beklicez
Gider çömeriz ha hehhehheee
ben yarın bi tur alış veriş yapayım diyorum
bi çanta bi ayakkabı
oo çanta tamm sen yenı bı çanta al ben göz koyarım ona puhahah ne ac gozluyum ya
selam hatuncanlar günde deişiklik varmı nezman buluşuoruz gidip kendim kendime beklemiyim orda burda
hiç bir değişiklik yok canım
teşk ederim canım c.tesi ordayım tabi nasip kısmetse
Pehlim nerde acep oooffff yanımda olsaydı ne iyi olurdum şimdi
Tek başıma yatağı kaldıramadım ben yaw
Karşi komşida yok neyse bıraktım artık öylece kociği bekleyecek ama azar işiticem birde acaba silmeden çeksem mi diyorum yok yok içim rahat etmez o kadar boşalttık şimdiii
İç sesime kulak verin ne kadar çok konuşuyor
Belim ağrıdıııııııııııııııı
teşk ederim canım c.tesi ordayım tabi nasip kısmetse
heheheee göstermelik bi eski çanta uydururum bende artık napalım deermişim
Canın saolsun senin yahuuu
Bu arada dışarda kalırsak eğer bütün suç bitlinin valla çömeriz dedi çömücez artık:44::92:
Gel valla nerde oturuyordun sen karşıdasın ama onu biliyorumgelımı hu komsu yardıma
haha sen ozman ara bende gelırım baktıkkı dısarda kalmısınız kacarım
Gel valla nerde oturuyordun sen karşıdasın ama onu biliyorum
arayıp seni tarif ettim bitli gelecek yakalayın dedim kaçmasın amannnnn
rezarvasyon almıyorlarmış gıcıklar
Ayyy teldeki adamı dövecektim az daha