resepsiyon kuzucan :)) hastanenin vitrini diyoruz biz kendimize ne vitrinn ne vitrin kendine hayrı yok şuraa bak yaauuwww
senın vıtrıne gelırık bı gun sıncık gıdım makyaj yapım suslenım kocısım gelmeden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resepsiyon kuzucan :)) hastanenin vitrini diyoruz biz kendimize ne vitrinn ne vitrin kendine hayrı yok şuraa bak yaauuwww
özel oluyor dimi canım senin hastane
senın vıtrıne gelırık bı gun sıncık gıdım makyaj yapım suslenım kocısım gelmeden
bende mi süslennsem bir elimde elektrikli süpürge bir elimde toz beziiiii
Kapıyı açar aşkııımmm hoşgeldin yatağı çekmeme yardım edermisinnnnn
ama son derece süslü bir halde
:89::89::89::89::89::89:
gel gel beklerim canım hadi git bakalım süslen püslen sende kocişine vitrin yap oda begenip alsın :heyoooooo:
Abooowww ceza alırsam yadırgamayın temizliği bıraktım birisine sinirlendim valla
Şimdi banada sataşacak
Buluşmaya gelicem ama heeee
umarım kazen dolaşmaz buralarda:92::95:
Abooowww ceza alırsam yadırgamayın temizliği bıraktım birisine sinirlendim valla
Şimdi banada sataşacak
Buluşmaya gelicem ama heeee
umarım kazen dolaşmaz buralarda:92::95:
Hayrola Derya nolduki
deryacık nasılsın derya ısımlı cok sevdıgım bır arkadasım var bu arada adım demet
nasil isterdim gelmeyi nasil nasil
bir bucuk yil sonra insallah
bol bol foto istiyoruz:78:
simdiden iyi eglenceler kizlar
bulmuşsun bilenaptın kız yıne D: hangı topıce kızdın
Hayrola Derya nolduki
yaa ne balıklamaaaaben buldum bı konuya dalmıs balıklama
canım çok üzüldüm yaanasılsınız kızlar deryacım cumartesi ben gelemeyorum malesef kaynanam 2 saatten fazla bakamazmıs cocuga off sinir ettı benı zaten oyuzden yokum bir daha ki bulusmaya inş. gelebilirim haberdar edersiniz benı unutmayın
arkadaslar selamlar ben gelıyorummmctesı gunuu
nasil isterdim gelmeyi nasil nasil
bir bucuk yil sonra insallah
bol bol foto istiyoruz:78:
simdiden iyi eglenceler kizlar
ama benım fotograf makınem bozuldu
deryacık nasılsın derya ısımlı cok sevdıgım bır arkadasım var bu arada adım demet